vastegial_74 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω μια απορία. Στις διαφορετικές εκδόσεις του Office 2019 πχ. αναφέρομαι στην desktop εκδοση και όχι στην 365, οι διάφορες εφαρμογές word, excel, PowerPoint κτλ. είναι ίδιες για όλες τις εκδόσεις όπου υπάρχουν ή αλλάζουν και τα χαρακτηριστικά; Δηλαδη, το word που υπάρχει στην έκδοση home and student είναι ίδιο με αυτό του home and business, αλλαζουν και τα χακτηριστικά ή το μονο που αλλάζει είναι το γεγονός πως κάποιες εφαρμογές υπάρχουν σε κάποιες εκδόσεις και κάποιες όχι; Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2020 από vastegial_74
accipio Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Απ' όσο ξέρω, οι εφαρμογές είναι ίδιες με τα ίδια χαρακτηριστικά (το λέω όμως με επιφύλαξη). 1
kormos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Στις 19/11/2020 στις 10:07 ΠΜ, vastegial_74 είπε Έχω μια απορία. Στις διαφορετικές εκδόσεις του Office 2019 πχ. αναφέρομαι στην desktop εκδοση και όχι στην 365, οι διάφορες εφαρμογές word, excel, PowerPoint κτλ. είναι ίδιες για όλες τις εκδόσεις όπου υπάρχουν ή αλλάζουν και τα χαρακτηριστικά; Δηλαδη, το word που υπάρχει στην έκδοση home and student είναι ίδιο με αυτό του home and business, αλλαζουν και τα χακτηριστικά ή το μονο που αλλάζει είναι το γεγονός πως κάποιες εφαρμογές υπάρχουν σε κάποιες εκδόσεις και κάποιες όχι; Έχεις ήδη απαντήσει μόνος σου... (Στο τέλος της ερώτησης σου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα