mp123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, papoys1 είπε Έχω σοβαρό πρόβλημα με πυτιρίδα πολλά πολλά χρόνια. Έχω χρησιμοποιήσει τα πάντα τόσο του εμπορίου όσο και του φαρμακείου. Με το μόνο που σταματάει η πυτιρίδα είναι το h&s στο οποίο έχω κασταλάξει .Θέλω μόνο συχνό λούσιμο γιατί μετά τη 2η ή 3η μέρα αν δεν λουστώ πολλές φορές έχω κνησμό που πιστεύω ότι προέρχεται από τα συστατικά του σαμπουάν το οποίο σταματάει μεν την πυτιρίδα άλλα δημιουργεί άλλα. Ουδέν καλόν αμιγές κακού που λέει και το ρητό. Εδώ και ένα μήνα χρησιμοποιώ και κάτι δικές μου μεθόδους δηλαδή ρίχνω μέσα στο σαμπουάν από 15αριά σταγόνες αιθέριο έλαιο από τρία είδη που σε οδηγίες είδα ότι προτείνονται και για το τριχωτό της κεφαλής. Αρχικά τις πρώτες μέρες ένοιωσα σαν να έφυγε ένα βάρος από το κεφάλι μου. Εάν στο μέλον δω βελτίωση ως προς τα υπόλοιπα θα επανέλθω. Βλέπω στο πρώτο μέσα σε κύκλο ότι χρησιμοποιούν και αιθέριο έλαιο tea tre (τειόδεντρο) ένα από τα τρία αιθέρια που ρίχνω και εγώ στο h&s. Μάλλον με αντιγράφουν. Αλλά πολύ ακριβό ρε φίλε 20 ευρώ για 300ml σαμπουάν.🤪 Έχεις δικιο. Αλλά το παίρνω εναλλάξ με το seb. Δεν κάνει καλό να χρησιμοποιείς συνέχεια ένα σαμπουάν.
papoys1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, mp123 είπε Έχεις δικιο. Αλλά το παίρνω εναλλάξ με το seb. Δεν κάνει καλό να χρησιμοποιείς συνέχεια ένα σαμπουάν. Συμφωνώ το έχω δοκιμάσει αλλά αν λουστώ με ultrex π.χ. δύο φορές φουντώνει η πιτυρίδα άσχημα και επανέρχομαι. 1
tuning123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, vforvaggelis είπε Εγω δοκιμασα το παρακατω το οποιο με βοηθησε πολυ σε σμηγματορροϊκή δερματίτιδα https://www.skroutz.gr/s/4893784/Ducray-Kelual-DS-Shampoo-100ml.html Πραγματικά το καλύτερο του είδους ! Αξίζει να το αγοράσεις με τα 1000% και να ακολουθήσεις τις οδηγίες που αναγράφονται Τον πρώτο καιρό πιο συχνό λούσιμο από όσο θυμάμαι και σταδιακά θα μειώνεται η χρήση. Εχω φτάσει σε σημείο να το χρησιμοποιώ μια φορά τον μήνα!! Με βοήθησε και εμένα και κατά 80% "εξαφάνισε" το πρόβλημα. 1 1
eMike Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Συμφωνώ το έχω δοκιμάσει αλλά αν λουστώ με ultrex π.χ. δύο φορές φουντώνει η πιτυρίδα άσχημα και επανέρχομαι. ΩΠΑ ΑΔΕΡΦΕ γιατί μας γκρεμίζεις την κοσμοθεωρία που μεγαλώσαμε να πούμε.. Δηλαδή το "ΛΟΥΣΟΥ ΜΕ ULTREX..ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ.." ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ???
Helionar Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, eMike είπε ΩΠΑ ΑΔΕΡΦΕ γιατί μας γκρεμίζεις την κοσμοθεωρία που μεγαλώσαμε να πούμε.. Δηλαδή το "ΛΟΥΣΟΥ ΜΕ ULTREX..ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ.." ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ??? Μια χαρά ισχύει. Λούσου με Ultrex και θα δεις ποσο θα φουντώσει η πυτιρίδα και θα δεις....χιοοοοοοονια στο καμπαααααναριοοοοοοο 1
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, eMike είπε Δηλαδή το "ΛΟΥΣΟΥ ΜΕ ULTREX..ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ.." ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ??? Λούσου με Ultrex και θα δεις τι θα πάθεις ειν' η φάση
odys03 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Εάν δεν έχεις πρόβλημα στα μαλλιά δεν χρειάζεται να σκας εάν έχεις όμως πρέπει να ψαχτείς πολύ. Εγώ γνωρίζω κάποια που για όσους έχουν προβλήματα είναι εγγύηση, αλλά δεν θα το πω μην θεωρηθεί διαφήμιση. Αυτό το ξέρω και εγώ αλλά ούτε εγώ λέω.
lactate Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Αγόρασα 2 σαμπουάν το ένα είναι της apivita με ιπποφαες και το αλλο με κυστεΐνη του κορρέ. Μπορώ να πω ότι ηρέμισε το κεφάλι μου. Γενικά τα χρησιμοποιώ εναλλάξ γιατί υποτίθεται ότι έτσι έχουν καλύτερη δράση γιατί αν βάζεις πάντα το ίδιο κάπως ο οργανισμός το συνηθίζει. Στη βλακεία είναι η τιμή τους 18 ευρώ το ένα (500+500 με μια προσφορά που είχα πετύχει) και τ αλλο δε θυμάμαι καπου 5-9 ευρώ τα 250. Αλλά μυρίζουν πολύ ωραία, δεν ελω πια φαγούρα και δεν φεύγουν κομμάτάκια ξηροδερμίας. Γενικά νιώθω βλάκας που δεν είχα ψάξει ποτέ ένα καλύτερο σαμπουάν γιατί έπαιρνα από το σουπερμαρκετ. Και εφόσον θεωρώ ότι είχα προβληματάκι έπρεπε. Βασικά ίσως ακούγεται χαζή όλη η ανάλυση για ένα σαμπουάν, αλλά δεν έχω φαγούρα και δεν ασπρίζει η μπλούζα μου. Μου άλλαξε ευχάριστα την καθημερινότητά μου.
Petros Electron Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Και εγω πρόβλημα ξηροδερμίας εχω στο κεφάλι, δοκίμασα πολλά. Αυτο που μου εκανε δουλειά ειναι το Head & Shoulders 2 In 1. Δοκίμασε το δεν ειναι ακριβό.Αν έχεις πολύ μεγάλο πρόβλημα τοτε πρέπει να πάρεις ιατρικό.
papresa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 19/11/2020 στις 9:24 ΜΜ, lactate είπε Επειδή θα παραγγείλω online κάποια πράγματα από ένα site που έχουν προϊόντα τύπου φαρμακείου, θέλω να πάρω και ένα σαμπουάν που να είναι λίγο πιο σοβαρό από το ultrex που βάζω. Έχετε κανένα καλό να προτείνετε για μαλλιά με έντονη ξηροδερμία; Σου συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό: https://www.skroutz.gr/s/10906213/Apivita-Dry-Dandruff-Shampoo-with-Celery-Propolis-250ml.html. Εγώ και ο πατέρας μου το χρησιμοποιούμε χρόνια. Κάθε οργανισμός όμως είναι διαφορετική περίπτωση και αντιδρά ανάλογα. Κάποια στιγμή είδα προσφορά (1+1) αντίστοιχο άλλης εταιρείας (επώνυμης και ξακουστής), αλλά δεν είδαμε κανένα ώφελος. Στις 20/11/2020 στις 3:25 ΜΜ, tonkpils είπε Κάτι για πολύ λιπαρή επιδερμίδα της κεφαλής; Ψάξε στα σαμπουάν της Propoline (Apivita) όσα έχουμε χρησιμοποιήσει είμαστε ευχαριστημένοι. 26 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Και εγω πρόβλημα ξηροδερμίας εχω στο κεφάλι, δοκίμασα πολλά. Αυτο που μου εκανε δουλειά ειναι το Head & Shoulders 2 In 1. Δοκίμασε το δεν ειναι ακριβό.Αν έχεις πολύ μεγάλο πρόβλημα τοτε πρέπει να πάρεις ιατρικό. Σου συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό: .https://www.skroutz.gr/s/10906213/Apivita-Dry-Dandruff-Shampoo-with-Celery-Propolis-250ml.html. Εγώ και ο πατέρας μου το χρησιμοποιούμε χρόνια. Κάθε οργανισμός όμως είναι διαφορετική περίπτωση και αντιδρά ανάλογα. Κάποια στιγμή είδα προσφορά (1+1) αντίστοιχο άλλης εταιρείας (επώνυμης και ξακουστής), αλλά δεν είδαμε κανένα ώφελος. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από papresa
lactate Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Πήρα και ένα ακόμα σαμπουάν για την ξηροδερμία που μου έδωσ η φαρμακοποιός μου.. γενικά άλλος άνθρωπος νιώθω. Είχα και μια αραίωση στο μαλλί (ανέβηκαν οι κρόταφοι). Τώρα σε πρώτη φάση νιώθω ότι το μαλλί μου ηρέμισε οπότε ελπίζω να ξαναπάρουν τα πάνω τους τα μαλλιά μου. Γιατί τουλάχιστον τώρα το κεφάλι μου δεν με τρώει και δεν ρίχνει πιτυρίδα. Επειδή παίρνω και κάτι για την τριχόπτωση (σαν μινοξιδυλλη) θεωρώ θα έχω καλύτερα αποτελέσματα.
PLACEBO_89 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, lactate είπε Πήρα και ένα ακόμα σαμπουάν για την ξηροδερμία που μου έδωσ η φαρμακοποιός μου.. γενικά άλλος άνθρωπος νιώθω. Είχα και μια αραίωση στο μαλλί (ανέβηκαν οι κρόταφοι). Τώρα σε πρώτη φάση νιώθω ότι το μαλλί μου ηρέμισε οπότε ελπίζω να ξαναπάρουν τα πάνω τους τα μαλλιά μου. Γιατί τουλάχιστον τώρα το κεφάλι μου δεν με τρώει και δεν ρίχνει πιτυρίδα. Επειδή παίρνω και κάτι για την τριχόπτωση (σαν μινοξιδυλλη) θεωρώ θα έχω καλύτερα αποτελέσματα. Αυτο κατι κανει αλλα μολις το κοψεις η τριχοπτωση επανερχεται..
lactate Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε Αυτο κατι κανει αλλα μολις το κοψεις η τριχοπτωση επανερχεται.. ναι το ξέρω, αλλά δεν έχω σκοπό να την κόψω.
LabrakisG1992 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Ξέρετε κάποιο αφρόλουτρο για σμηγματορροϊκή δερματίτιδα?Κάτι δοκιμασμένο απο κάποιον?
mp123 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Στις 3/12/2020 στις 11:55 ΠΜ, lactate είπε Αγόρασα 2 σαμπουάν το ένα είναι της apivita με ιπποφαες και το αλλο με κυστεΐνη του κορρέ. Μπορώ να πω ότι ηρέμισε το κεφάλι μου. Γενικά τα χρησιμοποιώ εναλλάξ γιατί υποτίθεται ότι έτσι έχουν καλύτερη δράση γιατί αν βάζεις πάντα το ίδιο κάπως ο οργανισμός το συνηθίζει. Στη βλακεία είναι η τιμή τους 18 ευρώ το ένα (500+500 με μια προσφορά που είχα πετύχει) και τ αλλο δε θυμάμαι καπου 5-9 ευρώ τα 250. Αλλά μυρίζουν πολύ ωραία, δεν ελω πια φαγούρα και δεν φεύγουν κομμάτάκια ξηροδερμίας. Γενικά νιώθω βλάκας που δεν είχα ψάξει ποτέ ένα καλύτερο σαμπουάν γιατί έπαιρνα από το σουπερμαρκετ. Και εφόσον θεωρώ ότι είχα προβληματάκι έπρεπε. Βασικά ίσως ακούγεται χαζή όλη η ανάλυση για ένα σαμπουάν, αλλά δεν έχω φαγούρα και δεν ασπρίζει η μπλούζα μου. Μου άλλαξε ευχάριστα την καθημερινότητά μου. οι πιο αχρηστες εταιριες.ειδικα ο κορρες. προσεξε θα παθεις ζημια. εγω στα ειπα να μην λεσ μετα οτι δεν ηξερεσ. αλλαξε και παρε sebastian προιοντα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα