Προς το περιεχόμενο

Husqvarna 572 XP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο αλυσοπρίονο το έχει κανένας να μου πει την γνώμη του πως είναι.

Προτείνεται και εσείς κανένα άλλο καλύτερο σε αυτή την κατηγορία και τιμή.

https://www.skroutz.gr/s/14829294/Husqvarna-572-XP-20.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Tsakalos! είπε

Φιλε μου για τι χρηση το θες;.. για να κοιτας εκει, μαλλον για επαγγελματικη φανταζομαι...

ναι για επαγγελματική για να κόβω κορμούς μεγάλους

Επεξ/σία από Gakias07
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Gakias07 είπε

ναι για επαγγελματική για να κόβω κορμούς μεγάλους

Εχεις εμπειρία;Γιατί απο την ερωτηση...................μπορεί να είναι πολυ επικίνδυνο το όλο θέμα κόψιμου δέντρου/χειρισμός αλυσοπρίονου.

Δημοσ.

εαν το μηκος της λαμας σου φτανει, δε νομιζω να υπαρχει καποιο μειονεκτημα..  εγω ειμαι λιγακι Stihl- fan ,,, κοιτα αν θες to MS 462 C-M .. αυτον τον καιρο στα stihl παιζει αποσυρση και το βρισκεις καπου στα ιδια λεφτα.. ειναι μισο κιλο ελαφρυτερο.. 

αλλα θεωρω οτι και το husky και το stihl ειναι τοπ εργαλεια..   θα τα βλεπα και τα δυο πως καθονται στο χερι μου και εντελει θα παιρνα το stihl.. 🤣

5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εχεις εμπειρία;Γιατί απο την ερωτηση...................μπορεί να είναι πολυ επικίνδυνο το όλο θέμα κόψιμου δέντρου/χειρισμός αλυσοπρίονου.

ελπιζω να χει εμπειρια ο φιλος γιατι αν ξερκινησει ετσι απλα παιρνοντας ενα τερας πριονι και βγει στο βουνο, το κοβω να τον κατεβαζει η ΕΜΑΚ... 😅

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...