kukukali Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Γεια σας Ψαχνω για τηλεοραση η οποια να εχει τη δυνατοτητα να παιζει μουσικη ακομα και οταν ειναι κλειστη. Καπου ειχε πεσει το ματι μου αλλα δεν μπορω θυμηθω ποια εταιρια Ειτε απο usb stick η απο τον ενσωματομενο player της TV Μεγιστο μηκος μεχρι 130cm απο οτι ειδα σε 50αρα ειμαστε οκ Ευχαριστω
TechnoState Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Μάλλον θα μπαίνει κάποιο screen saver στην οθόνη κ ο συνφορουμίτης θα νομίζει ότι κλείνει εντελώς. 2
Tenten7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Αυτο ακριβως συμβαινει. Η lg που εχω εχει στις ρυθμίσεις εικονας επιλογή που βαζει την τιβι σε αυτη την κατασταση για τις περιπτωσεις που θελει καποιος να ακουσει μουσικη. 1
mynam3 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οι Sony το κάνουν όλες. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2020 από mynam3
kukukali Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Ειχα παει απο Media Markt τον Ιουλιο και μαλιστα ειχα κουβεντα με τον πωλητη γιατι με ενδιεφερε αυτη η λειτουργια μου ειπε οτι γινετε και μου εδειξε καποιες τηλεορασεις. Απλα επειδη βιαζομουν δεν ειδα τη λειτουργια σε χρηση (ισως να εννουσε με screen saver?)εμεινα παντως με την εντυπωση απο τα λεγομενα του οτι επαιζε με κλειστη την οθονη. 1 ώρα πριν, Tenten7 είπε Αυτο ακριβως συμβαινει. Η lg που εχω εχει στις ρυθμίσεις εικονας επιλογή που βαζει την τιβι σε αυτη την κατασταση για τις περιπτωσεις που θελει καποιος να ακουσει μουσικη. Εχω ενα monitor/TV της LG θα το τσεκαρω
Alex1971 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, slk200gr είπε πρωτη φορα το ακουω με κλειστη τηλεοραση Του Σατανα πραγματα ειναι αυτα....🙃 11 ώρες πριν, kukukali είπε Γεια σας Ψαχνω για τηλεοραση η οποια να εχει τη δυνατοτητα να παιζει μουσικη ακομα και οταν ειναι κλειστη. Καπου ειχε πεσει το ματι μου αλλα δεν μπορω θυμηθω ποια εταιρια Ειτε απο usb stick η απο τον ενσωματομενο player της TV Μεγιστο μηκος μεχρι 130cm απο οτι ειδα σε 50αρα ειμαστε οκ Ευχαριστω Ετσι απο περιεργεια...για ποιο λογο το θελεις αυτο σωνει και ντε να γινετε απο τη τηλεοραση? Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2020 από Alex1971
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα