d_gkal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 6 minutes ago, Vsrs7 said: Από όπου και να στέλνει είναι χωρίς τελωνείο. Παραλαβή μου γράφει στις 3 Δεκεμβρίου. Λογικά από Ισπανία θα έρθει. Thank you neosstoforum!!! Έγραφε οτι είναι χωρίς τελωνείο; Γιατί στα γρήγορα που το είδα δε πρόσεξα κάτι τέτοιο.
HERTHAN Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε Από όπου και να στέλνει είναι χωρίς τελωνείο. Παραλαβή μου γράφει στις 3 Δεκεμβρίου. Λογικά από Ισπανία θα έρθει. Μακαρι να ισχυει φιλε μου η τιμη ειναι φοβερη σε σχεση με το ποσο κοστιζει κανονικα. 1 λεπτό πριν, d_gkal είπε Έγραφε οτι είναι χωρίς τελωνείο; Γιατί στα γρήγορα που το είδα δε πρόσεξα κάτι τέτοιο. Ο πωλητης ειναι αυτος παντως.
d_gkal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 5 minutes ago, HERTHAN said: Μακαρι να ισχυει φιλε μου η τιμη ειναι φοβερη σε σχεση με το ποσο κοστιζει κανονικα. Ο πωλητης ειναι αυτος παντως. Όταν λες αυτός ποιος εννοεις;. Γιατί έγραφε senzen-eu, κάτι τέτοιο
HERTHAN Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, d_gkal είπε Όταν λες αυτός ποιος εννοεις;. Γιατί έγραφε senzen-eu, κάτι τέτοιο sorry ξεχασα το link https://www.amazon.es/sp?_encoding=UTF8&asin=B07SRD9TFQ&isAmazonFulfilled=1&ref_=dp_merchant_link&seller=A3C14J4FXPCWOI 1
k_dinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, Angelos19 είπε Νόμιζα ότι ήταν το mi note 10 lite και χάρηκα. Άντε άλλη μια βδομάδα υπομονή... καλύτερο επεξεργαστή έχει το mi 10 lite και υποστηρίζει 5g https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10159&idPhone2=10183 Τώρα το βλέπω 299 την έκδοση με τα 128GB
Angelos19 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, k_dinos είπε καλύτερο επεξεργαστή έχει το mi 10 lite και υποστηρίζει 5g Πιο μικρό στο χέρι όμως το note και πιο καλη μπαταρία.
insomniagfg Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Angelos19 είπε Πιο μικρό στο χέρι όμως το note και πιο καλη μπαταρία. Ισχυει , αλλα παραμορφωνει (χρωμα,σκια) λογο curved screen .
Vsrs7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, d_gkal είπε Έγραφε οτι είναι χωρίς τελωνείο; Γιατί στα γρήγορα που το είδα δε πρόσεξα κάτι τέτοιο. Από amazon Ευρώπης, ποτέ δεν έχει τελωνείο. Μόνο από amazon Αμερικής πληρώνεις τελωνείο.
neosstoforum Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, Angelos19 είπε Νόμιζα ότι ήταν το mi note 10 lite και χάρηκα. Άντε άλλη μια βδομάδα υπομονή...
Vsrs7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, HERTHAN είπε Μακαρι να ισχυει φιλε μου η τιμη ειναι φοβερη σε σχεση με το ποσο κοστιζει κανονικα. Ο πωλητης ειναι αυτος παντως. Το κινητό στάλθηκε σήμερα από Ρώμη. Εκεί που ήταν παράδοση 3 Δεκεμβρίου, άλλαξε και θα είναι εδώ στις 27 Νοεμβρίου. Άρα δεν έχει τελωνείο.
HERTHAN Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε Το κινητό στάλθηκε σήμερα από Ρώμη. Εκεί που ήταν παράδοση 3 Δεκεμβρίου, άλλαξε και θα είναι εδώ στις 27 Νοεμβρίου. Άρα δεν έχει τελωνείο. Τελωνειο ετσι κι αλλιως δεν θα ειχε αφου την αποστολη την κανει το amazon και οχι ο πωλητης. Το θεμα τωρα ειναι να εχει κινητο η συσκευασια.χαχα Μια χαρα εισαι κομπλε.
neosstoforum Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε Το κινητό στάλθηκε σήμερα από Ρώμη. Εκεί που ήταν παράδοση 3 Δεκεμβρίου, άλλαξε και θα είναι εδώ στις 27 Νοεμβρίου. Άρα δεν έχει τελωνείο. Τέλεια! Μακάρι να είχα κι εγώ το θάρρος για παραγγελία γιατί η τιμή ήταν τόσο χαμηλή που ήμουν 99% σίγουρος ότι έχει γίνει λάθος. Στα χρήματα αυτά δεν παίρνεις ούτε Redmi Note 9S. Ίσως πρόκειται για ανοιγμένο κουτί ή καμιά επιστροφή και το κατάστημα (ZENEZ-EU) το πουλούσε σαν καινούριο. Αλλά εμένα προσωπικά δεν θα με πείραζε αυτό από την στιγμή που δουλεύει κανονικά. Βασικά αν ίσχυε κάτι τέτοιο νομίζω είναι υποχρεωμένοι να το αναφέρουν. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2020 από neosstoforum
lionheart75 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, neosstoforum είπε Έτσι ήταν αλλά μόλις άλλαξε. Εξαιρετική τιμή. Όσοι πρόλαβαν είναι πολύ τυχεροί.
Vsrs7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, neosstoforum είπε Τέλεια! Μακάρι να είχα κι εγώ το θάρρος για παραγγελία γιατί η τιμή ήταν τόσο χαμηλή που ήμουν 99% σίγουρος ότι έχει γίνει λάθος. Στα χρήματα αυτά δεν παίρνεις ούτε Redmi Note 9S. Ίσως πρόκειται για ανοιγμένο κουτί ή καμιά επιστροφή και το κατάστημα (ZENEZ-EU) το πουλούσε σαν καινούριο. Αλλά εμένα προσωπικά δεν θα με πείραζε αυτό από την στιγμή που δουλεύει κανονικά. Βασικά αν ίσχυε κάτι τέτοιο νομίζω είναι υποχρεωμένοι να το αναφέρουν. Στην παραγγελία έγραφε brand new και όχι used like new. Το κοίταξα πριν το παραγγείλω. Οπότε λογικά είναι σφραγισμένο καινούριο. 1
Neural_handshake Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 το πετυχα κ εγω στα 147 με το promotion των -80€ μπλε αν κ ηθελα ασπρο ,παραδοση μεχρι 3 Δεκεμβριου τωρα μενει ενα χρωμολενιο gravel ποδηλατο σε καμια καλή προσφορα κ ειμαι κομπλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα