Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, Kris_Lyn είπε Σε ευχαριστώ για το σχόλιο. Αναγκαστικά κάτι τέτοιο θα κάνω, έχω τα σχετικά έγγραφα, θα έχω και τη βεβαίωση της μεταφορικής. Δεν ανησυχώ μήπως κάνει κάτι τόσο ακραίο ο ιδιοκτήτης, αλλά δεν θα ήθελα να τον επιβαρρύνω κιόλας για επιπλέον χρονικό διάστημα απ' το προβλεπόμενο της μίσθωσης. Επρεπε να είχε υπάρξει πρόβλεψη, τέλος πάντων. Αν σε πιάσουν σε έλεγχο πες τους ότι μετακομίζεις επειδή έληξε το ενοικιαστηριο, δεν θα είχες θέμα αν είχες νέο μισθωτήριο αλλά εσύ δεν έχεις γιατι πας στο πατρικό, αν έχεις κανένα εκκαθαριστικό εφορίας που να έχει διεύθυνση πατρικου και οχι εκεί που νοικιάζεις. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 https://www.civilprotection.gr/el/epikoinonia επίσης υπάρχουν τοπικά τμήματα πολιτικής προστασίας, στους δήμους
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, Kris_Lyn είπε Ελπίζω να άνοιξα το θέμα στη σωστή κατηγορία. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, και ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τι ισχύει για την περίπτωσή μου. Έμενα μόνιμα Θεσσαλονίκη. Τον τελευταίο μήνα χρειάστηκε να μετακομίσω σε άλλη πόλη για διάφορους λόγους. Η καραντίνα με βρήκε στην άλλη πόλη, όπου έχω ήδη τακτοποιήσει το νέο σπίτι. Το θέμα όμως είναι ότι πρέπει να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη άμεσα, ώστε να κάνω τη μετακόμιση και να αδειάσω το διαμέρισμα που νοικιάζω. Το ερώτημα είναι, πώς μπορώ να μετακινηθώ στη Θεσσαλονίκη και πίσω αυθημερόν, για να κάνω τη μετακόμιση; Ρώτησα ήδη στην αστυνομία, και μου λένε ότι δεν προβλέπεται από τον νόμο κάτι τέτοιο, και ότι δεν έχω σοβαρό λόγο για τη μετακίνηση. Δεν υπάρχει, λέει, κανένα χαρτί να μου δώσουν, και θα φάω πρόστιμο αν με πιάσουν στον δρόμο. Ως μόνιμη κατοικία μου φαίνεται ακόμα η Θεσσαλονίκη. Έχω επίσης στα χέρια μου το χαρτί από το taxis με τη λήξη του ενοικιαστηρίου. Γνωρίζει κανείς ή έχετε βρεθεί σε ανάλογη περίπτωση; Δεν μπορεί να μην υπάρχει κάποια πρόβλεψη σε περίπτωση αναγκαστικής μετακόμισης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια. Στη θέση σου θα έκανα ένα χειρόγραφο όπου θα έγραφα αναλυτικά,πολύ αναλυτικα για ποιο λόγο θα μετακινηθω, αν το πατρικό σου είναι εντός του νομού Θεσσαλονίκης δεν θα υπήρχε πρόβλημα,αλλά φαντάζομαι δεν είναι. Έπειτα είναι στην ευχέρεια του αστυνομικού αν θα σου επιβάλλει πρόστιμο ή όχι,αν σε σταματήσουν,που δεν είναι και το πιο πιθανό. Από εκεί και πέρα,αν δεν βγάλεις κάποια άκρη με κάποιο αστυνομικό τμήμα ή με την πολιτική προστασία του δήμου σου,ώστε να μετακινηθείς "νομιμα", μιλάς με τον ιδιοκτήτη να περιμένει μέχρι να λέξει το απαγορευτικό,φαντάζομαι και για τον νέο ενοικιαστή θα είναι δύσκολο να μετακομίσει μέσα στη Θεσσαλονίκη στη παρούσα φάση,οπότε μου φαίνεται πιο πιθανό, ή ρισκάρεις και στη χειρότερη θα πληρώσεις 300 ευρώ. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2020 από jmmys
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, jmmys είπε ή ρισκάρεις και στη χειρότερη θα πληρώσεις 300 ευρώ. Το θέμα είναι ότι δεν ρισκάρεις απλά 300€, το πιθανότερο είναι να σε γυρίσουν πίσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα