Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους

Ενδιαφέρομαι να συναρμολογήσω Pc αποκληστικά μόνο για emulator για να σηκώνει μέχρι ps3.

1)Θα ήθελα να μου πείτε ανάμεσα σε αυτές της motherboard πια να προτιμήσω.

Asus Τuf gaming b550m-plus (wi-fi)

Μsi mpg b550 gaming plus

Μsi mpg b550 gaming edge wi-fi

Μsi mag b550 tomahawk

2)Αξίζει να πάρω motherboard X570 η δεν υπάρχει λόγος,γιατι στην ίδια τιμή βρίσκω και Χ570.

3)Ποια κάρτα γραφικών κατά την γνώμη σας και την εμπειρία σας απο της δύο να προτιμήσω;

Gtx 1660 super

Rx 5500 xt

Υπόψιν οτι θα χρισημοποιηθεί ο R5 3600 με μελοντική αναβάθμιση σε R5 5600x

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, salpnik είπε

Γειά σε όλους

Ενδιαφέρομαι να συναρμολογήσω Pc αποκληστικά μόνο για emulator για να σηκώνει μέχρι ps3.

Μsi mpg b550 gaming plus

Μsi mag b550 tomahawk

2)Αξίζει να πάρω motherboard X570 η δεν υπάρχει λόγος,γιατι στην ίδια τιμή βρίσκω και Χ570.

3)Ποια κάρτα γραφικών κατά την γνώμη σας και την εμπειρία σας απο της δύο να προτιμήσω;

Gtx 1660 super

Rx 5500 xt

θέλει προσοχή να ψάξεις τα σχετικά φόρουμ του emulator που σε ενδιαφέρει να δεις που έχεις καλύτερες επιδόσεις/αξιοπιστία. Εννοώ για intel/amd cpu & nvidia/amd gpu. Κακώς αγνοείς τον σημαντικότερο παράγοντα που πρέπει να κρίνει την απόφαση σου.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
1 ώρα πριν, salpnik είπε

Γειά σε όλους

Μsi mpg b550 gaming plus

Μsi mag b550 tomahawk

Gtx 1660 super

Rx 5500 xt

Γιατί δεν παίρνεις ένα ps3 μεταχειρισμένο τότε; Αφού θες pc αποκλειστικά για emulator πάρε την κονσόλα

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Γιατί δεν παίρνεις ένα ps3 μεταχειρισμένο τότε; Αφού θες pc αποκλειστικά για emulator πάρε την κονσόλα

Ο σκοπός μου δεν είναι μόνο ps3, διάβασε προσεκτικά γράφω μέχρι και ps3

Επεξ/σία από salpnik
Δημοσ.
1 ώρα πριν, salpnik είπε

jgeorgiou έχω κοιτάξει σε φόρουμ και YouTube και με κατώτερο από αυτό που φτιάχνω μπορείς να παίξεις emulator απλός δεν γνωρίζω πια motherboard από θέμα χαρακτηριστικών και αξιοπιστίας να επιλέξω και πια κάρτα γραφικών από αυτές της δύο είναι πιο γρήγορη.

Ο σκοπός μου δεν είναι μόνο ps3, διάβασε προσεκτικά γράφω μέχρι και ps3

Εγώ κατάλαβα για να σηκώνει emulators μέχρι και του ps3 αν εννουσατε κάτι άλλο οκ λάθος μου 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

θέλει προσοχή να ψάξεις τα σχετικά φόρουμ του emulator που σε ενδιαφέρει να δεις που έχεις καλύτερες επιδόσεις/αξιοπιστία. Εννοώ για intel/amd cpu & nvidia/amd gpu. Κακώς αγνοείς τον σημαντικότερο παράγοντα που πρέπει να κρίνει την απόφαση σου.

jgeorgiou έχω κοιτάξει σε φόρουμ και YouTube και με κατώτερο από αυτό που φτιάχνω μπορείς να παίξεις emulator απλός δεν γνωρίζω πια motherboard από θέμα χαρακτηριστικών και αξιοπιστίας να επιλέξω και πια κάρτα γραφικών από αυτές της δύο είναι πιο γρήγορη.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, salpnik είπε

δεν είναι μόνο θέμα επιδόσεων , κάποιες κάρτες νεότερες (και γρηγορότερες) μπορεί να έχουν περισσότερα προβλήματα συμβατότητας με τα παιχνίδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

δεν είναι μόνο θέμα επιδόσεων , κάποιες κάρτες νεότερες (και γρηγορότερες) μπορεί να έχουν περισσότερα προβλήματα συμβατότητας με τα παιχνίδια.

Δεν τίθεται θέμα συμβατότητας παιχνιδιών  γιατί όλα γίνονται μέσω τον emulators, όταν χρησιμοποιείς emulators το πρώτο που τρώει ολο το ξύλο είναι ο επεξεργαστής  μετά η μνήμη ram και τελευταίο η κάρτα γραφικών. Αυτά έμαθα μετα από πολύ έρευνα ,τώρα αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας προσθέσει. 

Επεξ/σία από salpnik
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, salpnik είπε

Δεν τίθεται θέμα συμβατότητας παιχνιδιών  γιατί όλα γίνονται μέσω τον emulators, όταν χρησιμοποιείς emulators το πρώτο που τρώει ολο το ξύλο είναι ο επεξεργαστής  μετά η μνήμη ram και τελευταίο η κάρτα γραφικών. Αυτά έμαθα μετα από πολύ έρευνα ,τώρα αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας προσθέσει. 

Εχω χρόνια να ασχοληθώ με emulators , τότε που το έκανα έμαθα ότι οι emulators άλλες gpu τις "συμπαθούν" και συχνά άλλες νεότερες και γρηγορότερες τις αντιπαθούν και προκύπτουν προβλήματα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...