panitos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Είμαι σε αναζήτηση τηλεορασης για το σαλόνι. Ελεγα να παω σε smart 40-43.Το μεγιστο που μπορω ειναι 350€.Ψαχνωντας ειδα πως παιζει στα 279€ αυτη του τιτλου η οποια παίρνει αρκετα καλες κριτικες και 4 χρονια εγγύηση. Τι λετε γενικως;Την εχει κανενας να μας πει καμμια ιδεα. https://www.skroutz.gr/s/23713492/Metz-43MUB7000-Smart-4K-UHD-43.html
biovaggoulas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 τα 350 του badget σου νομίζω δεν είναι απαγορευτικά να δεις κάτι σε LG ή Samsung, αν σε φοβίζει το συγκεκριμένο Brand.
panitos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δεν με φοβιζει. Απλα βλέπω οτι ισως μοιαζει με ευκαιρία. Τα χαρακτηριστικα της ειναι καλα, παίρνει και καλες αξιολογήσεις. Δεν ξερω επειδη ειναι android αν εχει καμμια διαφορα αλλα καλό μου φαινεται και αυτο. Τελος παντων αν ειναι να γλιτωσω κανα 80αρι λεω να την χτυπησω
HappyMerchant Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Να προσθέσω ένα ερώτημα, μπορούμε να βρούμε αν είναι IPS ή VA?
Sotrek Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Στις 20/11/2020 στις 8:22 ΠΜ, panitos είπε Δεν με φοβιζει. Απλα βλέπω οτι ισως μοιαζει με ευκαιρία. Τα χαρακτηριστικα της ειναι καλα, παίρνει και καλες αξιολογήσεις. Δεν ξερω επειδη ειναι android αν εχει καμμια διαφορα αλλα καλό μου φαινεται και αυτο. Τελος παντων αν ειναι να γλιτωσω κανα 80αρι λεω να την χτυπησω Αξίζει η τηλεόραση τελικά; ειμαι κι εγώ σε αναζήτησή και είδα τη συγκεκριμένη και μου έχει αρέσει απ’οσα διαβάζω. αν έχεις κάποια αξιολόγηση θα το εκτιμούσα!
HappyMerchant Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Παίζουν και αυτές σε ανάλογα λεφτά. https://www.skroutz.gr/s/24258900/Hisense-43A7100F-Smart-4K-UHD-43.html?from=catspan https://www.skroutz.gr/s/20586060/Xiaomi-Mi-LED-TV-4S-43-Smart-4K-UHD-43.html?from=catspan
Sotrek Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Ναι όντως κάλες επιλογές κι αυτές! Μια ερώτηση μιας και μιλάμε για Metz. Ενώ η Metz 43MUB7000 Smart 4K UHD 43" έχει εξαιρετικά καλές κριτικές η Metz 40MTB7000 Smart Full HD 40" δεν έχει καθόλου καλές. Έχει άποψη και εικόνα κάποιος απο εσάς; Θα με ενδιέφερε 40'' λόγο χώρου.
panitos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τελικα την αγορασα. Δεν ξερω τι ενδιαφερει τον καθενα. Εμενα προσωπικα απο ρυθμισεις εικονας και ποιοτητα δεν ξερω πολλα πραγματα οποτε δεν ειμαι και ο ειδικός να κρινει. Για την κριση μου εχει πολυ καλη εικονα δεδομενων των χρηματων. Επισης εχει βολεψει ότι ειναι android. Οτι άλλο θέλετε εδω ειμαστε Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2020 από panitos
Sotrek Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, panitos είπε Τελικα την αγορασα. Δεν ξερω τι ενδιαφερει τον καθενα. Εμενα προσωπικα απο ρυθμισεις εικονας και ποιοτητα δεν ξερω πολλα πραγματα οποτε δεν ειμαι και ο ειδικός να κρινει. Για την κριση μου εχει πολυ καλη εικονα δεδομενων των χρηματων. Επισης εχει βολεψει ότι ειναι android. Οτι άλλο θέλετε εδω ειμαστε Σ' ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιο. Η πλοήγηση στο web και η αναπαραγωγή Youtube, Netflix είναι καλή; Αποκρίνετε καλά και γρήγορα; Θα εκτιμούσα το σχόλιο σου μιας και είμαι έτοιμος να την αγοράσω.
panitos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Netflix δεν εχω, πλοήγηση δεν εχω κανει ακομα, youtube που εχω δει παιζει κανονικα δεν εχω παρατηρήσει προβληματα. Επισης εχω βαλει στικακι για ταινιες και εχει εφαρμογη που παιζει κανονικα υποτιτλους.Λογω android βεβαια βαζεις οτι θελεις Το μόνο που εχω παρατηρησει ειναι οτι αργει να ανοιξει δλδ μην φανταστειτε τιποτα τρελλο απλα κανα 15-20 δευτερα μεχρι να μπει στο μενου του android Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2020 από panitos 1
Sotrek Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Εξαιρετική τηλεόραση!!! Η ποιότητα 4K σε ταινίες του Netflix εξαιρετική! Πραγματικά VFM προίον!
geodal Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά! Μπορείτε να μας πείτε εσείς που την αγοράσατε τι παίζει με το play store? Γιατί κάποιοι αναφέρουν ότι δεν έχεις πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές. Το λέω κυρίως για εφαρμογές τύπου kodi και stremio.
Sotrek Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Αν έχω καταλάβει καλά έχει πρόσβαση σε εφαρμογές που είναι συμβατές με TV. Kodi & Stremio θα δω αν ειναι διαθέσιμα και θα επανέλθω.
spirakos69 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Στις 23/12/2020 στις 3:32 ΜΜ, panitos είπε Netflix δεν εχω, πλοήγηση δεν εχω κανει ακομα, youtube που εχω δει παιζει κανονικα δεν εχω παρατηρήσει προβληματα. Επισης εχω βαλει στικακι για ταινιες και εχει εφαρμογη που παιζει κανονικα υποτιτλους.Λογω android βεβαια βαζεις οτι θελεις Το μόνο που εχω παρατηρησει ειναι οτι αργει να ανοιξει δλδ μην φανταστειτε τιποτα τρελλο απλα κανα 15-20 δευτερα μεχρι να μπει στο μενου του android Εμένα μου κολλάει στα κανάλια συχνά, ειδικά ερτ2 αν μείνει πάνω από 10 λεπτά μετά δεν αλλάζει κανάλι σβήνεις ξανανοίγεις και οκ αλλά πολύ συχνά έχε κανείς άποψή???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα