Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαθέσιμο budget: 800 ευρώ

Απόσταση και γωνία θέασης: 2,5 - 3 μέτρα   

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο: Ταινίες, netflix και ισως στο μελλον PS5

προτίμηση σε μέγεθος: 55''

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: Όχι

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα: Όχι

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Samsung QE55Q70T

Η τηλεοραση θα αντικαταστισει μια lg 32''. Μπορω να κανω υπομονη και για  Black Friday για καλυτερες τιμες αλλα γενικα θα ηθελα να εχω προχωρησει στην αγορα μεχρι τελος του μηνα. 

Δημοσ.
12 hours ago, billdanos said:

https://digitalpassion.gr/eikona/tileoraseis/4k-ultra-hd-sony-bravia/sony-kd-55xh9096-55-full-array-led-4k-ultra-hd-hdr/

και η ίδια σε μαύρη.

16 hours ago, DeTiPaleuw said:

Διαθέσιμο budget: 800 ευρώ

Απόσταση και γωνία θέασης: 2,5 - 3 μέτρα   

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο: Ταινίες, netflix και ισως στο μελλον PS5

προτίμηση σε μέγεθος: 55''

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: Όχι

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα: Όχι

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Samsung QE55Q70T

Η τηλεοραση θα αντικαταστισει μια lg 32''. Μπορω να κανω υπομονη και για  Black Friday για καλυτερες τιμες αλλα γενικα θα ηθελα να εχω προχωρησει στην αγορα μεχρι τελος του μηνα. 

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, DeTiPaleuw said:

Τσίμπησα σε ασημί! Ευχαριστώ! 

Ναι νομίζω πως δείχνει πιο "σοβαρή" με το ασημένιο σασί! :) Με γειες! Περιμένω εντυπώσεις γιατί ενώ είχα αποφασίσει να την τσιμπήσω και γω, κάπου φρέναρα... Ελπίζω να πήρες μαζί και την επεκταση εγγύησης για 5 χρόνια με τα 60 ευρώ γιατι είναι σωτήρια αν κάτι πάει στραβα! 

Δημοσ.

Αρχικά δεν την έβαλα την επέκταση αλλά τους πήρα τηλ σήμερα και μου είπαν ότι θα σημειωθεί στην παραγγελία μου να προστεθεί.

Δημοσ.

Παιδιά κλέβω λίγο το θέμα του φίλου αλλά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος την διαφορά μεταξύ της 55XH8096 που βγαίνει 150 ευρώ φθηνότερα, με τις 8196(670Ε) και 9077 και 9096(800Ε).Ρωταω γιατί η πρώτη είναι εντός μπάτζετ αλλά οι άλλες ξεφεύγουν, ενώ τα κριτήρια μου είναι παραπλήσια με του φίλου που άνοιξε το θέμα. 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Johnkeppas είπε

Παιδιά κλέβω λίγο το θέμα του φίλου αλλά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος την διαφορά μεταξύ της 55XH8096 που βγαίνει 150 ευρώ φθηνότερα, με τις 8196(670Ε) και 9077 και 9096(800Ε).Ρωταω γιατί η πρώτη είναι εντός μπάτζετ αλλά οι άλλες ξεφεύγουν, ενώ τα κριτήρια μου είναι παραπλήσια με του φίλου που άνοιξε το θέμα. 

Καμία σχέση η μία με την άλλη. IPS panel, edge led.

https://www.displayspecifications.com/en/model/15981cdf

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Καμία σχέση η μία με την άλλη. IPS panel, edge led.

https://www.displayspecifications.com/en/model/15981cdf

Ευχαριστώ φίλε μου για την άμεση απάντηση, για να καταλήξω κι εγώ. Μπορείς να με διαφωτίσεις στις διάφορες των 2 πιο ακριβών; 9077 και 9096;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Johnkeppas είπε

Ευχαριστώ φίλε μου για την άμεση απάντηση, για να καταλήξω κι εγώ. Μπορείς να με διαφωτίσεις στις διάφορες των 2 πιο ακριβών; 9077 και 9096;;

Ιδιες ειναι. Μονο το χρωμα του πλαισιου αλλαζει. η 96 εχει μαυρο και η 77 ασημι

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...