Προς το περιεχόμενο

Viewsonic XG2405 ή AOC 24G2U

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει καποιος εμπειρια και με τα δυο αυτα μονιτορ ωστε να βοηθησει οσον αφορα το θεμα motion clarity;
Δεν βρισκω καποιο σοβαρο review για την Viewsonic αλλα διαβασα για overdrive που δεν κανει πολλα οποτε τη συγκρινω με το OD Off και Weak της AOC στο review του PC Monitors, τα χρωματα και η εμφανιση της ειναι πολυ ανωτερα απο την AOC.
Θα χρησιμοποιηθει με Freesync σε games οπου προς το παρον φτανω τα 80-120 fps (Escape from Tarkov, Squad, Insurgency Sandstorm) οποτε το OD Strong της AOC θα ηταν προβλημα σε κατω απο 100 fps, και τα Medium και κατω δεν κανουν πολλη δουλεια.
Περα απο την ταχυτητα, το oversaturation, το ασχημο κοκκινο gamer look, και το οτι η AOC θεωρει το 1 καμμενο pixel (που ειναι πολυ πιθανο απ'οτι διαβαζω) ανεκτο με απομακρυνουν απο την AOC. Απο την αλλη ομως ο κυριος λογος που παω στα 144Hz ειναι το motion clarity, οπου η AOC φαινεται να ειναι καλυτερη.
Ευχαριστω εκ των προτερων για την οποιαδηποτε βοηθεια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, δεν ξέρω να σου απαντήσω για το motion clarity αλλά να έχεις υπόψη σου ότι η AOC δεν έχει καλό quality control και για αυτό βλέπεις αρκετούς να εκφράζουν παράπονα για dead pixel κτλ.

Αν η τιμή που τις βρίσκεις είναι περίπου ίδια, προσωπικά θα επέλεγα την Viewsonic.

Επεξ/σία από LaMereda
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, LaMereda είπε

Καλημέρα, δεν ξέρω να σου απαντήσω για το motion clarity αλλά να έχεις υπόψη για την AOC, δεν έχει καλό quality control και για αυτό βλέπεις αρκετούς να εκφράζουν παράπονα για dead pixel κτλ.

Αν η τιμή που τις βρίσκεις είναι περίπου ίδια, προσωπικά θα επέλεγα την Viewsonic.

Καλημερα, αυτο διαβαζω κι εγω παντου, η Viewsonic φαινεται να επιλεγει καλυτερο bin. Δεν γνωριζω αν καλυπτουν ακομα και 1 νεκρο pixel στην ευρωπη βεβαια. Η AOC ενω στην αμερικη καλυπτει ακομα και το 1, στην ευρωπη μονο για πανω απο 1 σε καλυπτει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Wizzie είπε

Καλημερα, αυτο διαβαζω κι εγω παντου, η Viewsonic φαινεται να επιλεγει καλυτερο bin. Δεν γνωριζω αν καλυπτουν ακομα και 1 νεκρο pixel στην ευρωπη βεβαια. Η AOC ενω στην αμερικη καλυπτει ακομα και το 1, στην ευρωπη μονο για πανω απο 1 σε καλυπτει.

Μην συγκρίνεις. Εκεί βλέπω παίρνουν 5 οθόνες τις ανοίγουν όλες και κρατάνε την καλύτερη και πάνω στον μήνα την επιστρέφουν και αυτήν και παίρνουν άλλη. 

Εδώ αν και έχουμε επιλογή υπαναχώρησης για 14 μέρες μπορούν να σου αρνηθούν για τον α ή β λόγο (πχ χάλασες την συσκευασία) να το κάνεις συνεχώς αυτό. 

Δημοσ.

Απ'οτι διαβασα εχει το ιδιο αδιαφορο overdrive με την XG2405 οποτε δεν θεωρω πως αξιζει τα 30 ευρω παραπανω, εκτος κι αν εχει κατι καλυτερο που δεν ξερω. Επισης η κοκκινη λεπτομερια στο stand δεν θα με αφησει να κοιμηθω (πληρως ασπρο-μαυρο setup και πολλα κιλα OCD).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...