Everest Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Θέλω να πάρω δέμα από τα ΚΤΕΛ Κηφισού και μένω στην άλλη άκρη της Αθήνας. Τι επικαλούμαι σαν λόγο μετακίνησης στο sms; Λογικά δεν με καλύπτει το "2.Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών... ", αν και το περιεχόμενο εμπίπτει στα "...αγαθών πρώτης ανάγκης". Καμιά ιδέα; Με το google δεν βρήκα κάτι σχετικό περιέργως.
tsioulak Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Λογικά το 3, το οποίο είναι και για τράπεζες και για ταχυδρομεία. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Αν έχεις ειδοποιητήριο όπου αναγράφεται το ονοματεπώνυμο σου ή email τύπωσε το και κυκλοφόρα με αυτό. Αλλιώς 3 και εξηγείς αν κάποιος σε ελέγξει (απίθανο).
Salvation81 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 49 λεπτά πριν, JohnGTA είπε Αν έχεις ειδοποιητήριο όπου αναγράφεται το ονοματεπώνυμο σου ή email τύπωσε το και κυκλοφόρα με αυτό. Αλλιώς 3 και εξηγείς αν κάποιος σε ελέγξει (απίθανο). Τα ΚΤΕΛ δεν βγαζουν ειδοποιητηρια. Ταχυδρομειο μπορεις να πας παντως, στο ΚΤΕΛ δεν ξερω. Πολυ πιθανο αν σε σταματησουν να σε ρωτησουν γιατι αφου μενεις στην αλλη ακρη της Αθηνας κανονισες να παραλαβεις κατι με ΚΤΕΛ και οχι με κουριερ πχ οταν απαγορευεται να βγεις. Αναλογα σε ποιον θα πεσεις μπορει να σου βγει πολυ ακριβο το πακετο. 1
Everest Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Σας ευχαριστώ για τα σχόλια. Σημείωσα το 3 όπως είπατε, πήγα και παρέλαβα και ευτυχώς δεν δέχτηκα έλεγχο. Το πολύ πολύ να έδειχνα τα ρούχα και το φαγητό που μου έστειλαν. 😁 Απλά με ΚΤΕΛ μου είναι δωρεάν λόγω μακρόχρονης απασχόλησης της οικογένειάς μου σε αυτό.
Salvation81 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, Everest είπε Σας ευχαριστώ για τα σχόλια. Σημείωσα το 3 όπως είπατε, πήγα και παρέλαβα και ευτυχώς δεν δέχτηκα έλεγχο. Το πολύ πολύ να έδειχνα τα ρούχα και το φαγητό που μου έστειλαν. 😁 Απλά με ΚΤΕΛ μου είναι δωρεάν λόγω μακρόχρονης απασχόλησης της οικογένειάς μου σε αυτό. Βεβαια το οτι σου ειναι δωρεαν δεν αφορα την αστυνομια η τα μετρα που εχουμε τωρα και το 3 φυσικα και δεν ισχυει, δεν πηγες να παρεις πραγματα αναγκης απο το ΚΤΕΛ. Το καλο-κακο ειναι πως δεν υπαρχουν πολλοι ελεγχοι. Πχ η διπλανη μου εχει καθε μερα τον γκομενο στο σπιτι που ερχεται απο 15 χιλιομετρα μακρια. Εγω απο την αλλη αν σηκωθω να παω καπου στανταρντ θα με σταματησουν 2
Vasileios-gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) το 2 είναι για μετάβαση σε εν λειτουργεία κατάστημα. Άρα αυτός είναι ο σωστός κωδικός για οποιοδήποτε κατάστημα λειτουργεί. Τώρα αν εγώ θέλω να πάω από την Κηφησιά στην Ομόνεια διότι εκει και μόνο εκει πουλάνε το Ινδικό φαγητό που θέλω , δεν απαγορευεται αλλά θα σε κοιτάει περίεργα το όργανο που θα σε ελέγξει. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από Vasileios-gr 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 44 λεπτά πριν, Vasileios-gr είπε το 2 είναι για μετάβαση σε εν λειτουργεία κατάστημα. Άρα αυτός είναι ο σωστός κωδικός για οποιοδήποτε κατάστημα λειτουργεί. Τώρα αν εγώ θέλω να πάω από την Κηφησιά στην Ομόνεια διότι εκει και μόνο εκει πουλάνε το Ινδικό φαγητό που θέλω , δεν απαγορευεται αλλά θα σε κοιτάει περίεργα το όργανο που θα σε ελέγξει. Αν πας για Ινδικο στην Ομονοια και σε σταματήσει ,300ρι και κερνάς και Ινδικό τη δημοτική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις