1comment Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Στις 19/11/2020 στις 9:24 ΜΜ, lactate είπε Επειδή θα παραγγείλω online κάποια πράγματα από ένα site που έχουν προϊόντα τύπου φαρμακείου, θέλω να πάρω και ένα σαμπουάν που να είναι λίγο πιο σοβαρό από το ultrex που βάζω. Έχετε κανένα καλό να προτείνετε για μαλλιά με έντονη ξηροδερμία; Έχω το ίδιο πρόβλημα (που κανονικά λέγεται σμηγματόροια) και βρήκα τη λύση μόνο με το Head and Shoulders Clinical Strength Dandruff and Seborrheic Dermatitis. Δυστυχώς εδώ δεν υπάρχει. Μόνο απο αμαζον, ebay.
lactate Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, 1comment είπε Έχω το ίδιο πρόβλημα (που κανονικά λέγεται σμηγματόροια) και βρήκα τη λύση μόνο με το Head and Shoulders Clinical Strength Dandruff and Seborrheic Dermatitis. Δυστυχώς εδώ δεν υπάρχει. Μόνο απο αμαζον, ebay. Παράγγειλα αρκετές μέρες τώρα. Ένα με ιπποφαές της apivita και ένα του κορρε με κυστίνη.. και πήρα και από ένα φαρμακείο ένα για σμηγματόρροια. Του κορρέ δεν το χω βαλει ακομα, βαζω τα αλλα 2. Εχει ηρεμίσει πραγματικά το κεφάλι μου.
michael150583 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:32 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:32 πμ Έχουμε κάποιο νεο σαμπουαν που να έχει αποτέλεσμα ; 1
AmixReckless Δημοσ. Δευτέρα στις 01:46 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:46 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, michael150583 είπε Έχουμε κάποιο νεο σαμπουαν που να έχει αποτέλεσμα ; Εγω που εχω Σμηγματορροϊκή δερματίτιδα , αγορασα το Ducray Kelual DS και είδα μεγάλη διαφορά ακομα και απο την 2η ημερα. Το μονο θεμα οτι ειναι ακριβο σε σχεση την ποσοτητα. Περιπου 10ε/100ml απο Σκρουτζ και 12+ απο φαρμακειο. Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:49 πμ από AmixReckless 1
michael150583 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:38 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:38 μμ 19 hours ago, AmixReckless said: Εγω που εχω Σμηγματορροϊκή δερματίτιδα , αγορασα το Ducray Kelual DS και είδα μεγάλη διαφορά ακομα και απο την 2η ημερα. Το μονο θεμα οτι ειναι ακριβο σε σχεση την ποσοτητα. Περιπου 10ε/100ml απο Σκρουτζ και 12+ απο φαρμακειο. ποιο άλλο σαμπουάν χρησιμοποιείς εναλλαξ ? Σε ευχαριστώ
AmixReckless Δημοσ. Τετάρτη στις 06:13 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:13 μμ Στις 6/1/2025 στις 9:38 ΜΜ, michael150583 είπε ποιο άλλο σαμπουάν χρησιμοποιείς εναλλαξ ? Σε ευχαριστώ Criminals Dandruff Relief. Παλια χρησιμοποιουσα Head&Shoulders αλλα ειχα τριχοπτωση και πιτυριδα. Απο τοτε που το αφησα εχω δει μεγαλη διαφορα. 1
fitsoulas2024 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:27 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:27 μμ για τη τριχοπτωση συστηνω αυτο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα