Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi 10 Lite (6GB/64GB) @ Amazon ES 221.37€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 minutes ago, Vsrs7 said:

Από όπου και να στέλνει είναι χωρίς τελωνείο. Παραλαβή μου γράφει στις 3 Δεκεμβρίου. Λογικά από Ισπανία θα έρθει.

Thank you neosstoforum!!!

Έγραφε οτι είναι χωρίς τελωνείο; Γιατί στα γρήγορα που το είδα δε πρόσεξα κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε

Από όπου και να στέλνει είναι χωρίς τελωνείο. Παραλαβή μου γράφει στις 3 Δεκεμβρίου. Λογικά από Ισπανία θα έρθει.

Μακαρι να ισχυει φιλε μου η τιμη ειναι φοβερη σε σχεση με το ποσο κοστιζει κανονικα.

1 λεπτό πριν, d_gkal είπε

Έγραφε οτι είναι χωρίς τελωνείο; Γιατί στα γρήγορα που το είδα δε πρόσεξα κάτι τέτοιο.

Ο πωλητης ειναι αυτος παντως.

Δημοσ.
5 minutes ago, HERTHAN said:

Μακαρι να ισχυει φιλε μου η τιμη ειναι φοβερη σε σχεση με το ποσο κοστιζει κανονικα.

Όταν λες αυτός ποιος εννοεις;.

Γιατί έγραφε senzen-eu, κάτι τέτοιο

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Angelos19 είπε

Νόμιζα ότι ήταν το mi note 10 lite και χάρηκα. Άντε άλλη μια βδομάδα υπομονή...

καλύτερο επεξεργαστή έχει το mi 10 lite και υποστηρίζει 5g

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10159&idPhone2=10183

Τώρα το βλέπω 299 την έκδοση με τα 128GB

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, k_dinos είπε

καλύτερο επεξεργαστή έχει το mi 10 lite και υποστηρίζει 5g

Πιο μικρό στο χέρι όμως το note και πιο καλη μπαταρία.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Angelos19 είπε

Πιο μικρό στο χέρι όμως το note και πιο καλη μπαταρία.

Ισχυει , αλλα παραμορφωνει (χρωμα,σκια) λογο curved screen .

Δημοσ.
8 ώρες πριν, d_gkal είπε

Από amazon Ευρώπης, ποτέ δεν έχει τελωνείο. Μόνο από amazon Αμερικής πληρώνεις τελωνείο.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Το κινητό στάλθηκε σήμερα από Ρώμη. Εκεί που ήταν παράδοση 3 Δεκεμβρίου, άλλαξε και θα είναι εδώ στις 27 Νοεμβρίου. Άρα δεν έχει τελωνείο.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε

Το κινητό στάλθηκε σήμερα από Ρώμη. Εκεί που ήταν παράδοση 3 Δεκεμβρίου, άλλαξε και θα είναι εδώ στις 27 Νοεμβρίου. Άρα δεν έχει τελωνείο.

Τελωνειο ετσι κι αλλιως δεν θα ειχε αφου την αποστολη την κανει το amazon και οχι ο πωλητης.

Το θεμα τωρα ειναι να εχει κινητο η συσκευασια.χαχα

Μια χαρα εισαι κομπλε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε

Τέλεια! Μακάρι να είχα κι εγώ το θάρρος για παραγγελία γιατί η τιμή ήταν τόσο χαμηλή που ήμουν 99% σίγουρος ότι έχει γίνει λάθος. Στα χρήματα αυτά δεν παίρνεις ούτε Redmi Note 9S. Ίσως πρόκειται για ανοιγμένο κουτί ή καμιά επιστροφή και το κατάστημα (ZENEZ-EU) το πουλούσε σαν καινούριο. Αλλά εμένα προσωπικά δεν θα με πείραζε αυτό από την στιγμή που δουλεύει κανονικά.

Βασικά αν ίσχυε κάτι τέτοιο νομίζω είναι υποχρεωμένοι να το αναφέρουν.

Επεξ/σία από neosstoforum
Δημοσ.
1 ώρα πριν, neosstoforum είπε

Τέλεια! Μακάρι να είχα κι εγώ το θάρρος για παραγγελία γιατί η τιμή ήταν τόσο χαμηλή που ήμουν 99% σίγουρος ότι έχει γίνει λάθος. Στα χρήματα αυτά δεν παίρνεις ούτε Redmi Note 9S. Ίσως πρόκειται για ανοιγμένο κουτί ή καμιά επιστροφή και το κατάστημα (ZENEZ-EU) το πουλούσε σαν καινούριο. Αλλά εμένα προσωπικά δεν θα με πείραζε αυτό από την στιγμή που δουλεύει κανονικά.

Βασικά αν ίσχυε κάτι τέτοιο νομίζω είναι υποχρεωμένοι να το αναφέρουν.

Στην παραγγελία έγραφε brand new και όχι used like new. Το κοίταξα πριν το παραγγείλω. Οπότε λογικά είναι σφραγισμένο καινούριο.

• Like 1
Δημοσ.

το πετυχα κ εγω στα 147 με το promotion των -80€

μπλε αν κ ηθελα ασπρο ,παραδοση μεχρι 3 Δεκεμβριου

τωρα μενει ενα χρωμολενιο gravel ποδηλατο σε καμια καλή προσφορα κ ειμαι κομπλε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...