Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 3000

Χρήση υπολογιστή : παιχνιδια και vr

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? επιθυμω απο καταστημα που θα το στησει 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . windows 10 

Επειδη εχω να στησω υπολογιστη απο εποχες Πουλιαδη (plato pc) , θα ηθελα καταστημα που να το εχει ετοιμο προς χρηση.

Θα ηθελα μονο intel και nvidia 

Τωρα αν παει και πιο κατω απο το αρχικο μπατζετ δεν θα ελεγα και οχι. 

Με ενδιαφερουν παιχνιδια simulation και vr 

Ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

κανενας ρε παιδια!

Εκτος απο πλαισιο εχει αλλο καταστημα που να μονταρει κομματια γιατι δεν γνωριζω. Επεισης επειδη με ενδιαφερει η 3080 υπαρχει διαθεσημοτητα; Δεν θελω να γινομαι κουραστηκος αλλα οι γνωσεις μου ειδικα σε motherboards εχουν μεινει σε προηγουμενες 10ετιες και πραγματικα χρειαζομαι την βοηθεια σας.

Δημοσ.

Καλημέρα. Γράψε αν θέλεις ποια οθόνη έχεις. Συναρμολογούν πολλά καταστήματα αλλά θα έχεις θέμα με τις διαθεσιμότητες στην παρούσα φάση. Εγώ θα πρότεινα να περιμένεις με τη νέα χρονιά που θα έχουν σταθεροποιηθεί κάπως οι τιμές. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε 4κ τηλεοραση παιζω με μελλοντικη αγορα 49αρα super ultra wide για simracing αλλα τις περισσοτερες φορες ειμαι σε vr . θελω κατι να κρατησει για καποια χρονια γιατι ειμαι με εναν ι5 4670 με gtx 1080 αλλα φαινονται τα χρονια της ειδικα στο κομματι που με ενδιαφερει. Μωρε να περιμενω αλλα θελω να ξερω και τα καταστηματα για να μην ψαχνομαι. Στην απελπισια μου αυτο που ειχα αγορασει το ειχα παρει απο πλαισιο γιατι δεν ηξερα κανενα αλλο απο το eshop που τοτε ειχε κλεισει για καποιο διαστημα. 

Επεξ/σία από BRAXOS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν περιμένεις θα πέσουν οι τιμές κι επειδή θες να σου κρατήσει χρόνια μπορείς να δεις και σε ryzen πχ 5900x που είναι σαφώς καλύτερη επιλογή από 10900k, μην κολλάς στο ιντελ ειδικά όταν παίζεις σε τέτοια ανάλυση παίζει ρόλο μόνο η κάρτα γραφικων. Στην παρούσα φάση τώρα βγήκαν οι 5000 οπότε είναι και πιο ακριβοί από ιντελ. Μπορείς να δεις συγκριτικά με ένα search στο google 

https://www.google.com/amp/s/www.tomshardware.com/amp/news/amd-ryzen-9-5950x-5900x-zen-3-review

Kavatza.gr στηνει δωρεάν και εχει καλες τιμές το msystems επίσης αλλά πιο τσουχτερό Vision studio κι αυτό νορμάλ με μεγάλη ποικιλία foxstore επισης. Σκέψου το ενδεχόμενο να πάρεις από οποιοδήποτε ένα η περισσότερα καταστήματα και να στο στήσει κάποιος τεχνικός εκεί στην περιοχή σου αν δε γνωρίζεις εσύ. Πχ το dotpower έχει 10900k στην καλύτερη τιμή τώρα. Multicopter και hellasphone το ίδιο με καλές τιμές και αξιόπιστα. Είναι λοιπόν στην κρίση σου. 

Επεξ/σία από radiohead
  • Like 1
Δημοσ.

εχω καει με amd και δεν θελω να τους βλεπω, μπορει να ειναι πολυ ανωτεροι αλλα ειναι ψυχολογικο το θεμα. Σε ευχαριστω παρα πολυ για τα φωτα σου και θα ξεθαψω το θεμα τον Ιανουαριο αν ειναι για ενα build. 

• Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...