Προς το περιεχόμενο

Metz 43MUB7000 Smart 4K UHD 43"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 26/12/2020 στις 9:05 ΜΜ, geodal είπε

Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά!

Μπορείτε να μας πείτε εσείς που την αγοράσατε τι παίζει με το play store? Γιατί κάποιοι αναφέρουν ότι δεν έχεις πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές. Το λέω κυρίως για εφαρμογές τύπου kodi και stremio. 

Kodi το βρήκα στο GooglePlay

Το Stremio όχι.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω τους ήδη έχοντες. Υποστηρίζει λειτουργία timeshift/playback? Και, έχει συνδέσει κανείς ηχομπαρα μέσω arc? Ρωτάω γιατί εμένα η ηχομπαρα λειτουργεί μέσω hdmi arc για λίγο και μετά κλείνει. Ή σε λειτουργια bluetooth ο ήχος έρχεται με κενά. Και δεν μου αναγνωρίζει το σκληρό δίσκο.

Όσες εφαρμογές δεν βρείτε στο play store, κατεβάστε το apk και περάστε μέσω εξωτερικού σκληρού.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι άλλο εγώ που βρήκα μια 40αρα σε έναν φίλο. 
Πως κάνω ταξινόμηση καναλιών ; Γιατί η επιλογή είναι γκρι και δεν με αφήνει ; 

DD052F40-A5F7-48D3-B419-72B3E09B0266.jpeg

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kSiS είπε

Να ρωτήσω κάτι άλλο εγώ που βρήκα μια 40αρα σε έναν φίλο. 
Πως κάνω ταξινόμηση καναλιών ; Γιατί η επιλογή είναι γκρι και δεν με αφήνει ;

Μάλλον πρέπει να απενεργοποιήσετε το LCN.

Δημοσ.

Βγάλε βαλε πρίζα. Μου το έκανε και μένα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αγόρασα τη Metz 43MUB8000 Smart 4K UHD 43". Δε μπορώ να κάνω ταξινόμηση καναλιών (η γνωστή ταξινόμηση που κάνουμε εδώ και χρόνια π.χ. το MEGA στο 4, ο ANT1 στο 5...). Ξέρει κάποιος πως γίνεται? Είναι για μεγάλο άνθρωπο και διαφορετικά δυσκολεύεται. (Στα αγαπημένα μπορώ να βάλω κανάλια . Αλλά όταν ξανανοίξει η tv η επιλογή να εμφανίζει αυτόματα μόνο τα αγαπημένα δεν τη βρίσκω. Αν δεν υπάρχει λύση για τη κλασική ταξινόμηση τουλάχιστον αν ξέρει κάποιος το τρόπο με το άνοιγμα να εμφανίζει αυτόματα μόνο τα αγαπημένα κανάλια).

Δημοσ.

Όχι σου προτείνω αυτή την τηλεόραση F&U FL2D5006UH Smart 4K UHD 50" ειναι κα Σμαρτ και έχει εγγύηση επίσης είναι μεγαλύτερη και την έχω είναι άψογη 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταφερε κανεις ταξινόμηση στα καναλια;

Αν ναι ας στειλει ενας pm

Επεξ/σία από anso
Δημοσ.

Θα σου πω μερικα που θυμαμαι γιατι παει καιρος που εβαλα καναλια σε τετοια τηλεοραση,πρωτον πας στο lcn και το απενεργοποιεις,δευτερον πας στην ταξινομηση καναλιων και τσεκαρεις στο κουτακι ποια καναλια θελεις να αλλαξεις μεταξυ τους και θα δεις τα αλλαζει μονη της,μονο που αν δεν κανω λαθος τσεκαρεις το πρωτο καναλι-νουμερο για ναρθει στη θεση αυτη το δευτερο καναλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...