Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστούμε για την προσφορά. Εχω μείνει ακόμα στην σκληρή "ναυαρχίσα" Fenix3. Πάρα πολύ δελεαστική πρόταση και σκέψου πως αυτές τις ημέρες κοίταζα για το Fenix 5. Βέβαια πέρα όλων των άλλων με "χαλάει" λίγο που είναι σε ανθρακί και όχι σε μαύρο.. 😎

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, a400 είπε

εμενα με χαλαει  που δεν εχει wifi, θελω να φυγω απο το apple με κουρασε η μπαταρια...

Τι το θέλεις το wifi; Με το που θα συνδεθείς με το κινητό μέσω bluetooth θα συγχρονίσει αμέσως τις δραστηριότητες με τον λογαριασμό σου. Έχω το pro από day one. Το έχω συνδεμένο με το wifi ανάθεμα και αν έχω καταλάβει ποτέ τι κάνει όταν συνδέεται. 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CleanthisD είπε

Τι το θέλεις το wifi; Με το που θα συνδεθείς με το κινητό μέσω bluetooth θα συγχρονίσει αμέσως τις δραστηριότητες με τον λογαριασμό σου. Έχω το pro από day one. Το έχω συνδεμένο με το wifi ανάθεμα και αν έχω καταλάβει ποτέ τι κάνει όταν συνδέεται. 

Απο την στιγμη που το απλο μοντελο δεν εχει μνημη για τραγουδια, τοτε το wifi πραγματικα δεν εχει νοημα.
Η βασικη χρηση του wifi ειναι για να περνας γρηγορα τα τραγουδια στο pro μοντελο, γιατι με bluetooth θα ηθελε εναν αιωνα.

• Like 2
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ, δεν είχα ποτέ αυτή τη σειρά Fenix και δεν τα ξέρω, νομίζω αξίζει στη τιμή αυτή για την ποιότητα του σε σύγκριση με τα apple, huaway κλπ

Δεν είμαι αθλητής στα 60 + 😏 όμως θέλω ένα καλό και σοβαρό ρολόι όχι gadget..

Δημοσ.

Συγνώμη δηλαδή δεν μπορείς να αποθήκευσεις τραγούδια και να τα αναπαράγεις από το ρολοι κατευθείαν στα ακουστικά χωρίς το κινητό ; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, C(r)y είπε

Συγνώμη δηλαδή δεν μπορείς να αποθήκευσεις τραγούδια και να τα αναπαράγεις από το ρολοι κατευθείαν στα ακουστικά χωρίς το κινητό ; 

Μπορείς αλλα στα μοντέλα που έχουν μνήμη παραπάνω και wifi. Όχι σε ολα. Εξαρτάται τι ανάγκες έχει ο καθένας προφανώς.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, yannis18 είπε

Μπορείς αλλα στα μοντέλα που έχουν μνήμη παραπάνω και wifi. Όχι σε ολα. Εξαρτάται τι ανάγκες έχει ο καθένας προφανώς.

Αναφέρομαι στο συγκεκριμένο μοντέλο, είχα την εντύπωση ότι μπορώ να έχω λίστες με τραγούδια στο ρολόι και να τα αναπαράγω μέσω BT στα ακουστικά και να αφήνω το κινητό σπίτι. 

Δεν ισχύει για αυτό το μοντέλο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο καθένας αγοράζει σύμφωνα με την κάλυψη των αναγκών του. Φυσικά, για κάποιον που το αρέσει το garmin (σαν σύνολο), θα του κάνει αρνητική εντύπωση το γεγονός πως δεν έχει wifi.
Εγω πάλι αν ήμουν από αυτούς που θέλει αποκλειστικά ρολόι με "αυστηρό ύφος" στα gadget (λχ μουσική), τότε σίγουρα δεν θα επέλεγα το συγκεκριμένο ρολόι, αντιθέτως θα το προτιμούσα για τις λειτουργίες που προσφέρει στα διάφορα σπορ.

11 λεπτά πριν, C(r)y είπε

Αναφέρομαι στο συγκεκριμένο μοντέλο, είχα την εντύπωση ότι μπορώ να έχω λίστες με τραγούδια στο ρολόι και να τα αναπαράγω μέσω BT στα ακουστικά και να αφήνω το κινητό σπίτι. 

Δεν ισχύει για αυτό το μοντέλο?

Δες εδώ , μια λειτουργία που προσφέρει ή εδώ ενα full review.

Επεξ/σία από Dr.MikeD
Δημοσ.

Οπότε αν καταλαβαίνω σωστά, από τον Γερμανό με 15% "Επιστροφή" με κάρτα Eurobank η τιμή πέφτει στα 330,65 €, σωστά;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stark είπε

Οπότε αν καταλαβαίνω σωστά, από τον Γερμανό με 15% "Επιστροφή" με κάρτα Eurobank η τιμή πέφτει στα 330,65 €, σωστά;

Σωστα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, stark είπε

Προ φόρου άρα 350. Εγώ το δικό μου το πήρα 408 με μεταφορικά από Amazon uk στο prime day. 

Η τιμή είναι πολύ καλή. 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Strategos είπε

Προ φόρου άρα 350. Εγώ το δικό μου το πήρα 408 με μεταφορικά από Amazon uk στο prime day. 

Η τιμή είναι πολύ καλή. 

τι εννοεις προ φορου? η τιμή με τον φόρο είναι 389 - 15% μας κάνει 330. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, C(r)y είπε

τι εννοεις προ φορου? η τιμή με τον φόρο είναι 389 - 15% μας κάνει 330. 

Εγώ καταλαβαίνω 15% πριν βάλουν το ΦΠΑ. Όπως και να έχει είτε βγαίνει 330 είτε 350 η τιμή ειναι πολύ καλά.

Όταν το πάρετε δείτε καλά μόνο την οθόνη αν ο φωτισμός φαίνεται οκ. Γιατί στα πρώτα 2 που είχα πάρει εγώ ήτανε μπλε. Το τρίτο μου ήρθε οκ. 

Απο όσο γνωρίζω η αντιπροσωπία αν τύχη αυτό το πρόβλημα το αλλάζει. Οπότε προχωράτε στην αγορά άφοβα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...