Προς το περιεχόμενο

ΤΑΜΠΛΕΤ ΠΛΙΖ!

Fimariafli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας, 

Θέλω να μου προτείνετε ένα τάμπλετ για τη δουλειά μου. Εκπαιδευτικός είμαι. Έκανα μια έρευνα και βρήκα το surface go. Αλλά μαζί με τα υπόλοιπα εξαρτήματα η τιμή του φτάνει κοντά στα 800€. Οπότε γιατί να μην πάρω ένα iPad; Ποιο από τα δύο θα προτείνατε και γιατί; Γενικά τι άλλο θα προτείνατε;
Σας ευχαριστώ,

Μ.Φ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, arispz είπε

Ποιες εφαρμογές θα χρησιμοποιείται ;

Κυρίως τα office. Αλλά θα ήθελα να μπορώ να δω και σειρές, να διαβάσω κάποιο βιβλίο. 

Κυρίως τα office. Αλλά θα ήθελα να μπορώ να δω και σειρές, να διαβάσω κάποιο βιβλίο. 

Φιλικη συμβουλη το ταμπλετ δεν θα βοηθησει καθολου θα το πεταξεςι στην ακρη μετα απο λιγο εχει περασει αυτη η μοδα καλυτερα να παρεις ενα λαπτοπ υπαρχουν πλεον πολυ καλα λαπτοπ μικρα και πολυ ελαφρια 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάλι με το iPad είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ακόμα και εργασίες κάνω εκεί. Αν είναι στα ελληνικά βάζω και την ηχογράφηση και μου τα πληκτρολογεί αυτό. Το λαπτοπ το χρησιμοποίησα ελάχιστα. Αν δεις για ταμπλετ δες για μεγαλύτερη μνήμη και όχι για κανένα 32. Ακόμα και από το pubmed από το iPad κατεβάζω άρθρα. 
Αφού δίνεις τόσα θα πρότεινα το Air 2020 σε μεσαία μνήμη και με το νέο επεξεργαστή.

Επεξ/σία από tilaverboy
  • Like 1

2 ώρες πριν, soteras είπε

Φιλικη συμβουλη το ταμπλετ δεν θα βοηθησει καθολου θα το πεταξεςι στην ακρη μετα απο λιγο εχει περασει αυτη η μοδα καλυτερα να παρεις ενα λαπτοπ υπαρχουν πλεον πολυ καλα λαπτοπ μικρα και πολυ ελαφρια 

Ποιο θα πρότεινες;

1 ώρα πριν, tilaverboy είπε

Εγώ πάλι με το iPad είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ακόμα και εργασίες κάνω εκεί. Αν είναι στα ελληνικά βάζω και την ηχογράφηση και μου τα πληκτρολογεί αυτό. Το λαπτοπ το χρησιμοποίησα ελάχιστα. Αν δεις για ταμπλετ δες για μεγαλύτερη μνήμη και όχι για κανένα 32. Ακόμα και από το pubmed από το iPad κατεβάζω άρθρα. 
Αφού δίνεις τόσα θα πρότεινα το Air 2020 σε μεσαία μνήμη και με το νέο επεξεργαστή.

Τα office πρέπει να τα αγοράσω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Fimariafli είπε

Ποιο θα πρότεινες;

Τα office πρέπει να τα αγοράσω;

Δεν ξέρω αν μπορέσεις να πάρεις κλειδί μέσω eBay που τα έχει με λίγα χρήματα και ενεργοποιηθεί.
Εχει αντίστοιχη εφαρμογή keynote pages κ numbers. Μου αρέσουν περισσότερο από τα office

Επεξ/σία από tilaverboy
  • Like 1

Γενικά τα ταμπλετ δεν ενδείκνυνται για Office. Μπορείς μεν να το χρησιμοποιήσεις (τη δωρεάν web version, με συνδρομή 365 ή με grey market κλειδακια) αλλά δεν είναι και η καλύτερη εμπειρία. Ναι μεν δηλαδή γίνεται, αλλά είναι λύση ανάγκης σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμο λαπτοπ. Στην τελική θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με περισσότερο κόπο.

Τα υπόλοιπα που μπορεί να θες σαν εκπαιδευτικός (webex, zoom meetings κλπ) τρέχουν παντού (Windows, Android, iOS). Αν βέβαια το Office είναι το πιο σημαντικό, καλύτερο θα είναι το Surface Go που αναφέρεις, λόγω Windows, που είναι στημένα για να λειτουργούν με πληκτρολόγιο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Για μαθητή θα βολέψει tablet 10αρι; 

Λογικά ναι. Εγώ με το 9.7 που είναι η πιο απλή κατασκευή της apple δηλώνω εντυπωσιασμένος με την ταχύτητα. Δεν ήθελα να επενδύσω πάνω από 350 ευρώ γιατί για όλα τα υπόλοιπα με καλύπτει απολύτως το κινητό. Για έναν που θα ανεβεί στα 800 το air είναι φοβερό και με τον Α14 επεξεργαστή και την οθονάρα του θα είναι βολεμένος. Στο iOS δεν έχεις τις επιλογές του Android και τα γραφικά στο μενού. Εδώ έχεις την απλότητα και γνωρίζοντας ότι δεν θα σου κρασάρει ποτέ καμία εφαρμογή συν ότι οι εφαρμογές είναι για ipad και δεν αποτελούν μεγέθυνση εφαρμογών για κινητά. Ακόμα και popcorn έχω βάλει και βλέπω καμία ταινία αν υπάρχει χρόνος και δεν δουλεύω. Δεν θα έφευγα από το οικοσύστημα υπάρχει πλήρης συνεργασία. Τραβάω φωτό με το κινητό τσακ το δείχνω στον ασθενή με το ipad δίχως να πατήσω κάτι. Εμένα με καλύπτει. Μεταφράζω ακαριαία άρθρα τα πετάω στο pages. Πλέον υπάρχει και μολύβι και πληκτρολόγιο. Δεν υπάρχει διαφοροποίηση από το surface.

Επεξ/σία από tilaverboy

1 λεπτό πριν, tilaverboy είπε

Λογικά ναι. Εγώ με το 9.7 που είναι η πιο απλή κατασκευή της apple δηλώνω εντυπωσιασμένος με την ταχύτητα. Δεν ήθελα να επενδύσω πάνω από 350 ευρώ γιατί για όλα τα υπόλοιπα με καλύπτει απολύτως το κινητό. Για έναν που θα ανεβεί στα 800 το air είναι φοβερό και με τον Α14 επεξεργαστή και την οθονάρα του θα είναι βολεμένος. Στο iOS δεν έχεις τις επιλογές του Android και τα γραφικά στο μενού. Εδώ έχεις την απλότητα και γνωρίζοντας ότι δεν θα σου κρασάρει ποτέ καμία εφαρμογή συν ότι οι εφαρμογές είναι για ipad και δεν αποτελούν μεγέθυνση εφαρμογών για κινητά.

Δεν είναι για να δίνω πάνω από 150. 

Υπαρχουν κινητά, υπολογιστής κλπ αλλά δεν βολεύουν το κάθε ένα για ξεχωριστό λόγο. 

1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε

Δεν είναι για να δίνω πάνω από 150. 

Υπαρχουν κινητά, υπολογιστής κλπ αλλά δεν βολεύουν το κάθε ένα για ξεχωριστό λόγο. 

Δεν το πρόσεξα με συγχωρείς. Πάντως δες και εδώ στις αγγελίες μήπως έχει από κάποιον αξιόπιστο πωλητή κάποια ευκαιρία πριν πας σε καινούργιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...