Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω έναν φίλο με σταθερό υπολογιστή, όπου έχει εγκατεστημένα τα Windows 7 Professional. Δυστυχώς, του δημιουργεί θέματα, λόγω παλαιότητας λογισμικού μάλλον και θέλω να τον βοηθήσω να περάσει τα Windows 10. Είμαστε όμως σε καραντίνα και αυτό δεν είναι εύκολο.  Εφόσον εγώ τα έχω σε usb, υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθούμε μέσω Teamviewer και να τού τα περάσω; (θεωρώ αδύνατον να τα περάσει μόνος)

Δημοσ.

Καλησπέρα. Από τη στιγμή που ο φίλος σου έχει σύνδεση στο διαδίκτυο, για ποιο λόγο δεν την κάνει μόνος του; Δεν είναι τπτ δύσκολο. Πες του να κατεβάσει τον Windows Update Assistant από εδώ και θα τον καθοδηγήσει σε όλη την διαδικασία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Μπορείτε να το κάνετε και χωρίς φλασάκι:

Αυτά γίνονται με το Teamviewer, αρκεί να μού δώσει τον κωδικό, έτσι; Γιατί εγώ το έχω κατεβασμένο σαν απλός user και όχι επί πληρωμής 

10 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Καλησπέρα. Από τη στιγμή που ο φίλος σου έχει σύνδεση στο διαδίκτυο, για ποιο λόγο δεν την κάνει μόνος του; Δεν είναι τπτ δύσκολο. Πες του να κατεβάσει τον Windows Update Assistant από εδώ και θα τον καθοδηγήσει σε όλη την διαδικασία. 

Το είπα ήδη, αλλά δεν θέλει να ασχοληθεί, φοβάται μήπως χάσει αρχεία κτλ. Οπότε εφόσον έχω τον τρόπο, έστειλα εδώ για να το επιβεβαιώσω 😊

Επεξ/σία από KonPl
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, KonPl είπε

αρκεί να μού δώσει τον κωδικό

Των Windows;

4 λεπτά πριν, KonPl είπε

το έχω κατεβασμένο σαν άλλος user

Στο PC του;

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Των Windows;

Στο PC του;

Όχι δεν εννοώ τον κωδικό Windows.. εννοώ τον κωδικό ασφαλείας, κάπως έτσι λέγεται, που εμφανίζεται για να δώσεις άδεια σε κάποιον να δουλέψει με Teamviewer στον υπολογιστήσου.. Και την εφαρμογή την έχω κατεβασμένη και στο δικό μου και στον δικό του 

Δημοσ.

Κανονίστε μία μέρα να είναι στο μέρος που έχει τον υπολογιστή για μία ώρα μέχρι να γίνει η δουλειά να σας εγκρίνει τη πρόσβαση.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Κανονίστε μία μέρα να είναι στο μέρος που έχει τον υπολογιστή για μία ώρα μέχρι να γίνει η δουλειά να σας εγκρίνει τη πρόσβαση.

Ναι αυτό εννοώ 😊 Ευχαριστώ πολύ  για την βοήθεια 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...