Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εφυγε παραγγελια downshifter 9 σε μαυρο γκρι με ασπρο με 35.89 (καπου εκει) με την εκπτωση!!!   βεβαια στο στοκ house ειχα παρει τα αντοιστιχα 7αρια στα 40 ευρω απο το φυσικο καταστημα στην πειραιως αλλα ενα ζευγαρι παπουτσια ειναι ΠΑΝΤΑ χρησιμο! 

ευχαριστω πολυ TS!!!

Δημοσ.

Αν μπορώ να κάνω μια ερώτηση, επειδή δεν βρίσκω ένα απαλό μπουφανακι για περπάτημα λίγο τρέξιμο από Nike , λέω να το πάρω από Adidas , υπάρχει κάποια σύγκριση στην ποιότητα μεταξύ τους ; Ξέρω είναι υποκειμενικό αυτό , αναλόγως το κομμάτι, αλλά θεωρητε η ποιότητα ισάξια και των δύο αυτών των εταιρειών η είναι ένα σκαλί πάνω η Nike.? 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, stefanidisg είπε

Αν μπορώ να κάνω μια ερώτηση, επειδή δεν βρίσκω ένα απαλό μπουφανακι για περπάτημα λίγο τρέξιμο από Nike , λέω να το πάρω από Adidas , υπάρχει κάποια σύγκριση στην ποιότητα μεταξύ τους ; Ξέρω είναι υποκειμενικό αυτό , αναλόγως το κομμάτι, αλλά θεωρητε η ποιότητα ισάξια και των δύο αυτών των εταιρειών η είναι ένα σκαλί πάνω η Nike.? 

Οχι. Πολλες φορες ισχυει το αντιθετο. Αλλα εξαρταται απο το εκαστοτε ειδος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stefanidisg είπε

Η σύγκριση είναι υποκειμενική. Επί σχεδόν 5 χρόνια φορούσα λιτό "αντιανεμικό" Higher State (αγορά από sportsshoes), που είχε τραβήξει τα πάνδινα. Ατελείωτες ωρες τρεξίματος , πολλά km, είχε αντέξει σε έντονες βροχές, support σε αγώνες και πάρα πολύ κρύο. Τα λεφτά του τα έβγαλε και με τα παραπάνω. Από εκεί και πέρα ότι και να αγόραζα θα ήταν "πολύ ψηλά" στα μάτια μου.  Σήμερα, αυτό που έχω σίγουρα είναι πολύ καλύτερο σε ποιότητα υλικών και καλύπτει στο 100% τις ανάγκες μου.

Οι συγκερκιμένες εταιρείες που αναφέρεις είναι μεταξύ των "κολοσιαίων" στο χώρο ένδυσης- υπόδησης διαφόρων αθλημάτων. Τα υλικά τους, ισως να έχουν μία διαφορά, η χρήση τους όμως παραμένει ίδια.

Μερικά tips:

•  Προσδιόρισε τις ανάγκες σου. (Λχ αντιανεμικό, αδιάβροχο, με/χωρίς κουκούλα, εξωτερικός εξαερισμός, με/χωρίς εσωτερική τσέπη, με/χωρις φερμουαρ στις εξωτερικες τσέπες, με/χωρίς κορδόνια στη κουκούλα, κοκ).
  •  Βρες ότι σε ενδιαφέρει ή ότι σου "γεμίζει" στο μάτι.
  •  Μέτρησε το στήθος σου και βρες το σωστό μέγεθος από τα επίσημα site των εταιρείων.
  •  Διάβασε reviews, ψάξε στο youtube για reviews.
  • Φτιάξε μία λίστα και συγκέντρωσε τα θετικά και αρνητικά.

Φυσικά έχει να κάνει με τον κάθε άνθρωπο, αλλά στην δική σου θέση, αν δεν είχα σκοπό να το χρησιμοποιώ τόσο πολύ, ίσως και να μην πηγαινα σε μία τόσο ακριβή πρόταση και να κοίταζα κάτι πιο απλό σε χρήση και πιο οικονομικό.

Είμαι σίγουρος πως για την χρήση που θέλεις - με λίγο ψάξιμο παραπάνω , και υπομονή - θα βρείς αυτό που ψάχνεις και μάλιστα πολύ νωρίτερα από όσο αρχικά πίστευες.

Εύχομαι να βοήθησα.

Επεξ/σία από Dr.MikeD
  • Like 2
Δημοσ.

Για καποιο λογο δε δεχεται την εκπτωση αυτη τη στιγμη , βγαζει το μηνυμα "Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό προώθησης "30% off" αυτήν τη στιγμή."

αντιμετωπιζει καποιος κατι παρομοιο?

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, christs είπε

Για καποιο λογο δε δεχεται την εκπτωση αυτη τη στιγμη , βγαζει το μηνυμα "Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό προώθησης "30% off" αυτήν τη στιγμή."

αντιμετωπιζει καποιος κατι παρομοιο?

Μόλις μπήκα απο Safari, μια χαρά δουλεύει ο κωδικός. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stefanidisg είπε

Ρίξτε και μια ματιά στο πολωνικό SuperDry. Καλή ποιότητα, έρχονται με δωρεάν μεταφορικά ακόμα και την επόμενη μέρα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, johnpapoulias είπε

Ρίξτε και μια ματιά στο πολωνικό SuperDry. Καλή ποιότητα, έρχονται με δωρεάν μεταφορικά ακόμα και την επόμενη μέρα. 

Το συγκεκριμένο online shop δεν το ήξερα. Το πρόβλημα που βλέπω, απ την δική μου πλευρά είναι πως δεν γράφει Αγγλικά, συνεπώς είναι δύσκολο να διαβάσω όχι μόνο την περιγραφή αλλά και το policy. Χρειάζεται να κάνω google translate.

Επίσης μου δίνουν την αίσθηση πως δεν κάνουν τόσο πολύ για την περίπτωση του φίλου, μιας και εκτός των άλλων θέλει χαλαρό τρέξιμο. Τις συγκεκριμένες επιλογές δεν τις βλέπω να είναι τόσο lightweight και είναι από αυτά που δεν αποροφούν τον ιδρώτα συνεπώς στα πρώτα 10 λεπτα με χαλαρό τρέξιμο, ο ιδρώτας θα είναι έντονος τόσο στο σώμα όσο και στο ρούχο. Επισης δεν τα βλέπω και τόσο πρακτικά. Την περίπτωση που ξεχώρισα με κάθε επιφύλαξη είναι το συγκεκριμένο.

Προσωπικά θα προτιμούσα να φορούσα κάτι τέτοιο για έναν καφέ ή μετα από χαλαρό περπάτημα.

Επεξ/σία από Dr.MikeD
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dr.MikeD είπε

Το συγκεκριμένο online shop δεν το ήξερα. Το πρόβλημα που βλέπω, απ την δική μου πλευρά είναι πως δεν γράφει Αγγλικά, συνεπώς είναι δύσκολο να διαβάσω όχι μόνο την περιγραφή αλλά και το policy. Χρειάζεται να κάνω google translate.

Τέρμα κάτω αριστερά στη σελίδα, πατάς στη σημαία κι επιλέγεις.

*Με τιμές όμως από 49,99 για μπλούζα πόλο, δεν βλέπω καμία προσφορά.

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ.

Χτυπησα downshifter 10 με 35 Ευρω τελικη. Τσαμπα περπατημα/χαλαρο τρεξιμο για 2-3 χρονια.

Ευχαριστω kostas18700 που το ανεβασες.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Doubt είπε

Τέρμα κάτω αριστερά στη σελίδα, πατάς στη σημαία κι επιλέγεις.

*Με τιμές όμως από 49,99 για μπλούζα πόλο, δεν βλέπω καμία προσφορά.

Έτσι αλλάζει το κατάστημα όχι η γλώσσα.

*οι πόλο (τουλάχιστον οι κοντομάνικες) ξεκινάνε από 25€

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...