Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή θα παραγγείλω online κάποια πράγματα από ένα site που έχουν προϊόντα τύπου φαρμακείου, θέλω να πάρω και ένα σαμπουάν που να είναι λίγο πιο σοβαρό από το ultrex που βάζω. Έχετε κανένα καλό να προτείνετε για μαλλιά με έντονη ξηροδερμία;

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lactate είπε

Επειδή θα παραγγείλω online κάποια πράγματα από ένα site που έχουν προϊόντα τύπου φαρμακείου, θέλω να πάρω και ένα σαμπουάν που να είναι λίγο πιο σοβαρό από το ultrex που βάζω. Έχετε κανένα καλό να προτείνετε για μαλλιά με έντονη ξηροδερμία;

Δεν έχουν τα μαλλιά ξηροδερμια αλλα το δερμα του κεφαλιού.

Δημοσ.

Πηγαινε σε φαρμακειο και δες τι θα σου προτεινουν.

Οποτε το παραγγελνεις απο το σαιτ και τελος.

Ακομα καλυτερα αν εχεις σοβαρο θεμα ξηροδερμιας πηγαινε σε δερματολογο.

Αυτα τα ουλτρεξ και τα υπολοιπα του ειδους ειναι για πεταμα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε

Πηγαινε σε φαρμακειο και δες τι θα σου προτεινουν.

Οποτε το παραγγελνεις απο το σαιτ και τελος.

Ακομα καλυτερα αν εχεις σοβαρο θεμα ξηροδερμιας πηγαινε σε δερματολογο.

Αυτα τα ουλτρεξ και τα υπολοιπα του ειδους ειναι για πεταμα.

Ναι το ξέρω ότι δεν αξίζουν για αυτό και θέλω να πάρω κάτι άλλο. Σε φαρμακείο θα πήγαινα αλλά αυτές τις μέρες θα τις περάσω τελείως στο σπίτι και από τη βαρεμάρα μου ψάχνω τίποτα να αγοράσω :P

Δημοσ.

θυμάμαι μικρός είχα κι εγώ τέτοιες ανησυχίες και αγόραζα ένα σαμπουάν από φαρμακείο 32 ευρώ

πλέον ζμπουτσαμου

παίρνω το φθηνότερο απ τα lidl

• Like 3
Δημοσ.

Εάν δεν έχεις πρόβλημα στα μαλλιά δεν χρειάζεται να σκας εάν έχεις όμως πρέπει να ψαχτείς πολύ. Εγώ γνωρίζω κάποια που για όσους έχουν προβλήματα είναι εγγύηση, αλλά δεν θα το πω μην θεωρηθεί διαφήμιση. 

Δημοσ.

Έχω σοβαρό πρόβλημα με πυτιρίδα πολλά πολλά χρόνια.

Έχω χρησιμοποιήσει τα πάντα τόσο του εμπορίου όσο και του φαρμακείου. Με το μόνο που σταματάει η πυτιρίδα είναι το h&s στο οποίο έχω κασταλάξει .Θέλω μόνο συχνό λούσιμο γιατί μετά τη 2η ή 3η μέρα αν δεν λουστώ πολλές φορές έχω κνησμό που πιστεύω ότι προέρχεται από τα συστατικά του σαμπουάν το οποίο σταματάει μεν την πυτιρίδα άλλα δημιουργεί άλλα.

Ουδέν καλόν αμιγές κακού που λέει και το ρητό. Εδώ και ένα μήνα χρησιμοποιώ και κάτι δικές μου μεθόδους δηλαδή ρίχνω μέσα στο σαμπουάν από 15αριά σταγόνες αιθέριο έλαιο από τρία είδη που σε οδηγίες είδα ότι προτείνονται και για το τριχωτό της κεφαλής. Αρχικά τις πρώτες μέρες ένοιωσα σαν να έφυγε ένα βάρος από το κεφάλι μου. Εάν στο μέλον δω βελτίωση ως προς τα υπόλοιπα θα επανέλθω.

2 ώρες πριν, mp123 είπε

Βλέπω στο πρώτο μέσα σε κύκλο ότι χρησιμοποιούν και αιθέριο έλαιο  tea tre (τειόδεντρο) ένα από τα τρία αιθέρια που ρίχνω και εγώ στο h&s. Μάλλον με αντιγράφουν. Αλλά πολύ ακριβό ρε φίλε 20 ευρώ για 300ml σαμπουάν.🤪

• Like 2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, lactate είπε

Αν δεν εχεις τριχοπτωση-αραιωση κανε καμια δοκιμη με αυτα που σου προτεινουν.. αλλιως πηγαινε σε δερματολογο..!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...