konger4 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Έχω 4 powerlines tp link όλα (pa4220, pa4010 kit, pa4022) και μέχρι τις αρχές του χρόνου όλα λειτουργούσαν κανονικά. Δηλαδή, εθερνετ απο το ρουτερ στο powerline, κατευθείαν στην πρίζα, και απο κει και πέρα μοίραζα κανονικά ίντερνετ σε 2 ορόφους με τριφασικό ρεύμα. Ώσπου μια μέρα, χωρίς κάποια αλλαγή στις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού το σύστημα αυτό σταμάτησε να λειτουργεί. Το ίντερνετ έπεφτε κάθε ένα λετπό. Τα powerline δεν έχαναν τη σύνδεση με το ρούτερ, απλά δεν μπορούσε να κλειδώσει το ρούτερ και να κρατήσει τη σύνδεση dsl. Δοκίμασα τα powerlines σε άλλο διαμέρισμα και λειτουργούν κανονικά, χωρίς αποσυνδέσεις, χωρίς κάποιο πρόβλημα. Έχω φάει τον τόπο να βρω λύση και δεν έχω καταφέρει τίποτα. Καμιά ιδέα για το πώς να εντοπίσω που βρίσκεται το πρόβλημα; EDIT: Reset, firmware upgrade κτλπ, έχουν δοκιμαστεί όλα. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2020 από konger4
bouzouste Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όταν δεν έχεις τα powerline στο ρεύμα η σύνδεση του ρούτερ παραμένει σταθερή; Δοκίμασε κάποιον άλλο μετασχηματιστή (ίδια τάση) στο ρούτερ (ακόμη καλύτερα να δοκιμάσεις 2 διαφορετικούς μετασχηματιστές). Αν έχουν χαλάσει τα φίλτρα του μετασχηματιστή του router ισως στέλνει θόρυβο στο modem. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2020 από bouzouste
konger4 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Ναι, δεν πέφτει με τίποτα αλλιώς. Ούτε CRC μαζεύει, ενώ με τα powerlines κουμπωμένα τα CRC εκτοξέυονται κατευθείαν. Θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω.
konger4 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Τελικά ήταν ο συναγερμός που προκαλούσε τεράστια άυξηση των CRC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα