kukukali Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Εχω αυτο το RF τηλεκοντρολ (με το βελακι) για το ηλεκτρικο πανι του προτζεκτορα αλλα τωρα τελευταια κανει νερα με τα κουμπια κ 7 στις 10 φορες δεν πιανει. Το εχω ανοιξει, καθαρισει,εχω αλλαξει μπαταριες αλλα τιποτα Οταν το ανοιξα ειδα οτι δουλευει στα 315Mhz Οποτε ψαχνω τηλεκοντρολ. Το αριστερα κουτι ειναι για manual χρηση οποτε προς το παρον το δουλευω με αυτο. Η αγορα του ηλεκτρικου πανιου ειναι απο ebay πριν απο 4 χρονια.Ο πωλητης εχει σταματησει να ασχολειται πλεον με αυτο το ειδος(ειχαμε επικοινωνια). Εχω δοκιμασει με το broadlink pro+ να το περασω σαν εικονικο αλλα παροτι δουλευει σε αυτες τις συχνοτητες (315 κ 433Mhz) δεν το δεχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Όταν (και αν) ανοίξουν πάλι τα καταστήματα πας σε ένα ηλεκτρονικάδικο που εμπορεύεται τελεκοντρόλ, αγοράζεις ένα και σου αντιγράφουν το παλιό. Προς το παρόν, υπομονή και χρήση manual. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα