Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως έχουμε γράψει και στα αλλά θέματα για την οθόνη, τα 144Hz θα πρέπει να τα ενεργοποιήσετε από το λειτουργικό. Από default το refresh rate είναι 60 Hz.

Αρκεί να το υποστηρίζει η GPU σας βέβαια.

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, MoviemakerGr είπε

Εγώ είχα 32αρα 16¨9 η αίσθηση με την 34αρα αυτή είναι ότι τώρα έχω μεγαλύτερη οθόνη, η σωστή λέξη δεν είναι πιο χαμηλή αλλά πιο στενή και ναι είναι, αλλά η αίσθηση που σου μένει είναι ότι έχεις μια πραγματικά μεγάλη οθόνη..

Η 32αρα 16:9 εχει ιδιο υψος με την 38αρα ultrawide. Στις 34αρες μεγαλωνει το οπτικο πεδιο αριστερα και δεξια κατι που ειναι πολυ σημαντικο για το immersion ειδικα στα παιχνιδια. Στις 16:9 εχεις πιο μεγαλο υψος αλλα οταν καθεσαι σε μια καρεκλα με ποντικι/πληκτρολογιο βολευει περισσοτερο μια πιο στενη οθονη πανω κατω αλλα με μεγαλες πλευρες αριστερα δεξια απο μια με μεγαλυτερο υψος που αν καθεσαι κοντα ειναι θεμα γιατι το κεφαλι θα πρεπει να πηγαινει συνεχεια πανω κατω που μπορει να προκαλεσει και προβλημα στον αυχενα. Ενω με το αριστερα δεξια ειναι καλυτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Όποιος δεν την πρόλαβε ας τσεκάρει γενικά και τις επόμενες μέρες you plaisio mediamarkt public ίσως παίξει στην ίδια τιμή 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, theo93 είπε

Μια ερώτηση, μια τέτοια οθόνη με R9 280 3gb και fx 8320 θα είναι καλά ή θα τα κολλάει το σύμπαν;

Δεν θα έχεις θέμα σε κανονική χρήση. Σε gaming καταλαβαίνεις ότι θα εισαι αρκετά κάτω σε fps

Επεξ/σία από Tasosp22
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Tasosp22 είπε

Δεν θα έχεις θέμα σε κανονική χρήση. Σε gaming καταλαβαίνεις ότι θα εισαι αρκετά κάτω σε fpa

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείς μόνο το μεσαίο μέρος (μαυρες μπαρες δεξιά-αριστερα) πάλι θα επηρεάζει;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, theo93 είπε

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείς μόνο το μεσαίο μέρος (μαυρες μπαρες δεξιά-αριστερα) πάλι θα επηρεάζει;

Αν παίζεις 16:9  η 21:9 full HD θα ειναι όπως πριν λογικα τα fps.  Ίσως λίγο λιγότερα στο 21:9

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, theo93 είπε

Μια ερώτηση, μια τέτοια οθόνη με R9 280 3gb και fx 8320 θα είναι καλά ή θα τα κολλάει το σύμπαν;

Για ελαφριά games όπως lol δεν νομίζω να έχεις θέμα η γενικά ελαφριά indie games

Αλλά σκέψου η 280 δεν είναι επαρκείς ούτε για 1080p gaming τη σήμερον ημέρα άμα θες να παίξεις κάτι πιο απαιτητικό.

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, DimTs93 είπε

Να ψαχνεις μονιτορ κανα διμηνο και βαλε, να μην προλαβες στο τσακ την εκπτωση του κωτσοβολου στα 320.. και να μπαινεις να βλεπεις αυτη την προσφορα, δημοσιευμενη πριν 1 ωρα μολις, αλλα και παλι sold out το μονιτορ... ε οχι ρε φιλε.. μη σου τυχει

Ακριβώς το ίδιο και εγώ... Και λέω όλο και κάποιος που το μετάνιωσε θα την βάλει καμια αγγελία, και πάνε και τις κοπανάνε 400€... Εμπόριο κανονικό... 😕

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nikolas.stamb είπε

Ακριβώς το ίδιο και εγώ... Και λέω όλο και κάποιος που το μετάνιωσε θα την βάλει καμια αγγελία, και πάνε και τις κοπανάνε 400€... Εμπόριο κανονικό... 😕

Το να πουλάς λέγεται "εμπόριο".
Στο εμπόριο ισχύει ο κανόνας της προσφοράς και της ζήτησης.

Είναι ανώριμο να "κλαίγεται" κάποιος γιατί δεν του πουλάνε κάτι φθηνά εφόσον το πήραν φθηνά.
Μπορεί εμένα πχ να μου δώσαν δώρο ένα κινητό που δεν το ήθελα. Είμαι "παλιάνθρωπος" αν το πουλήσω δηλαδή σφραγισμένο σε τιμή με 10% (μόνο) έκπτωση της χαμηλότερης εμπορικής;
Επειδή μου το χάρισαν θα έπρεπε να το χαρίσω και εγώ; Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Αγοροπωλησία λέγεται όχι φιλανθρωπία.

Δεν τα λέω γιατί πουλάω κάποια οθόνη, ακόμα δεν μου έχει έρθει και την αγόρασα γιατί την ήθελα, όχι για κέρδος. Απλά έχω πουλήσει κατά καιρούς αρκετά πράγματα στο Insomnia και αυτή η "κλάψα" του στυλ "...εεε γιατί το πουλάς 'τόσο' αφού το πήρες 'τόσο'..." πάντα με εκνεύριζε.
ΤΟΣΟ το πουλάω, ΑΝ ΘΕΣ το παίρνεις.

...grow up

Υ.Γ. Δεν καταφέρομαι προσωπικά εναντίον σου @nikolas.stamb, την νοοτροπία δειγματίζω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, antonis_tsl είπε

2 λεπτά κράτησε; 498,99€ λέει.

Επίσης στο You είναι γενικά μπερδεμένοι. Ο τίτλος της σελίδας το tab είναι Mi Box S ...

Επεξ/σία από imvrios
Δημοσ.
Μόλις τώρα, imvrios είπε

2 λεπτά κράτησε; 498,99€ λέει.

οχι...ακομα το έχει κανονικά...δεν ξερω για πόσο. βαλτο στο καλάθι σου δεις την τιμή

Δημοσ.

Μολις μίλησα με Mi Store μπας και υπάρχει τίποτα παρότι τις κατέβασαν και μου απάντησαν ότι έχουν εξαντληθεί αλλά όσοι (κ*****ι) βάλανε παραγγελία ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ!!!! Τέλος του μήνα αναμένουν απόθεμα. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...