Brashida Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα,ψάχνω έναν εύκολο τρόπο για να μπορέσει η γιαγιά μ να παίρνει όλα τα χάπια....Επειδή ξεχνάει συνέχεια αφού παίρνει πολλά χάπια μέσα στην ημέρα,θέλω να βρω έναν τρόπο να τα οργανώσω και να την θυμίζουν ποτέ να τα παίρνει...
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Υπάρχουν κάτι κουτάκια που στην μία θήκη γράφει "Πρωί" στην 2η "Μεσημέρι" κοκ. Λογικά θα βόλευε
nickolas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Μιλήστε με το γιατρό της ή με Γενικό Ιατρό ή Γηρίατρο να δει αν υπάρχει τρόπος τα χάπια να μειωθούν (πχ. συνδυασμοί φαρμάκων) ή να αλλάξουν οι ώρες τους με τρόπο που να την βολεύει. Μετά υπάρχει ειδικό κιτ για θέσεις χαπιών που μπορεί κανείς να φτιάξει σε εβδομαδιαία βάση. Έχει τις μέρες ξεχωριστά και ξεχωριστή κυψέλη για πρωί/μεσημέρι/βράδυ κλπ. Σίγουρα σε ένα φαρμακείο θα μπορούν να σε κατευθύνουν. Εκεί κάποιος που θα την φροντίζει θα της φτιάχνει κάθε εβδομάδα το "κιτ" της.
dpolal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Θα βρείς σε μεγάλα φαρμακείο κουτιά με θήκες για τα χάπια ανάλογα την ημέρα, ώρα κλπ. Είναι αρκετά βολικά αλλά και πάλι πρέπει να ελέγχεις αν θα θυμάται να τα πέρνει η γιαγιά τακτικά. https://www.google.com/search?q=κουτάκι+χαπιών&newwindow=1&safe=off&client=firefox-b-d&sxsrf=ALeKk03Xw4L3C5PMQpgsbj2u3XiOWZyD8A:1605802225980&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwit5oi6_47tAhXHpIsKHZe8CzIQ_AUoAXoECAwQAw&biw=1920&bih=910
Joshua21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, Brashida είπε Καλησπέρα,ψάχνω έναν εύκολο τρόπο για να μπορέσει η γιαγιά μ να παίρνει όλα τα χάπια....Επειδή ξεχνάει συνέχεια αφού παίρνει πολλά χάπια μέσα στην ημέρα,θέλω να βρω έναν τρόπο να τα οργανώσω και να την θυμίζουν ποτέ να τα παίρνει... Μια λύση είναι οι θήκες χαπιών όπως περιέγραψαν παραπάνω: https://www.skroutz.gr/c/2448/Thikes-Chapion.html Μια άλλη λύση είναι να μπαίνει αυτοκόλλητο σε κάθε χαπάκι πάνω στη συσκευασία του, σε δικό μου άνθρωπο μόνο αυτό βόλεψε.
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Ειχα βαλει σε εναν συγγενη μια εφαρμογη στο κινητο η οποια υπενθυμιζε πως ειναι η ωρα να παρει το χαπι του και μαλιστα εδειχνε και ποιο χαπι συγκεκριμενα. Προφανως χρειαζεται να υπαρχει ενα smartphone ή tablet στο σπιτι. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Από λινκ που μπήκε και πιο πάνω: https://www.skroutz.gr/s/7694486/Εβδομαδιαία-Θήκη-Φαρμάκων-Cure-28.html#reviews Δες και τις κριτικές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Για την οργάνωση , τα κουτιά που προτείνουν , για την υπενθύμιση , θα την παίρνεις τηλέφωνο και θα της το θυμίζεις μέχρι να συνηθίσει. και άμα βρεις https://www.amazon.com/MedCenter-Display-Compartment-Organizer-Capacity/dp/B014ROICAE/ref=pd_lpo_121_t_1/132-3984122-2328563?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B014ROICAE&pd_rd_r=9a98d928-25d3-4910-becf-90a7775e497c&pd_rd_w=TkOF6&pd_rd_wg=UkVSe&pf_rd_p=7b36d496-f366-4631-94d3-61b87b52511b&pf_rd_r=2S1SVHNH8TYE0CHERESA&psc=1&refRID=2S1SVHNH8TYE0CHERESA
tasarass77 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Στην γιαγιά μου είχαμε βάλει τα χάπια μέσα σε μικρά φακελάκια. 3 φακελάκια την ημέρα, πρωί/μεσημέρι/βραδύ. Με αυτά τα κουτάκια μπορεί να μπερδευτεί και να ανοίξει την θέση για την πρωινή δόση το βράδυ. 1
vampira Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, tasarass77 είπε Στην γιαγιά μου είχαμε βάλει τα χάπια μέσα σε μικρά φακελάκια. 3 φακελάκια την ημέρα, πρωί/μεσημέρι/βραδύ. Με αυτά τα κουτάκια μπορεί να μπερδευτεί και να ανοίξει την θέση για την πρωινή δόση το βράδυ. Με αυτά τα κουτάκια μπερδεύομαι κ εγώ Εκτός από αυτό που έβαλες, που πραγματικά είναι πολύ καλό, υπάρχει και ρολόι χειρός με θήκη για χάπια. Του ρυθμίζεις την ώρα, χτυπάει κ ανοίγει σαν συρταράκι για να πάρεις το χάπι, αν δεν χτυπήσει δεν μπορεί να ανοίξει η θήκη. Το είδα πριν χρόνια στο Βέλγιο, δεν είχα συγκρατήσει στοιχεία κ τώρα που το χρειάζομαι για την μάνα μου, δεν το βρίσκω πουθενά. Το είχα δει και σε μία αμερικάνικη σειρά, βέβαια ήταν πολύ πιο μοντέρνο από αυτό που είχα δει παλιά. Όμως τα φακελάκια που είπες, είναι καλή ιδέα κ νομίζω θα το δοκιμάσω. 1
akaterina2 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00PY2P9FU/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o07_s00?ie=UTF8&psc=1 Πραγματικά καλο
Brashida Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Σας ευχαριστώ για τις απάντησεις ξέχασα όμως να διευκρινίσω κάποια πράγματα που καθιστούν ακόμη ποιο δύσκολο αυτό το έργο....αυτό με τα κουτιά που έχουν θήκες μέσα το έχω υπόψη μ αλλά μπορεί να γίνει εύκολα μπέρδεμα...η γιαγιά μ δεν ξέρει να διαβάζει τόσο καλά και μπερδεύεται,επίσης ξεχνάει που και πού....ψάχνω εναν πολύ εύκολο τρόπο λοιπόν για να την βοηθήσω...δεν μπορώ δυστυχώς να τις το υπενθυμίζω κάθε φορά όμως προσπαθώ πάντα να το κάνω.... ρολόι, τάμπλετ,κινητά είναι όντως χρήσιμα αλλά η γιαγιά μ δεν γνωρίζει και δεν θα υπάρχει ασφάλεια και συνέπεια με αποτέλεσμα να γίνει κάποια ζημιά.....επίσης τα χάπια είναι πρωί βράδυ πχ αλλά υπάρχει και η κατηγορία νηστικά/Χορτατη.....αυτό με τους φακέλους Μ αρέσε που είπε κάποιος αλλά ακούω κάτι διαφορετικό αν έχετε να Μ προτείνετε...ο γιατρός φυσικά και δεν κόβει φάρμακα αυτά είναι που πρέπει να πάρει και είναι αρκετά πιστεύω....τελως πάντων όπως και αν έχει σας ευχαριστώ όλους για τις απάντησεις σας αλλά να πω την αλήθεια τα περισσότερα τα έιχα στα υπόψην μ γιατί είναι τα πρώτα που θα σκεφτεί κάποιος...να ΣτΕ καλά! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα