salasgr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα παιδια, Εχω ενα θεμα στο pc μου , το οποιο ειναι 3 ημερων και απαρτιζεται απο msi b350 krait gaming MOB (μεταχειρ) cpu RYZEN 5 2600X (καινουριο) GT 1050 Ti (μεταχ) 16 gb RAM 2400 Mhz (καινουρια) Οθονη LG 22ML44B/MN430M (καινουρια) Εχω ξανα περασει το WIN 10 απο την αρχη(fresh install) Το προβλημα ειναι οτι αναβοσβηνει η οθονη οταν παω να ανοιξω ενα προγραμμα ή και πρωτη φορα τον browser μετα απο restart ή και απο αρχικη εκκινηση του pc.Επισης εχει τυχει να αναβοσβησει και να μου κλεισει το προγραμμα. Αυτα που εχω κανει μεχρι στιγμης ειναι απεγκατασταση και εκ νεου εγκατασταση του driver της gpu ,αλλαγη θυρων παιρνωντας σημα ειτε απο hdmi ειτε απο DP , χωρις ομως να εχει διορθωθει τιποτα. Δυστυχως η κατασταση αυτη με εχει εκνευρισει αφανταστα. Οποιαδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη Ευχαριστω Τασος Α.
tz_aristotelis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Κατι παιζει (ισως) με την συχνοτητα λειτιυργιας. Για παιξε λιγο και με αυτο.
salasgr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, tz_aristotelis είπε Κατι παιζει (ισως) με την συχνοτητα λειτιυργιας. Για παιξε λιγο και με αυτο. να κατεβασω τα hertz της οθονης εννοεις?
tz_aristotelis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Ισως λεω ισως οταν και εαν το προγραμμα λειτουργει σε αλλη συχνοτητα απο το refresh rate ισως και για ενα μονο μεχρι να αλλαξει συχνοτητα κανει ενα αναβοσβησμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα