tsarouc Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 chrome + edge ο καλύτερος συνδυασμός. Ότι δεν ανοίγει σωστά ο ένας ανοίγει ο άλλος. Και οι 2 άριστοι. Προτιμώ τον chrome για κύριο και βοηθητικό τον edge. Όλα τα άλλα είναι σκουπίδια. Όσοι παραπονούντε να αλλάξουν μηχάνημα η να μάθουν να δουλεύουν σωστά αυτό που έχουν.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, thanos_gr είπε Γίνεται ήδη. Κάνεις click στο address bar και σου εμφανίζει στα δεξιά "κουμπί" που αν πας τον κέρσορα από πάνω λέει "send this page". Αυτό το εικονίδιο στα δεξιά (σε ευχαριστώ που το διευκρίνησες και μπήκες στο κόπο να την ανεβάσεις), δεν το έχω δει ποτέ μα ποτέ! Μακάρι να γινόταν με τόσο απλό τρόπο! Γιατί λείπει σε εμένα;;
thanos_gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Αυτό το εικονίδιο στα δεξιά [...] δεν το έχω δει ποτέ μα ποτέ! Γιατί λείπει σε εμένα;; Δεν εμφανίζεται αυτόματα. Πρέπει να κάνεις click μέσα στη μπάρα διευθύνσεων. Αν και πάλι δεν εμφανίζεται, πιθανόν να έχεις παρωχημένη έκδοση του chrome. Δοκίμασε να πας στις τρις τελίτσες πάνω δεξιά -> Βοήθεια -> Σχετικά με τον Google Chrome Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2020 από thanos_gr
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Αυτό το εικονίδιο στα δεξιά (σε ευχαριστώ που το διευκρίνησες και μπήκες στο κόπο να την ανεβάσεις), δεν το έχω δει ποτέ μα ποτέ! Μακάρι να γινόταν με τόσο απλό τρόπο! Γιατί λείπει σε εμένα;; Eχεις στον ίδιο λογαριασμό κινητό; 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Eχεις στον ίδιο λογαριασμό κινητό; 1 ώρα πριν, thanos_gr είπε Δεν εμφανίζεται αυτόματα. Πρέπει να κάνεις click μέσα στη μπάρα διευθύνσεων. Αν και πάλι δεν εμφανίζεται, πιθανόν να έχεις παρωχημένη έκδοση του chrome. Δοκίμασε να πας στις τρις τελίτσες πάνω δεξιά -> Βοήθεια -> Σχετικά με τον Google Chrome Σας ευχαριστώ πολύ για τη ζεστασιά σας αγόρια! Το βρήκα στο δικό μου πισί.. ήμουν αλλού.. δυστυχώς δεν γίνεται μέσα από incognito το φελέκι μου, και ΕΚΕΙ και αν το χρειάζομαι.. Τέσπα. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί ΚΑΙ αυτό δε το ' ξερα !
MikeKata Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, trib είπε Μία ακόμη αλλαγή που έρχεται είναι τα Pins. Οι χρήστες θα μπορούν να καρφιτσώσουν συγκεκριμένες σελίδες στη μπάρα του Chrome, να τις στείλουν σε φίλους ή ακόμη και να δημιουργήσουν φακέλους με διάφορα tabs. Το σημαντικότερο σε αυτή την προσθήκη είναι ότι οι χρήστες θα μπορούν να αναζητήσουν τις σελίδες αυτές μέσα από την ενσωματωμένη μηχανή αναζήτησης του Chrome. Και αυτή θα ψάχνει ακόμη και σελίδες που βρίσκονται σε άλλα ενεργά παράθυρα Chrome. Κοίτα να δεις τι μου θυμίζει αυτή η λειτουργία. Α, ναι, τα Collections του Edge!
Neo106 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Λιγοτερη RAM θα καταναλωνει? Κι εγω γιατι αγορασα 32gb?😭
asterios210 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οκ γρηγορότερος θα είναι, αυτό που αναζητάμε θα το βγάζει ή θα συνεχίσει το βιολί του με προτάσεις δικές του ??? Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2020 από asterios210
markos9 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Από τα χειρότερα το chrome. Μακριά και αγαπημένοι!
Sirodeath Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 15 hours ago, MikeKata said: Κοίτα να δεις τι μου θυμίζει αυτή η λειτουργία. Α, ναι, τα Collections του Edge! Δεν γνωρίζω αν το έκανε πρώτα ο edge αλλά ο firefox το κάνει εδώ και κάνα χρόνο με PIN tabs. Καλά βέβαια δεν είναι το θέμα ποιος το έκανε πρωτος το θέμα είναι πως βολεύει γενικά μια ήταν λογικό να το κάνει και ο chrome
talos_2002 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Αναφορά σε κείμενο Θα δίνει προτεραιότητα στα ενεργά tabs σε σύγκριση με όλα τα υπόλοιπα που είναι ανοιχτά, με αποτέλεσμα να μειώνεται η χρήση του επεξεργαστή έως και 5 φορές. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα περισσότερη αυτονομία έως και 1 ώρα και 25 λεπτά στα laptops O Firefox το έχει από πέρσι. Το αναφέρω για την δύναμη του marketing και πόσο ανταγωνιστικός παραμένει ο Firefox στο κομμάτι των επιδόσεων. Για τον συμφορουμήτη που ανέφερε ότι ο Chrome χρησιμοποιεί πολύ ραμ, είναι πάρα πολύ λιγότερη από του Firefox, ο οποίος είναι ακατάλληλος για pc με 4 ως 6 GB όταν πρόκειται για απαιτητική χρήση. Απλώς ο Chrome δεν την αποδεσμεύει, αφού μάλλον ουσιαστικά δεν κλείνει. Ο Brave έχει καλή διαχείριση ραμ και δεδομένων, συν ότι είναι open source.
kata_tixi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 19/11/2020 στις 10:01 ΠΜ, polaki είπε Ωραία αυτά αλλά τα θέματα με τη μνήμη θέλω να δω πότε θα λυθούν. Ουσιαστικά αν ανοίγεις πολλά tabs μετά από κάποιες ώρες θέλει restart το μηχάνημα για να ξεκολλήσει, σέρνεται τρελά ακόμα και αν κλείσεις τον Chrome και τον ξανα-ανοίξεις. Κάτι φαίνεται να δεσμεύει τη μνήμη και να μην την αποδεσμεύει. Επίσης πολύ βόλικο θα ήταν επιτέλους να βάλουν και clear cache για τη σελίδα που βρίσκεσαι. Όποιος ασχολείται με το web development με καταλαβαίνει. Κάντε το ctrl + F5 να τα ξηλώνει όλα στο συγκεκριμένο site που είμαι. Είναι πολύ ενοχλητικό το να πρέπει να σβήνεις τα πάντα. ποση ram εχεις; αν εχεις 8 ναι εχεις θεματα. εγω απο τοτε που εβαλα 16. ανοιγω απειρα tabs και ταυτοχρονα παιχνιδια και plus προγραμματα να τρεχουν και δεν εχω θεμα. οταν ειχα την 8αρα ναι οντως με τα tabs μολις ανοιγα και κατι ακομα καταλαβαινω οτι δεν το τρεχει σωστα. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2020 από kata_tixi
Xarh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Στις 19/11/2020 στις 10:56 ΠΜ, dieksodo είπε αυτο το προβλημα που χανει ολη την ωρα τους κωδικους που εχεις αποθηκευμενους να λυσουν Δες μήπως τα καθαρίζει κανένα CCleaner ή κάτι παρόμοιο.
polaki Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kata_tixi είπε ποση ram εχεις; αν εχεις 8 ναι εχεις θεματα. εγω απο τοτε που εβαλα 16. ανοιγω απειρα tabs και ταυτοχρονα παιχνιδια και plus προγραμματα να τρεχουν και δεν εχω θεμα. οταν ειχα την 8αρα ναι οντως με τα tabs μολις ανοιγα και κατι ακομα καταλαβαινω οτι δεν το τρεχει σωστα. Όχι δεν είναι θέμα μνήμης, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει φτάσει ακόμα στο τρελό μπούκωμα. Σε λίγες ώρες θα σκαλώσει όμως, κάθε 6-7 μέρες αναγκάζομαι να κάνω restart. Γενικά δεν θέλω να κάνω restart και το desktop pc δεν κλείνει ποτέ γιατί το χρησιμοποιώ και με remote desktop. Όταν είχε 8GB ram απλά αντί να σκαλώσει στις 6-7 ημέρες που ήταν ανοικτό, σκάλωνε στις 4-5. Γενικά είναι σα να φορτώνει διάφορα στη μνήμη που απλά μετά δεν καθαρίζουν. Ακόμα και force exit να κάνω (end task) και να το αφήσω ήσυχο 3-4 ώρες, πάλι σέρνεται. Μόνο με restart ισιώνει, δεν έχω καταφέρει να δω τί φταίει. Σε Firefox με ίδια tabs δεν το παθαίνει. Σε Edge επίσης το παθαίνει, αφού είναι Chromium πλέον. Άρα 100% είναι θέμα browser. Απλά με βολεύει ο Chrome/Edge λόγω gmail account που τα συχρονίζει όλα παντού.. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2020 από polaki
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα