imvrios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτό είναι πιο πολύ για τους γραφίστες: από σήμερα και για 17 ημέρες, οι δημοφιλείς εφαρμογές της Sherrif / Affinity, εναλλακτικές των αντίστοιχων της Adobe είναι διαθέσιμες με 30% έκπτωση, 38,49€ έκαστη. Απλώς ανοίγετε το Microsoft Store, ψάχνετε για τα παρακάτω και αγοράζετε ότι σας ενδιαφέρει. Οι λόγοι που έχει αξία το MS Store είναι ότι θα παίρνετε αυτόματα όλες τις αναβαθμίσεις και ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές σε όσα windows μηχανήματα κάνετε login με το ίδιο Account (ως δέκα devices), Κάτι που δε ξέρω με σιγουριά αλλά δεν νομίζω να ισχύει για αγορά από το site (που τις πουλάει και 55€): Affinity Photo, Affinity Publisher Affinity Designer Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2020 από imvrios
ktf Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δεν θέλω να μειώσω την προσφορά σου, αλλά η Affinity είχε βγάλει τις εφαρμογές τις πιο φθηνά (50%) πέρσι στο black friday (όπου και τις αγόρασα), ίσως σε λίγες μέρες να το επαναλάβει.
imvrios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Όχι ίσα ίσα, καλά κάνεις και το λες. Έχεις δικαίωμα χρήσης με το license που αγόρασες σε απεριόριστα μηχανήματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα