Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Update 20/11 23:20

Η τιμή μειώθηκε από 147.35€ στα 138.13€

51w53CBg4YL._AC_SL1084_.jpg

https://www.amazon.it/Adattatore-Auricolari-Bluetooth-Cancellazione-Intelligente/dp/B08J3S5F4L

Skroutz από 193.08€

https://www.skroutz.gr/s/25294592/Huawei-FreeBuds-Pro-Carbon-Black-με-4-ώρες-χρόνο-λειτουργίας.html

Geizhals από 156.50€

https://geizhals.eu/huawei-freebuds-pro-ceramic-white-55033464-a2369848.html

Επεξ/σία από neosstoforum
  • Moderators
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

139 τα βλεπω επι 10ημερο πριν 20 ημερες. Μηπως τα δουμε φτηνοτερα απο του θεματος σε λιγες μερες Ελλαδα BF; Φαντασου να παραγγειλει κανεις απο αμαζον και πριν παραλαβει, να τα εχει απο Ελλαδα φτηνοτερα. Δεν νομιζω οτι προκειται για προσφορα. Δεν υπαρχει καν ανταγωνισμος στο σκρουτζ επειδη ειναι νεο προιον. Οταν ερθουν πιστευω θα πεσουν ισως και στο 100αρικο σε 2-3 μηνες αν οχι φτηνοτερα. Χωρις να το γνωριζω το προιον, στατιστικο ειναι αυτο που λεω σε σχεση με την τιμη αγορας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, matrixxx είπε

139 τα βλεπω επι 10ημερο πριν 20 ημερες. Μηπως τα δουμε φτηνοτερα απο του θεματος σε λιγες μερες Ελλαδα BF; Φαντασου να παραγγειλει κανεις απο αμαζον και πριν παραλαβει, να τα εχει απο Ελλαδα φτηνοτερα. Δεν νομιζω οτι προκειται για προσφορα. Δεν υπαρχει καν ανταγωνισμος στο σκρουτζ επειδη ειναι νεο προιον. Οταν ερθουν πιστευω θα πεσουν ισως και στο 100αρικο σε 2-3 μηνες αν οχι φτηνοτερα. Χωρις να το γνωριζω το προιον, στατιστικο ειναι αυτο που λεω σε σχεση με την τιμη αγορας.

Έχεις δίκιο, δεν είχα κοιτάξει την εξέλιξη τιμής γιατί θεώρησα δεδομένο ότι είναι προσφορά. Κανείς δεν ξέρει βέβαια αν θα το βγάλουν φθηνότερα ή όχι, βέβαια δεν αποκλείεται. Πάντως στο skroutz υπάρχει σε αρκετά καταστήματα και σε μεγάλες αλυσίδες, π.χ. άμεσα διαθέσιμο στον Κωτσόβολο και το You και κατόπιν παραγγελίας στα ΜΜt.

Επεξ/σία από neosstoforum
Δημοσ.
1 ώρα πριν, neosstoforum είπε

Έχεις δίκιο, δεν είχα κοιτάξει την εξέλιξη τιμής γιατί θεώρησα δεδομένο ότι είναι προσφορά. Κανείς δεν ξέρει βέβαια αν θα το βγάλουν φθηνότερα ή όχι, βέβαια δεν αποκλείεται. Πάντως στο skroutz υπάρχει σε αρκετά καταστήματα και σε μεγάλες αλυσίδες, π.χ. άμεσα διαθέσιμο στον Κωτσόβολο και το You και κατόπιν παραγγελίας στα ΜΜ.

Ξερετε τι μου μυριζουν καποιες τιμες.... Κλασικες πρακτικες εκπτωσεων που ανεβαινουν οι τιμες λιγο πιο πριν για να φανει μετα μεγαλη η εκπτωση.

Τα Freebuds 3 δεν τα βλεπω πουθενα σε προσφορα και ανησυχω. Θα αναγκαστω να παρω τα Pro και δεν θα ηθελα να δωσω τοσα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/11/2020 στις 12:41 ΜΜ, matrixxx είπε

Στα 139 θα παιξουνε , με δωρο ρολοι band 4 
Στο πλαισιο τα ειχε σημερα 139 χωρις ρολοι

Aκομη στα 139 https://www.plaisio.gr/fotografia-ixos/akoustika/huawei-bluetooth-truly-wireless-freebuds-pro-leuko_3580393 

Επεξ/σία από argosixna
  • Moderators
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Η τιμή μειώθηκε από 147.35€ στα 138.13€.

Δεν αλλαζουμε τιμες στους τιτλους, το εχουμε πει αρκετες φορες. Το επανεφερα.

Δημοσ.
Στις 19/11/2020 στις 12:53 ΜΜ, SeNNinhA είπε

Ξερετε τι μου μυριζουν καποιες τιμες.... Κλασικες πρακτικες εκπτωσεων που ανεβαινουν οι τιμες λιγο πιο πριν για να φανει μετα μεγαλη η εκπτωση.

Τα Freebuds 3 δεν τα βλεπω πουθενα σε προσφορα και ανησυχω. Θα αναγκαστω να παρω τα Pro και δεν θα ηθελα να δωσω τοσα.

https://www.plaisio.gr/fotografia-ixos/akoustika/huawei-bluetooth-truly-wireless-freebuds-pro-leuko_3580393

Freebuds pro + FREE HUAWEI band 4 (skroutz +25euro)

Δημοσ.
12 ώρες πριν, argosixna είπε

Επειδή έκανα την παραγγελία εχθές χωρίς το band, τους πήρα σήμερα τηλέφωνο.

Η απάντηση στο αν ισχύει η προσφορά ήταν ότι ισχύει παρόλο που δεν αφαιρεί την τιμή, και θα έπρεπε να το έγγραφα στα σχόλια...

Επειδή η παραγγελία μου ήταν ακόμα υπό επεξεργασία, μου το πρόσθεσαν τηλεφωνικά. Αν και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στην παραγγελία.

• Like 1
  • Members
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, georgios29 είπε

Επειδή έκανα την παραγγελία εχθές χωρίς το band, τους πήρα σήμερα τηλέφωνο.

Η απάντηση στο αν ισχύει η προσφορά ήταν ότι ισχύει παρόλο που δεν αφαιρεί την τιμή, και θα έπρεπε να το έγγραφα στα σχόλια...

Επειδή η παραγγελία μου ήταν ακόμα υπό επεξεργασία, μου το πρόσθεσαν τηλεφωνικά. Αν και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στην παραγγελία.

Βλέποντας το μήνυμά σου τους πήρα κι εγώ τηλέφωνο και μου είπαν πως ο λόγος που δεν αφαιρούσε την τιμή ήταν γιατί δεν υπήρχε διαθεσιμότητα για το band. Το πρόσθεσαν στην παραγγελία και απλώς θα το παραλάβω αργότερα (όχι μαζί με τα ακουστικά).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gsarig είπε

Βλέποντας το μήνυμά σου τους πήρα κι εγώ τηλέφωνο και μου είπαν πως ο λόγος που δεν αφαιρούσε την τιμή ήταν γιατί δεν υπήρχε διαθεσιμότητα για το band. Το πρόσθεσαν στην παραγγελία και απλώς θα το παραλάβω αργότερα (όχι μαζί με τα ακουστικά).

Κάνε μερικά screenshots γιατί τηλεφωνικά και στα λόγια δεν προκοψε ποτέ κανείς με τις αλυσίδες.

Φυσικά σε βλέπω να παραλαμβάνεις το Band εάν είσαι τυχερος τα Χριστούγεννα

• Like 1
  • Members
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Κάνε μερικά screenshots γιατί τηλεφωνικά και στα λόγια δεν προκοψε ποτέ κανείς με τις αλυσίδες.

Φυσικά σε βλέπω να παραλαμβάνεις το Band εάν είσαι τυχερος τα Χριστούγεννα

Καλά δεν καίγομαι κιόλας. Το band είναι κάτι που δεν χρειαζόμουν και δεν θα το αγόραζα ξεχωριστά, οπότε όσο και να αργήσει δεν με νοιάζει (και να μην το έστελναν ποτέ δεν θα πέθαινα ούτε και θα έχανα άλλο χρόνο από αυτόν που ήδη έχασα για να το κυνηγήσω). Αυτό που χρειαζόμουν ήταν τα ακουστικά, και η συγκεκριμένη προσφορά ήταν έτσι κι αλλιώς καλή και χωρίς το band.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...