fysikos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα, Εχω ενα speedport entry 2i και θέλω να το χρησιμοποιήσω ως ρουτερ στον κατω οροφο...δηλαδη απο το μοντεμ του πρωτου να στειλω ενα καλωδιο στο ισόγειο και εκει να βαλω το speedport να δινει ασυρματα ιντερνετ. Μπορει να ρυθμιστει το speedport ως ρουτερ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δεν το έχω κάνει με το speedport, αλλά δοκίμασε αν μπορείς να αλλάξεις την IP του ρούτερ και να απενεργοποιήσεις το DHCP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Καλα στην τελικη παιρνω ενα ρουτερ (αν υπαρχει προταση εως 30€) απλα ελεγα αφου το εχω να μην "καθεται" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στο manual είδα έχει επιλογή να κλείσεις το DHCP. Αν το κλείσεις και αλλάξεις και την IP του να μην μπερδεύεται με το κανονικό σου μοντεμ/ρουτερ (αν έχουν την ίδια) θα παίξει. Ελπίζω... 😃 Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2020 από aris.04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ---------- Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από The_Judas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα