Προς το περιεχόμενο

Dell P3421W

tindersticks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στο community!

Είμαι σε διαδικασία για αγορά 34άρας (κλειδωμένες οι ίντσες λόγω χώρου - άρα δεν πάω παραπάνω - και λόγω δουλειάς - άρα δεν πάω παρακάτω).

Τα specs που ψάχνω οπωσδήποτε είναι τα παρακάτω:

• 3440x1440 ανάλυση
  • IPS Panel
  • USB C σύνδεση λόγω MacBook
  • Curved

Μέχρι σήμερα ήμουν ανάμεσα στις παρακάτω:

1. Dell UltraSharp U3419W (https://www.skroutz.gr/s/15882152/Dell-UltraSharp-U3419W-34-14-Curved.html)
  2.  LG 34WN80C-B (https://www.skroutz.gr/s/23403677/LG-34WN80C-B-34-Curved.html)

Σήμερα το μάτι μου έπεσε στην ολοκαίνουργια 34άρα της Dell την P3421W (https://www.skroutz.gr/s/25725229/Dell-P3421W-34-Curved.html), η οποία έχει τα ίδια specs με τις προηγούμενες 2 αλλά πολύ πιο προσιτή.

Για πείτε καμιά ιδέα σε ποια να καταλήξω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εμενα μου κανει μεγαλη εντυπωση γιατι οντως τα 2 dell (φθηνο και ακριβο) εχουν ιδια χαρακτηριστικα, ενταξει ξερουμε οτι η σειρες U θεωρουνται πιο premium απο τις P αλλα εδω δεν βλεπω τον λογο. Οντως η τιμη της P3421W ειναι πολυ καλη

Η LG 34WN80C-B έχει τρομερά reviews, πραγματικά όλοι λένε τα καλύτερα.

Ίσως είναι και το μόνο που με φοβίζει με την P3421W, η οποία επειδή είναι φρέσκια δεν έχει καθόλου reviews/feedback

8 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Αν δεν βιάζεστε περιμένετε μερικούς μήνες να βγει κάνα review γιατί η τιμή είναι αρκετά καλή αλλά δεν νομίζω να της λείπει κατι

Είναι και αυτό μια λύση... εάν αντέξω... αλλιώς με βλέπω πειραματόζωο 😉

@agejon στη δουλειά έχω 3 HP E273Q (φυσικά επί γωνία οι αριστερά/δεξιά) σύνολο 81". Στο σπίτι iMac 27άρη, που αν και αγαπημένο μηχάνημα, αναγκαστικά θα πουληθεί για να έρθει στη θέση του μια μεγαλύτερη οθόνη (λόγω χώρου αποφάσισα να είναι 34" αν και στην αρχή κοιτούσα μόνο 38άρες και 49άρες) μαζί με ένα Mac Mini (δεν μπήκα στη λογική να βάλω 2η ή 3η οθόνη δίπλα στον iMac γιατί σαν γνωστός παράξενος θέλω όλες να έχουν ίδια ανάλυση, ίδια χρώματα, ίδια μπλα μπλα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, tindersticks είπε

@agejon στη δουλειά έχω 3 HP E273Q (φυσικά επί γωνία οι αριστερά/δεξιά) σύνολο 81". Στο σπίτι iMac 27άρη, που αν και αγαπημένο μηχάνημα, αναγκαστικά θα πουληθεί για να έρθει στη θέση του μια μεγαλύτερη οθόνη (λόγω χώρου αποφάσισα να είναι 34" αν και στην αρχή κοιτούσα μόνο 38άρες και 49άρες) μαζί με ένα Mac Mini (δεν μπήκα στη λογική να βάλω 2η ή 3η οθόνη δίπλα στον iMac γιατί σαν γνωστός παράξενος θέλω όλες να έχουν ίδια ανάλυση, ίδια χρώματα, ίδια μπλα μπλα)

Αυτη η HP E273Q  πρεπει να ειναι αρκετα καλη (για τα χρηματα της) απο οτι ειχα ακουσει τι γνωμη ειχες? καποια περιοδο τις κοιταγαμε και εμεις για την δουλεια

Επεξ/σία από Amaretos

• 5 μήνες μετά...

Κι εγώ την κοιτάω ακόμα, το καλύτερο review (που έχω βρει) από χρήστη είναι αυτό:

Στην ουσία στα χαρτιά φαίνεται πολύ καλή, ο συγκεκριμένος αναφέρει απλά μια μικρή δυσαρέσκιά του επειδή δεν έχει audio jack (οκ, πολύ μικρό μειονέκτημα θεωρώ), και ένα θέμα συνδεσιμότητας που έχει με MacBook μέσω του type-C, όταν μπαίνει σε sleep mode το λάπτοπ ή η οθόνη μετά καμιά φορά χρειάζεται να αποσυνδέσει και να ξανασυνδέσει το type-C. Αλλά μόνο σε MacBook αυτό, αναφέρει windows laptop που συνδέεται χωρίς κανένα θέμα. Α, και ότι στο ίδιο macbook δεν δουλεύει το auto-arrange στα παράθυρα κλπ.

Κι εγώ ανάμεσα σε αυτήνκαι στην LG 34WN80C-B είμαι:

https://www.skroutz.gr/s/23403677/LG-34WN80C-B-Curved-Monitor-34-QHD.html

, σε παρόμοιο επίπεδο τιμής, ως προς τα specs νομίζω η κυριότερη διαφορά ότι η LG έχει HDR και audio jack (που η Dell δεν έχει), και η Dell έχει KVM switch ενσωματωμένο, που η LG δεν έχει.

Τώρα ως προς την ποιότητα του panel σε κάθε μία από τις 2, δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...