Προς το περιεχόμενο

Χρέωση σε βλάβη Wind

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Πριν λίγες μέρες είχα βλάβη στη γραμμή. Συγκεκριμένα δεν είχα φωνή, ενώ είχα κανονικά ίντερνετ.

Έγινε καταγραφή από τη Wind και με ενημέρωσαν ότι θα χρειαστούν 1-2 ημέρες και ότι θα πρέπει να εξασφαλιστεί πρόσβαση στο κτίριο για τον τεχνικό.

Την επόμενη ημέρα, με πήραν τηλέφωνο στο σταθερό (άρα διορθώθηκε) από τον ΟΤΕ και με ρώτησαν για την ποιότητα κλήσης κλπ που ήταν μια χαρά.

Την επόμενη  ημέρα, ήρθε γραπτό μήνυμα που μιλούσε για "πίστωση για την επίσκεψη τεχνικού". Υποθέτω ότι εννοούν χρέωση και όχι πίστωση.

Εγώ ούτε είδα τεχνικό κάπου, ούτε ξέρω αν όντως υπήρχε βλάβη που να είμαι εγώ υπεύθυνος...Αν όντως υπάρξει χρέωση, πώς μπορώ να κινηθώ;

Μάλιστα, είχα 2-3 φορές βλάβες τα τελευταία 15 χρόνια, ποτέ δεν έγινε κάποια χρέωση.

Άλλος με ίδιο πρόβλημα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι δεν παιρνεις τηλεφωνο την Wind να στο εξηγησει; Θα φανουν στην καρτελα σου ολα.

Το να θεωρεις πιστωση = χρεωση και να ερχεσαι εδω να ρωτας πως να κινηθεις σε κατι που εσυ σκεφτηκες και δεν γνωριζεις αν ειναι ετσι, δεν βοηθαει καπου. 

Μια δικια μου θεωρια: Πολυ πιθανον να χρεωσαν την επισκεψη στο συστημα αλλα μετα ξανα πιστωσαν την το ποσο της χρεωσης επειδη ειδαν οτι δεν φταις εσυ, αλλα ο ΟΤΕ/οι ιδιοι.

Επεξ/σία από DanielRGr
  • Like 1

8 ώρες πριν, DanielRGr είπε

Γιατι δεν παιρνεις τηλεφωνο την Wind να στο εξηγησει; Θα φανουν στην καρτελα σου ολα.

Το να θεωρεις πιστωση = χρεωση και να ερχεσαι εδω να ρωτας πως να κινηθεις σε κατι που εσυ σκεφτηκες και δεν γνωριζεις αν ειναι ετσι, δεν βοηθαει καπου. 

Μια δικια μου θεωρια: Πολυ πιθανον να χρεωσαν την επισκεψη στο συστημα αλλα μετα ξανα πιστωσαν την το ποσο της χρεωσης επειδη ειδαν οτι δεν φταις εσυ, αλλα ο ΟΤΕ/οι ιδιοι.

Υπήρχε ήδη άλλο ανάλογο θέμα, αλλά είπα να μην το ξεθάψω.

Επίσης σε καμία από τις παλαιότερες βλάβες δεν με ενημέρωσαν για κάτι.

Θα δω τι θα γίνει και θα ξαναποστάρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...