Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, downhill είπε

Για stability παπουτσι πιο μοντέλο κοιτάζω; Γιατι δεν ξερω καθολου απο nike

Αν έχεις πρόβλημα με stability, τότε κοίτα για Nike Air Zoom Structure 22,  Nike Air Zoom Winflo 6, Nike React Miler.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, το πρόβλημα ήταν στον Chrome. Μπήκα από Firefox και έγινε η συναλλαγή τέλεια χωρίς κανένα πρόβλημα με την πρώτη.

Δημοσ.

Ανετα παπουτσια για τρεξιμο και περπατημα τα React Miler, στα 55 ευρω ειναι τιμη χωμα.

Ωραια παπουτσια για περπατημα, ορθιος, βολτα λογω μαλακου αφρου και αεροσολας τα Air Max 2090 στα 63

Στα 59 ευρω τα Pegasus 37 (δεν τα βρηκα ανετα λογω του ενιαου μονοκομματου air zoom σε ολη τη σολα) τα winflo 6 που εχουν αριστες κριτικες και ειναι στο ιδιο στυλ αλλα με δυο χωριστα κομματια zoom μπρος-πισω (λιγο πιο ανετα αναλογα τι ψαχνεις) στα 56, Legend React 2 στα 49 ευρω.

Γενικά καλες τιμες και καλα κομματια.

Δεν ειναι ολα για ολους, διαφορετικοι συνδυασμοι σολας ταιριαζουν/αρεσουν στον καθενα, διαφορετικα χρωματα και σχεδια. Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν σχεδια για ολα τα γουστα.

Την adidas προσωπικα τη θεωρω πιο "μουντη" και μονοκομματη και ολα τα παπουτσια της μου μοιαζουν ιδια σχεδιαστικά.

Και ρουχα αθλητικά πάντως έχει καλές τιμές.

Επειδη παρακολουθουσα τις τιμες εδω και βδομαδες δεν ειχε τρελες αυξομειώσεις προ Black Friday ωστε να βγαινει μουφα η εκπτωση 30% στα εκπτωτικα.

Δημοσ.

Ξερει κανεις πως ειναι τα Nike Air Max 2090 σε βρεγμενο εδαφος; γιατι ειχα παρει περισυ κατι Nike και εκανες πατιναζ στο πεζοδρομιο οταν εβρεχε

• Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, thyra_7 είπε

Ξερει κανεις πως ειναι τα Nike Air Max 2090 σε βρεγμενο εδαφος; γιατι ειχα παρει περισυ κατι Nike και εκανες πατιναζ στο πεζοδρομιο οταν εβρεχε

Σε βρεγμένο δεν πάει πολυ καλά έχει όμως καλή κατανάλωση καυσίμου και χαμηλό επίπεδο θορύβου 

• Thanks 1
  • Sad 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fotisdra είπε

Σε βρεγμένο δεν πάει πολυ καλά έχει όμως καλή κατανάλωση καυσίμου και χαμηλό επίπεδο θορύβου 

Πολυ χιουμορ γενικα

• Like 1
Δημοσ.

παπουτσι για περπατημα χειμωνιατικο παιζει κατι? εχω τα pegasus 36 αλλα επειδη ειναι breathable δεν κανουν για κρυο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, CCCR είπε

παπουτσι για περπατημα χειμωνιατικο παιζει κατι? εχω τα pegasus 36 αλλα επειδη ειναι breathable δεν κανουν για κρυο.

αν σου αρεσαν υπάρχουν (δεν γνωρίζω διαθεσιμότητα) τα pegasus shield.

Πριν απο λίγες μερες υπήρχαν διαθεσιμα. Μετά έπεσαν οι ακρίδες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, CCCR είπε

Με περιορισμένη διαθεσιμότητα κοίτα για Nike Zoom Pegasus Turbo Shield και Nike Air Zoom Pegasus 36 Shield

Δημοσ.
9 ώρες πριν, thyra_7 είπε

Σε βρεγμενο ισως να γλιστραει λογω του πως ειναι η σολα (σαν πεταλο στο πισω μερος).

Το ιδιο προβλημα εχω και με τα Epic React 2 που δεν ειναι "ολοκληρη" αντιολισθητικη σολα απο κατω και ειναι και μαλακη/φθειρεται ευκολα με αποτελεσμα στο 4μηνο (χρηση για περπατημα, τρεξιμο και αθλητισμο) να εχει φθαρει αρκετα η σολα απο κατω. Σε στεγνο κραταει, σε λεια πεζοδρομια και πλακες μπορει να πατιναρει αν εισαι ανυποψιαστος, σε λιγο νερο τυπου γλιτσα ομοιως.

Με καλη σολα ειχα δει καποια στιγμη ενα Adidas με Continental σολα η οποια εβγαζε απιστευτη χρηση και πρωτα "διαλυοταν" το υπολοιπο παπουτσι και η σολα κραταγε.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, stefanidisg είπε

Κάτι σε αντιανεμικο υπάρχει με κουκούλα για περπάτημα και λίγο jocking να αντέχει για λίγο σε λίγο βροχή ? 

Μπορείς να δεις : Running Jacket Nike Blue Ribbon Sports, Nike Windrunner Wild Run.

Αν επιθυμείς για πολύ μεγαλύτερη προστασία από βροχή, τότε ίσως θα πρέπει να κοιτάξεις για trail. Εχω όμως την αίσθηση πως τα παραπάνω μπορούν να καλύψουν. Προσωπικά, έχω ένα παρόμοιο με το πρωτο απ τα παραπάνω προϊόντα, και με έχει καλύψει στο 100%, μια και το χρησιμοποιώ για το τρέξιμο.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Dr.MikeD είπε

Αν έχεις πρόβλημα με stability, τότε κοίτα για Nike Air Zoom Structure 22,  Nike Air Zoom Winflo 6, Nike React Miler.

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς βγάζουν παπούτσια stability με τόσο χαμηλό δέσιμο και τόσο μαλακό ύφασμα. Για αυτό αναγκάζομαι και πληρώνω πανάκριβα τα Mizuno...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sebu είπε

ενα Adidas με Continental σολα

Σειρα Alphabounce, εγώ έχω τα Instinct και δεν μπορώ να τα ξαναβρώ (σε χρώμα-σχέδιο που να μου αρέσει) για να πάρω νέο ζευγάρι. Σιγουρα εχουν και τα Beyond, δεν ξερω αν φορανε continental ολα τα παπουτσια της σειρας. Εκπληκτικη σολα, τα καλυτερα που εχω φορεσει για τρεξιμο σε mid-low range τιμης. Προφανως υπαρχουν πολυ καλυτερα, αλλα ειμαι ερασιτεχνης και ψαχνω vfm.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...