Προς το περιεχόμενο

UNZIP

panagopdim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα τη βοήθεια σας σε κάτι. Όταν έχουμε ένα αρχείο με pdf αρχεία μέσα  σ αυτόν αλλά ωστόσο έχουμε κ άλλο ένα φάκελο μέσα του που είναι ζιπαρισμενος κ εχει κ εκεί επιπλέον pdf αρχεία. πως μπορώ εξωτερικά του αρχικού φακέλου να ξεζιπαρω χωρίς να κανω διπλη δουλειά? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν και δεν κατάλαβα απόλυτα, αν έχει ένα συμπιεσμένο αρχείο μέσα σε ένα άλλο συμπιεσμένο και κάνεις διπλό κλικ στο μέσα συμπιεσμένο θα το αποσυμπιέσει (αναγκαστικά) σε προσωρινό φάκελο και θα σου εμφανίσει τα αρχεία σε νέο παράθυρο.

Αυτό βέβαια σε κάποιο archiver της προκοπής (7zip, δωρεάν / winrar, όχι δωρεάν αλλά δεν κλειδώνει ποτέ).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η ουσία είναι η εξής εχω πχ κάποιους φακελους με διαφορα αρχεια. Μεσα σ αυτους τους φακελους υπαρχουν ζιπαρισμενοι υποφακελοι κ οταν πανω κανω μαζικο combine των αρχειων οι υποφακελοι δεν ανοιγουν μεσα στο αcrobat με αποτελεσμα θα χρειαστει να μπαινω σε καθε φακελο ξεχωριστα να κανω αποσυμπιεση του υποφακελου κ μετα να κανω combine. Mε αποτελεσμα ολο αυτο να ειναι ιδιαιτερα χρονοβορο. Με win rar η 7zip θα μπορεσω να κανω τη δουλεια μου? Ευχαριστω πολυ.

Επεξ/σία από panagopdim
Δημοσ.

Τώρα μάλιστα, κατάλαβα.

3 ώρες πριν, panagopdim είπε

Με win rar η 7zip θα μπορεσω να κανω τη δουλεια μου?

Όχι, δε θα μπορέσεις γιατί το θέμα είναι στο acrobat που δε "βλέπει" τα pdf μέσα στα συμπιεσμένα. Δες το ExtractNow που αποσυμπιέζει τα αρχεία από υποφάκελους. Δηλαδή ψάχνει στον φάκελο που θα του δώσεις για συμπιεσμένα αρχεία και τα αποσυμπιέζει. Επίσης προχωράει και στους υποφάκελους. Ίσως έτσι να γλυτώσεις το ψάξιμο.

Ένας άλλος τρόπος είναι να κάνεις αναζήτηση στον φάκελο για *.zip ή *.rar και μετά, αφού σου βρει όλα τα archives να τα επιλέξεις όλα και να αποσυμπιέσεις με το winrar το οποίο έχει επιλογή για αποσυμπίεση του κάθε archive στον δικό του φάκελο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...