MariosX Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα σας, Σας έχει ανοίξει το σύστημα στον Εργάνη για Δήλωση Αναστολής Συμβάσεων Εργασίας; Έχουν ξεκινήσει; Γιατί μπαίνω στον λογαριασμό μου και δεν μπορώ να την κάνω Επιπρόσθετα ξέρετε πότε ξεκινάνε οι αιτήσεις για Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού; Γιατί φοβάμαι μην τις έχω χάσει.
Demis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για ποιο μήνα ενδιαφέρεσαι; Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2020 από Demis
MariosX Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Demis είπε Για ποιο μήνα ενδιαφέρεσαι; Τώρα τον Νοέμβριο
Demis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Οι διοριες που βλέπω στον πίνακα του Υπουργείου Εργασίας λένε από 24/11 έως 11/12 αναλόγως σε ποια κατηγορία υπάγεται η επιχείρηση που εισαι. Θα ανέβαζα φώτο αλλά έχει θέμα το site και δε μπορώ.
MariosX Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Demis είπε Οι διοριες που βλέπω στον πίνακα του Υπουργείου Εργασίας λένε από 24/11 έως 11/12 αναλόγως σε ποια κατηγορία υπάγεται η επιχείρηση που εισαι. Θα ανέβαζα φώτο αλλά έχει θέμα το site και δε μπορώ. Τότε κάνουμε τις αίτησες ή τότε τα παίρνουμε; Υπάρχει πιθανότητα αν μπορείς να μου δώσεις το link? Γιατί με το Google υπάρχει υπερβολική παραπληροφόρηση και πολλά site λέγανε ότι οι αιτήσεις ξεκίνησαν στις 17/11
MariosX Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Demis είπε Εδω στις εικόνες δεν βλέπω όμως τις ημερομηνίες που ανέφερες... έχουν αλλάξει;
Demis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 16 minutes ago, MariosX said: στις εικόνες δεν βλέπω όμως τις ημερομηνίες που ανέφερες... έχουν αλλάξει; 15 με 24 Νοεμβρίου βλέπω για επιχειρήσεις που έκλεισαν με κρατική εντολή, 15/11 με 7/12 για πληττομενες. Οπως και να έχει θα πρέπει η εταιρεία σου όταν κάνει την αίτηση υπαγωγής στα μέτρα, να σου στείλει τον αριθμό πρωτοκόλλου, η δική μου πάντα σε όσους μήνες ήμουν σε αναστολή, χρειαζόταν δεν χρειαζόταν να κάνω αίτηση, μου το έστελνε.
Demis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 1 hour ago, JohnJohn3484 said: Εργαζόμενος είσαι ή επιχείρηση; Ωχ, δεν το είχα σκεφτεί αυτό...
MariosX Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, JohnJohn3484 είπε Εργαζόμενος είσαι ή επιχείρηση; Επιχείρηση, έχω ΚΑΔ που πλήττονται στις Υπηρεσίες Πληροφορικής
panaras23 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 ποιοί δεν έχουν πληρωθεί ακόμη από τον Μητσοτάκη; Σηκώστε χεράκι
panaras23 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δεν ξέρω τι να κάνω, έχω απελπιστεί, η δήλωσή μου είναι σωστή, τα στοιχεία σωστά, οι λογιστές μου λένε το ίδιο και να απευθυνθώ στην εργάνη, που δεν υπάρχει ξεκάθαρο τηλέφωνο επικοινωνίας και ένα που έχω βρει δεν το σηκώνουν ποτέ. Έχω να πιάσω χρήματα στα χέρια μου από 20 Οκτωβρίου. Το θεωρώ απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει
alexx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Και εγώ τίποτα. Αυτές οι πληρωμές που έγιναν ήταν για τις αναστολές Νοεμβριου, έτσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα