pngts1996 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα με ενδιαφέρει η αγορα μιας μοναδας υπολογιστη με οθονη και πληκτρολογιο. Θα ηθελα να δωσετε κυριως εμφαση ομως στην μοναδα. Για λεφτα το οριο ειναι μεχρι 800 ευρω! Ποσό που διαθέτουμε :800 Χρήση υπολογιστή :games (gta, pubg, call of duty, leageu of legends, destiny 2), ιντερνετ , office, movies Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:office Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Χρειαζομαστε! Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?πληκτρολογιο Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).καλαματα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Απο οπου να ναι Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?εγω αθ το συναρμολογησω Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . οχι Παρακατω φενεται ενα συστημα που επελεξα εγω. Αν μπορειτε να μου πειτε αν χρειαζεται καποιες αλλαγες η προτεινεται κατι καλυτερο! Σας ευχαριστω! Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2020 από pngts1996
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα