Boubis1411 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Δεν το πρόσεξα με συγχωρείς. Πάντως δες και εδώ στις αγγελίες μήπως έχει από κάποιον αξιόπιστο πωλητή κάποια ευκαιρία πριν πας σε καινούργιο. Ναι θα ψάξω μήπως σκοτώνει κάποιος κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Ναι θα ψάξω μήπως σκοτώνει κάποιος κάτι. Αλλιώς ύστατη λύση bestprice αλλά τσέκαρε μήπως σκοτώνει κάτι κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Αλλιώς ύστατη λύση bestprice αλλά τσέκαρε μήπως σκοτώνει κάτι κάποιος. Θα περιμένω και την επόμενη Πέμπτη μήπως βγάλουν κάτι στην μαύρη Παρασκευή. Συνήθως τα βγάζουν από Πέμπτη. Φέτος δεν βλέπω όμως καμιά σωστή προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Θα περιμένω και την επόμενη Πέμπτη μήπως βγάλουν κάτι στην μαύρη Παρασκευή. Συνήθως τα βγάζουν από Πέμπτη. Φέτος δεν βλέπω όμως καμιά σωστή προσφορά. Θα μείνεις καρφωμένος στον η/υ τα κομμάτια είναι συγκεκριμένα. Υπάρχει και οικονομική κρίση μεγάλη όποτε υπάρχει πιθανότητα να πουλήσουν φθηνά ακόμα και οι μεγάλες αλυσίδες. Τσέκαρε στον Κώτσο στο πλαίσιο και media ίσως και στο public. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Θα μείνεις καρφωμένος στον η/υ τα κομμάτια είναι συγκεκριμένα. Υπάρχει και οικονομική κρίση μεγάλη όποτε υπάρχει πιθανότητα να πουλήσουν φθηνά ακόμα και οι μεγάλες αλυσίδες. Τσέκαρε στον Κώτσο στο πλαίσιο και media ίσως και στο public. Τα έχω δει ήδη αυτά.... 50 ευρώ η μεγαλύτερη έκπτωση, αξίζει και δεν αξίζει δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Τα έχω δει ήδη αυτά.... 50 ευρώ η μεγαλύτερη έκπτωση, αξίζει και δεν αξίζει δηλαδή. το ανέφερα και στον apostolisk86 παραπάνω πάρε μια κινεζια 50-90 ευρω να κάνεις αυτό που είναι να κάνεις και όσο αντέξει, έτσι και αλλιώς για το μικρο σου παιδί είναι πόσο θα αντέξει ??? ....μετά ....στο λιμάνι 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, optimerious είπε το ανέφερα και στον apostolisk86 παραπάνω πάρε μια κινεζια 50-90 ευρω να κάνεις αυτό που είναι να κάνεις και όσο αντέξει, έτσι και αλλιώς για το μικρο σου παιδί είναι πόσο θα αντέξει ??? ....μετά ....στο λιμάνι 🙂 οχι κινεζικα -εχω παρει και βγαζουν πολλα θεματα. για 20-30 ευρω δεν σωνεσαι φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Boubis1411 είπε οχι κινεζικα -εχω παρει και βγαζουν πολλα θεματα. για 20-30 ευρω δεν σωνεσαι φιλε δεν ομιλώ για τα ανώνυμα παντελώς άλλα για γνωστές εταιρείες ,νομίζω εχει και απο αυτες πολλές huawei-lenovo- estar- xiaomi ....αα εχει και την ελληνική εταιρεία MLS κατι καλύτερο απο τα προηγούμενα ....γιατι είπαμε το θες το ταμπλετ; Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από optimerious Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, optimerious είπε δεν ομιλώ για τα ανώνυμα παντελώς άλλα για γνωστές εταιρείες ,νομίζω εχει και απο αυτες πολλές huawei-lenovo- estar- xiaomi ....αα εχει και την ελληνική εταιρεία MLS κατι καλύτερο απο τα προηγούμενα ....γιατι είπαμε το θες το ταμπλετ; Ε οκ lenovo μάλλον θα πάρω, περιμένω τις προσφορές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Ε οκ lenovo μάλλον θα πάρω, περιμένω τις προσφορές. Πάντως για ταμπλετ τέτοιου είδους δεν θα έδινα πάνω απο 80- 100 max ....☝️ ΥΓ: δε θα αγόραζα καθόλου τωρα που το σκέφτομαι ,προτιμώ λαπτοπ-ταβλετ 👌👍 αυτο που είπα και στην κοπέλα παραπάνω Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από optimerious Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, optimerious είπε Πάντως για ταμπλετ τέτοιου είδους δεν θα έδινα πάνω απο 80- 100 max ....☝️ ΥΓ: δε θα αγόραζα καθόλου τωρα που το σκέφτομαι ,προτιμώ λαπτοπ-ταβλετ 👌👍 αυτο που είπα και στην κοπέλα παραπάνω Για το παιδί το θέλω, δεν συμφέρει να ανοίγω 5 ώρες υπολογιστή, να συνδέω κάμερες κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Για το παιδί το θέλω, δεν συμφέρει να ανοίγω 5 ώρες υπολογιστή, να συνδέω κάμερες κλπ. ειπες οτι εχεις λαπτοπ; Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από optimerious Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, optimerious είπε ειπες οτι εχεις λαπτοπ; ΥΓ: αα για την τηλεκπαίδευση καλύτερο ειναι το λαπτοπ-ταμπλετ Σταθερό έχω φίλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Σταθερό έχω φίλε. αα για την τηλεκπαίδευση καλύτερο ειναι το λαπτοπ-ταμπλετ και θα εχεις κατι που θα σου μείνει, στο άλλο δεν ξερω τι θα απομείνει 🙂 Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από optimerious Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα