lactate Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Επειδή θα παραγγείλω online κάποια πράγματα από ένα site που έχουν προϊόντα τύπου φαρμακείου, θέλω να πάρω και ένα σαμπουάν που να είναι λίγο πιο σοβαρό από το ultrex που βάζω. Έχετε κανένα καλό να προτείνετε για μαλλιά με έντονη ξηροδερμία;
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, lactate είπε Επειδή θα παραγγείλω online κάποια πράγματα από ένα site που έχουν προϊόντα τύπου φαρμακείου, θέλω να πάρω και ένα σαμπουάν που να είναι λίγο πιο σοβαρό από το ultrex που βάζω. Έχετε κανένα καλό να προτείνετε για μαλλιά με έντονη ξηροδερμία; Δεν έχουν τα μαλλιά ξηροδερμια αλλα το δερμα του κεφαλιού.
Axelq Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Για μένα το καλύτερο με διαφορά είναι αυτό Vichy Dercos Anti-Dandruff
Menelaos83 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Πηγαινε σε φαρμακειο και δες τι θα σου προτεινουν. Οποτε το παραγγελνεις απο το σαιτ και τελος. Ακομα καλυτερα αν εχεις σοβαρο θεμα ξηροδερμιας πηγαινε σε δερματολογο. Αυτα τα ουλτρεξ και τα υπολοιπα του ειδους ειναι για πεταμα.
lactate Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Πηγαινε σε φαρμακειο και δες τι θα σου προτεινουν. Οποτε το παραγγελνεις απο το σαιτ και τελος. Ακομα καλυτερα αν εχεις σοβαρο θεμα ξηροδερμιας πηγαινε σε δερματολογο. Αυτα τα ουλτρεξ και τα υπολοιπα του ειδους ειναι για πεταμα. Ναι το ξέρω ότι δεν αξίζουν για αυτό και θέλω να πάρω κάτι άλλο. Σε φαρμακείο θα πήγαινα αλλά αυτές τις μέρες θα τις περάσω τελείως στο σπίτι και από τη βαρεμάρα μου ψάχνω τίποτα να αγοράσω
Iris_89 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Πήγαινε σε δερματολόγο και μην παίρνεις σαμπουάν που έχουν sls ή πως λέγονται.
nosleep Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Head and shoulders (αυτό με το αμύγδαλο), εγγύηση... 4
Fosf0ros Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 θυμάμαι μικρός είχα κι εγώ τέτοιες ανησυχίες και αγόραζα ένα σαμπουάν από φαρμακείο 32 ευρώ πλέον ζμπουτσαμου παίρνω το φθηνότερο απ τα lidl 3
Βασίλης_29 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Εάν δεν έχεις πρόβλημα στα μαλλιά δεν χρειάζεται να σκας εάν έχεις όμως πρέπει να ψαχτείς πολύ. Εγώ γνωρίζω κάποια που για όσους έχουν προβλήματα είναι εγγύηση, αλλά δεν θα το πω μην θεωρηθεί διαφήμιση.
mp123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Ασε τις τσιγκουνιές και παρε κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/4681918/Paul-Mitchell-Tea-Tree-Lemon-Sage-Thickening-Shampoo-300ml.html Αλλοιως κάτι της Sebastian https://www.skroutz.gr/s/17254446/Sebastian-Professional-Seb-Man-The-Purist-Purifying-Shampoo-250ml.html?from=catspan
papoys1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Έχω σοβαρό πρόβλημα με πυτιρίδα πολλά πολλά χρόνια. Έχω χρησιμοποιήσει τα πάντα τόσο του εμπορίου όσο και του φαρμακείου. Με το μόνο που σταματάει η πυτιρίδα είναι το h&s στο οποίο έχω κασταλάξει .Θέλω μόνο συχνό λούσιμο γιατί μετά τη 2η ή 3η μέρα αν δεν λουστώ πολλές φορές έχω κνησμό που πιστεύω ότι προέρχεται από τα συστατικά του σαμπουάν το οποίο σταματάει μεν την πυτιρίδα άλλα δημιουργεί άλλα. Ουδέν καλόν αμιγές κακού που λέει και το ρητό. Εδώ και ένα μήνα χρησιμοποιώ και κάτι δικές μου μεθόδους δηλαδή ρίχνω μέσα στο σαμπουάν από 15αριά σταγόνες αιθέριο έλαιο από τρία είδη που σε οδηγίες είδα ότι προτείνονται και για το τριχωτό της κεφαλής. Αρχικά τις πρώτες μέρες ένοιωσα σαν να έφυγε ένα βάρος από το κεφάλι μου. Εάν στο μέλον δω βελτίωση ως προς τα υπόλοιπα θα επανέλθω. 2 ώρες πριν, mp123 είπε Ασε τις τσιγκουνιές και παρε κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/4681918/Paul-Mitchell-Tea-Tree-Lemon-Sage-Thickening-Shampoo-300ml.html Αλλοιως κάτι της Sebastian https://www.skroutz.gr/s/17254446/Sebastian-Professional-Seb-Man-The-Purist-Purifying-Shampoo-250ml.html?from=catspan Βλέπω στο πρώτο μέσα σε κύκλο ότι χρησιμοποιούν και αιθέριο έλαιο tea tre (τειόδεντρο) ένα από τα τρία αιθέρια που ρίχνω και εγώ στο h&s. Μάλλον με αντιγράφουν. Αλλά πολύ ακριβό ρε φίλε 20 ευρώ για 300ml σαμπουάν.🤪 2
vforvaggelis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Εγω δοκιμασα το παρακατω το οποιο με βοηθησε πολυ σε σμηγματορροϊκή δερματίτιδα https://www.skroutz.gr/s/4893784/Ducray-Kelual-DS-Shampoo-100ml.html 3 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 17 ώρες πριν, lactate είπε Επειδή θα παραγγείλω online κάποια πράγματα από ένα site που έχουν προϊόντα τύπου φαρμακείου, θέλω να πάρω και ένα σαμπουάν που να είναι λίγο πιο σοβαρό από το ultrex που βάζω. Έχετε κανένα καλό να προτείνετε για μαλλιά με έντονη ξηροδερμία; Αν δεν εχεις τριχοπτωση-αραιωση κανε καμια δοκιμη με αυτα που σου προτεινουν.. αλλιως πηγαινε σε δερματολογο..!
tonkpils Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Κάτι για πολύ λιπαρή επιδερμίδα της κεφαλής;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα