Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, kostasathv said:

Τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από όσο έχουν περιγραφεί. Δυστυχώς ναι τα έγραψα έξω από τα δόντια, αλλά διεγράφησαν από τις αναφορές. Δεν το αρνούμαι αλλά και ίδιοι τα παραδεχτηκατε για έλλειψη αξιοπιστίας μην τυχόν αναζητησουμε  σε ψεύτικες αναφορές αξιοπιστίας σε σάιτ η κακη χρήση. Γράφει ο άλλος ότι έμεινε στο βουνό με τα παιδιά του από βλάβη. Λέει σε σέρβις έχω ΑΛΛΟ αυτοκίνητο βάζω στο ίδιο πρατήριο πως δεν έμεινε από τρόμπα; Γνωστός μου γύρισε από ταξίδι με 20 χλμ/Ω λόγω πολλαπλασιαστών. Αν αυτός πήγε βόρεια Ελλάδα ,εγώ πήγα Σανι μπιτς Βουλγαρία με το Χιουνται πολύ πιο παλιό και με περισσότερα χλμ και γύρισα. Και μετά κάνετε και χαβαλε , θα σας μαλωσω😆😆😆

τελικά δηλαδή θες να πεις ότι μπήκες σε διάφορα τόπικ
κ το έκανες για να ...μαλώσεις όποιους δεν ψώνισαν Χιουντάι και Τογιότα

από όσα τρολοποστ είδα πριν σβηστούν όπως ανέβηκαν δεξιά κι αριστερά
δεν είδα κάποιον να «παραδέχεται» κάτι για αξιοπιστίες,
εσένα είδα να μιλάς μόνος σου για την «ψυχολογία» των άλλων και με κάτι τέτοια σου τα έσβησαν

και τουλάχιστον οι μόνες αναφορές αναξιοπιστίας που «γράφει ο άλλος»,
ήταν τελικά από τη μαρτυρία τη δική σου στο ποστ σου

καλό
παίξτο και χαλαρός αν θες
και καλά να είμαστε όλοι

Επεξ/σία από KoreanW
  • Thanks 1
  • Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, KoreanW είπε

τελικά δηλαδή θες να πεις ότι μπήκες σε διάφορα τόπικ
κ το έκανες για να ...μαλώσεις όποιους δεν ψώνισαν Χιουντάι και Τογιότα

από όσα τρολοποστ είδα πριν σβηστούν όπως ανέβηκαν δεξιά κι αριστερά
δεν είδα κάποιον να «παραδέχεται» κάτι για αξιοπιστίες,
εσένα είδα να μιλάς μόνος σου για την «ψυχολογία» των άλλων και με κάτι τέτοια σου τα έσβησαν

και τουλάχιστον οι μόνες αναφορές αναξιοπιστίας που «γράφει ο άλλος»,
ήταν τελικά από τη μαρτυρία τη δική σου στο ποστ σου

καλό
παίξτο και χαλαρός αν θες
και καλά να είμαστε όλοι

don't feed the troll

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σαν να βλεπω τον μηχανικο να απανταει οτι προκειται για νοθευμενο καυσιμο ΔΕΥΤΕΡΗ φορα στην ερωτηση του ιδιοκτητη οτι εχω ΤΟΥΟΤΑ, βαζω στο ιδιο πρατηριο και δεν εβγαλε τρομπα! 

καληνυχτα ζωη!

Επεξ/σία από kostasathv
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Ereyna-Autocheck-Ta-prwta-fetina-apotelesmata_158219.asp

αντε... ενα τελευταιο

προσεχα τις κοκκινες φατσουλες αλλα ειδα και τις πρασινες

διαπιστωσα και εκει  αναφορες βλαβων αλλα με χαμογελο και ικανοποιηση, του τυπου αλλαξα σαζμαν( υπ οψιν...χειροκινητο!!!) 2000 ευρω αλλα το αυτοκινητο ειναι στιβαρο, ειμαι ευχαριστημενος

Οταν ειπα οτι βλαβη στο συχρονιζε την τελευταια φορα που το ακουσα ηταν σε zastava του 1990 μου απαντησαν  μπορει ουτε καν εκει ...

δεν παμε καλα, εχει τερματιστει η κατασταση😆

Επεξ/σία από kostasathv
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/3/2021 στις 7:56 ΜΜ, NT1G είπε

Στην Ιταλία το 2019 πουλήθηκαν σχεδόν 2 εκατομμύρια νέα αμάξια, το 2020 περίπου 1,3 εκατομμύρια. Νούμερα Ελλάδας για τις ίδιες χρονιές, 114000 και 81000 ...

Στην Ελλάδα προτίμησαν τα Toyota που «θα τους βγάλουν σίγουρα 50 χρόνια» οπότε δεν έχουν ανάγκη για νέο!

Ας πρόσεχαν οι Ιταλοί με τους «κουβάδες» τους.

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι δε σκεφτεσαι, ότι δεν ειναι οι τιμες των αυτοκινητων που ανεβηκαν τοσο, οσο ότι επεσαν οι μισθοι Ελλαδα;.

Για τον Γερμανο που βγαζει 2,5 -3 χιλιαρικα το μηνα ΜΟ. 20 χιλιαρικα για ενα αμαξι ειναι οι μισθοι 6 μηνων

Για καποιον Ελλαδα που βγαζει 530 ευρω ειναι απλα απιαστο ονειρο... Εκτος κ αν το βαλει με 100 μηνιαιες δοσεις

Επεξ/σία από Dhmosios_Ypalilos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, phanispal είπε

ντρεπομαι να ανοιξω κουβεντα για προκλητικη παραμεληση αυτοκινητου.

50K μονο λαδια ,πιθανο χωρις καν φιλτρο λαδιου,δεν θυμαμαι. Ο μονος αιφνιδιασμος ηταν στο ανοιγμα του βιβλιου συντηρησης. Το παραδεχομαι το αφησα στο ελεος του Θεου. 22 χρονια, μολις 145Κ αλλα 3 μονο μεγαλα σερβις ανα 7 περιπου χρονια και συνεχιζουμε

Επεξ/σία από kostasathv
Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι γίνεται και ποια μηνύματα σβήστηκαν.

Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι οι βιομηχανίες (και αυτοκινητοβιομηχανίες) όλες δεν θέλουν να παράγουν προϊόντα που να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής γιατί πρέπει να πουλήσουν το επόμενο μοντέλο ή ανταλλακτικά για το υπάρχον. Το έχω ξαναβάλει, δείτε το:

Προσωπικά με αυτή την οπτική αγοράζω οτιδήποτε. Γνωρίζω ότι πάνε να μου την φορέσουν και δεν πρόκειται, τουλάχιστον αυτό, να γίνω οπαδός ΚΑΜΙΑΣ βιομηχανίας. 

Για τα αυτοκίνητα πιστεύω ακριβώς τα ίδια και παρόλο που είμαι κάτοχος αυτοκινήτου group vag (του 2005), θεωρώ τους Γερμανούς τους πρώτους διδάξαντες στην λογική αυτή. Η ιστορία με τα ντιζελ και τις εκπομπές ρύπων είναι χαρακτηριστική αρχιλαμογιάς και μόνο στις ΗΠΑ τον ήπιαν και αγόρασαν αυτοκίνητα πίσω.  Μην ξεχνάμε ότι το κεντρικό εργοστάσιο της VW είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο στον κόσμο, για οποιαδήποτε βιομηχανία. Όλοι οι κατασκευαστές φυσικά ακολουθούν αυτή την λογική, δεν εξαιρώ κανέναν. Προσπαθούν να ισορροπήσουν στην διαφήμιση ότι σου πουλάω ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο, με αστείες εγγυήσεις (τα δύο χρόνια τα θεωρώ κοροϊδία στα μούτρα μας) ή επεκτάσεις εγγυήσεων με ένα σωρό αστερίσκους. Ακόμα και το γεγονός ότι σου λένε 5 χρόνια και πχ 100.000 χλμ δείχνει ότι από τις δοκιμές που έχουν κάνει, είναι προγραμματισμένο να αρχίσει να χαλάει μετά τις 100.000 χλμ κατά μεγάλο ποσοστό, με όποιες ενδιάμεσες αστοχίες. Τα δε σημερινά μοντέλα που είναι τα πάντα ηλεκτρονικά τα βλέπω με τεράστια επιφύλαξη. Έχουν περάσει πλέον στις λογικές της apple που πραγματικά στα νέα μοντέλα δεν μπορείς να κάνεις σχεδόν καμία παρέμβαση σε μη εξουσιοδοτημένους, και να πληρώνεις χρυσάφι τις όποιες εξουσιοδοτημένες εργασίες-ανταλλακτικά.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@kostasathv
Η έρευνα του autotriti (ο Θεός να την κάνει) για την οποία ποστάρεις link
μας λέει ότι η Alfa romeo υπερτερεί σε αξιοπιστία και από Toyota και από Hyundai .

