Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, antonis_tsl είπε

οχι...ακομα το έχει κανονικά...δεν ξερω για πόσο. βαλτο στο καλάθι σου δεις την τιμή

Ωραία, άρα πρέπει να μπει στο καλάθι για να φανεί η τιμή. 

Περισσότερο για τους άλλους ρώτησα. Εγώ την έχω την οθόνη από το Banggood.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, PaNtErAz είπε

Μολις μίλησα με Mi Store μπας και υπάρχει τίποτα παρότι τις κατέβασαν και μου απάντησαν ότι έχουν εξαντληθεί αλλά όσοι (κ*****ι) βάλανε παραγγελία ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ!!!! Τέλος του μήνα αναμένουν απόθεμα. 

Πηρα τηλεφωνο να ρωτησω αφου ειχα στειλει παραγγελια χθες ενω ελεγε αμεσα διαθεσιμο και μου ειπαν ναι οτι ολα κομπλε θα παραλαβω . Τελος του μηνα ομως σου ειπαν ε ? 😥😥

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pontios16 είπε

Να την πάρουμε άφοβα από το you.gr ??

Άφοβα ναι .. αλλα μηπως πρέπει να αναβαθμίσεις το Pc πρώτα ?  😇

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε

Άφοβα ναι .. αλλα μηπως πρέπει να αναβαθμίσεις το Pc πρώτα ?  😇

Παίζει να εχω ακόμα την περιγραφή από το 2005-2006 χαχαχαχα..  Ryzen 7 έχω τώρα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, morningwood είπε

Πηρα τηλεφωνο να ρωτησω αφου ειχα στειλει παραγγελια χθες ενω ελεγε αμεσα διαθεσιμο και μου ειπαν ναι οτι ολα κομπλε θα παραλαβω . Τελος του μηνα ομως σου ειπαν ε ? 😥😥

Εγώ λέω για αυτούς που παράγγειλαν με ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ. Άμα είχε άμεση παραλαμβάνεις κανονικά πιο πριν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, PaNtErAz είπε

Εγώ λέω για αυτούς που παράγγειλαν με ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ. Άμα είχε άμεση παραλαμβάνεις κανονικά πιο πριν.

Ααα λαθος καταλαβα παλι καλα ... ειναι ακομα πρωι και δεν χω πιει καφε 🤣

Δημοσ.

Τι gpu χρειαζεται περιπου ? Ryzen 3 3200g με rx 570-590 κ 16gb θα ναι μια χαρα ? Αν οχι , τι gpu προτεινεται ? Απο παιχνιδια LoL κυριως , το θεμα ειναι να μη ''κολαει'' στο browsing , word, youtube. Ευχαριστω εκ των πρωτερον

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...