Ερώτηση προς εσύνα:
Εγώ δεν έχω πρόβλημα τα Toyota να βγάζουν περισσότερες ζημιές από τα Alfa romeo,
εσύ το δέχεσαι;

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, KoreanW είπε

@kostasathv
Η έρευνα του autotriti (ο Θεός να την κάνει) για την οποία ποστάρεις link
μας λέει ότι η Alfa romeo υπερτερεί σε αξιοπιστία και από Toyota και από Hyundai .

Ερώτηση προς εσύνα:
Εγώ δεν έχω πρόβλημα τα Toyota να βγάζουν περισσότερες ζημιές από τα Alfa romeo,
εσύ το δέχεσαι;

απλως η ερευνα εχει καποιες χιλιαδες ατομα που συμμετειχαν με καποια αναλογια. Εκανα ενα γρηγορο scroll down και μετρησα 14 κοκκινα για 225 αναφορες, οποτε ναι, δεν ειναι αληθεια. Ακουσα οτι θελει ευλαβικο σερβις και σωστη οδηγηση για να κρατησει  αλλιως χαλαει στα χερια απλων οδηγων οποτε ναι προσπαθουν να πεταξουν τη κακη φημη η πραγματικοτητα. Η Ηyundai ,Toyota εχει πολλα κοκκινα για πλακα του τυπου στα 10 χρονια μου εκαψε λαμπα φλας και τα μπουζι κοστιζουν 32 ευρω. Βασικο μειονεκτημα ο κινητηρας 1.3 του Auris με την καταναλωση λαδιου.(γι αυτο ετρεξα να παρω ενα απο τα τελευταια 3-4 αυτοκινητα στην Ελλαδα με  1.6 valvetronic στην τελευταια φαση εξελιξης τους).

Κατα τα αλλα τριγμοι, χαλασε το radio-cd κ.α και μοναδικες περιπτωσεις οπως διλιτρο rav να καψει κινητηρα!!!!

Δλδ μερικες βλαβες που και να συμβουν χαρα ειναι. Εχω radio-cd (live εκδοση)αν μου χαλασει θα δωσω 500 ευρω να βαλω οθονη. Επισης αλλο παω στα φθηνοτερα πρατηρια και παραπονιεμαι για αντλια και αλλο παω ενα ευρωπαικο και ενα γιαπωνεζικο στο ιδιο πρατηριο και χαλαει το γερμανικο. Δες και την BMW δεν μπορει να μπηκαν τοσοι να γραφουν αλλα ντ αλλων. Δυστυχως ειναι πολλα.

Νομιζεις οτι δεν θα ειμουν τρισευτιχισμενος με ενα leon tgi 1.5, (εχει καινουργιο καποιος εμπορος με 19Κ ισως και λιγοτερα με την διαφορα τιμης να καλυπτεται απο καλυτερο εξοπλισμο και cng συστημα)να πηγαινω και να γυριζω εκει που η βενζινη μονο παει, να σκαβει λογω turbo και να 200αριζω με 8 κιλα η περιπου  7 ευρω? Καταπληκτικο. Θελω 15+ ευρω. Το octavia εχει 0.24 αεροδυναμικη,  με το 0,28 του δικου μου και καταλαβα τι σημαινει ηδη στην ευκολη και οικονομικη διατηρηση υψηλης ταχυτητας.

Αλλα μπες car.gr στα ταξι και spritmonitor.de για cng και πατα 200Κ και δες ποσα μενουν και φαντασου ισως πως εφτασαν εκει. Αφου δεν εχουν αντικαταστατη η οι διαφορες του νεου μοντελου δεν δικαιολουγουν τα 10κ διαφορα και αν εκαναν αποσβεση γιατι δεν συνεχιζουν ωστε να κερδιζουν σε σχεση με αλλα καυσιμα?

Διανυουμε τα τελευταια χρονια θερμικων κινητηρων, οποτε με λιγη η πολυ συντηρηση ας τα χαρουμε οπως γραψατε

Επεξ/σία από kostasathv
Δημοσ.

1. Μου αρέσει που δε νιώθεις καν ότι τρολάρισμα είναι από μόνο του οι πηγές σου να είναι το Autotriti: το Στέφανο Χίο του ειδικού τύπου:!!! 😂
2. Και αυτά που φέρνεις από το Autotriti, είναι τόσο ανάξια λόγου
που ακόμα κι αυτά προσπαθείς να τα ...τεντώσεις. Κλαίω!

Να είσαι καλά που δείχνεις κατανόηση για τους άλλους!
0/10
Ούτε καν τρολ από τα Lidl... 🤣

ΥΓ: Θα σου έλεγα ότι έχεις τη συμπάθεια όλων, αλλά δεν την έχεις ούτε αυτή 
γιατί οδήγησες ένα αγαπητό τόπικ στο να κλειδώσει...
👎

Δημοσ.
5 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Στην Ελλάδα προτίμησαν τα Toyota που «θα τους βγάλουν σίγουρα 50 χρόνια» οπότε δεν έχουν ανάγκη για νέο!

Ας πρόσεχαν οι Ιταλοί με τους «κουβάδες» τους.

Με 10-15 χιλιάδες τογιότα καινούργια κάθε χρόνο, μάλλον αγοράζουν και άλλες μάρκες για να φτάσουν τις 100 χιλιάδες.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, KoreanW είπε

😂

ΥΓ: Θα σου έλεγα ότι έχεις τη συμπάθεια όλων, αλλά δεν την έχεις ούτε αυτή 
γιατί οδήγησες ένα αγαπητό τόπικ στο να κλειδώσει...
👎

Και να κρατήσεις πιστόνι από το δικό σου ευρωπαϊκό αυτοκίνητο πάλι τα ίδια θα λες. Το θέμα που δεν χωρά άλλο από συγκεκριμένα ευρωπαϊκά λες; Που δεν σε παίζουμε αν δεν συμφωνείς ; Γι αυτό τα είπα έξω από τα δόντια. Τον οβολό μου τον έριξα...

Δημοσ.
2 minutes ago, kostasathv said:

Και να κρατήσεις πιστόνι από το δικό σου ευρωπαϊκό αυτοκίνητο πάλι τα ίδια θα λες. Το θέμα που δεν χωρά άλλο από συγκεκριμένα ευρωπαϊκά λες; Που δεν σε παίζουμε αν δεν συμφωνείς ; Γι αυτό τα είπα έξω από τα δόντια. Τον οβολό μου τον έριξα...

ΟΚ. Κάποιες παρατηρήσεις ως εδώ. Πρόσεχε.

Κάνεις μια προβολή του εγώ σου στους άλλους.
Δικές σου ιδιαιτερότητες τις χρεώνεις.

Ξεσπάς, εκτονώνεσαι.
Απωθημένα. Συσσωρευμένο συναίσθημα.

Ανασφάλεια. Ελείμματα.
Ανάγκη για επιβεβαίωση.

Μεγαλοποιείς τον εαυτό σου. Εμείς», «εσείς», «εσύ»...
Η ανάγκη του να ανήκεις.

Φοβάμαι ότι μου θυμίζει η περίπτωσή σου το ανέκδοτο πώς πέθανε η τελευταία Ποντία εταίρα όταν απογοητεύτηκε που έμαθε την πραγματικότητα... 😁

Καλά ξεμπερδέματα.
Στα υπόλοιπα αλλοπρόσαλλα δε θα μπω, και δε χωρά λογική,
και είναι πιο σοβαρά αυτά που προέχουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...