Takis73 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα σας θα ήθελα εάν ξέρει κάποιος και μπορεί να με βοηθειςει έχω ένα πρόβλημα με την ΔΕΔΔΗΕ.Οι γονείς μου πέθαναν και αλαξα το όνομα στον λογαριασμό του ρεύματος του σπιτιού από τον πατέρα μου στο δικό μου .Μου έστειλαν μια ειδοποίηση και μου ζήτησαν να καταθέσω στην ΔΕΔΔΗΕ ηλεκτρολογικό σχέδιο μέσα σε έξι μήνες γιατί αλλιώς θα διέκοπταν την ηλεκτροδότηση.Ζητησα και πήρα ηλεκτρολογικό σχέδιο και Δήλωση Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη (ΥΔΕ) για τριφασικό ρεύμα που έχω στο σπίτι μου και έκλεισα ραντεβού στην ΔΕΔΔΗΕ για να την καταθέσω.Δεν την δέχτηκαν γιατί μου είπαν ότι στο σύστημα στο κομπιούτερ τους το ρεύμα που έχω σπίτι μου είναι μονοφασικο και μου είπαν ότι μπορούν να δεχτούν μόνο μονοφασικο ηλεκτρολογικό σχέδιο.Πως ο ηλεκτρολογοσ Θα φτιάξει μονοφασικο σχέδιο αφού το ρολόι και ο πίνακας είναι τριφασικά Εψαξα και βρήκα το παλιό ηλεκτρολογικό σχέδιο του πατέρα μου με ημερομηνία 1979 και αριθμό πρωτοκόλλου και αυτό είναι τριφασικό!!! Δεν ξέρω τι να κάνω εάν κάποιος μπορεί να βοήθεισει.Ευχαριστω καλο βράδυ σε όλους
NikosKallithea Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Θα πας αυτό που βρίσκες στι δεδηε και βλέπεις
vasilllis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 ο ηλεκτρολογος που στο εδωσε δεν ξερει τι να κανει?
greengr21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Ο πινακας εχει αλλαχτει σχετικα προσφατα?
NikosKallithea Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, vasilllis είπε ο ηλεκτρολογος που στο εδωσε δεν ξερει τι να κανει? Ο ηλεκτρολογος τι να κάνει; Το θέμα ειναι διαδικαστικό και πιθανόν οφείλεται στην μεταβαση απο δεη στο δεδδηε χασανε τα χειρόγραφα αρχεία
Takis73 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Νίκο ευχαριστω για την βοήθεια Να πάω στην ΔΕΔΔΗΕ ξανά με το παλιό 1979 γνήσιο πρωτότυπο ηλεκτρολογικό σχέδιο και να τους αποδειξω ότι εγώ έχω τριφασικό από την πρώτη μέρα που έφτιαξε το σπίτι ο πατέρας μου και ότι εγώ δεν έχω κάνει κάτι λάθος σε όλη την διαδικασία και να καταθέσω το καινούργιο τριφασικό ηλεκτρολογικό σχέδιο η θα μπλέξω και θα φάω κανένα πρόστιμο .Γιατι όταν πήγα αυτοί με ρωτούσαν εάν θέλω να κάνω αναβάθμιση από μονοφασικο σε τριφασικό αυτό κοστίζει 600-1000€ Τι αναβάθμιση να κάνω αφού έχω τριφασικό !!! Ο πίνακας είναι από το 1979
NikosKallithea Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Takis73 είπε Νίκο ευχαριστω για την βοήθεια Να πάω στην ΔΕΔΔΗΕ ξανά με το παλιό 1979 γνήσιο πρωτότυπο ηλεκτρολογικό σχέδιο και να τους αποδειξω ότι εγώ έχω τριφασικό από την πρώτη μέρα που έφτιαξε το σπίτι ο πατέρας μου και ότι εγώ δεν έχω κάνει κάτι λάθος σε όλη την διαδικασία και να καταθέσω το καινούργιο τριφασικό ηλεκτρολογικό σχέδιο η θα μπλέξω και θα φάω κανένα πρόστιμο .Γιατι όταν πήγα αυτοί με ρωτούσαν εάν θέλω να κάνω αναβάθμιση από μονοφασικο σε τριφασικό αυτό κοστίζει 600-1000€ Τι αναβάθμιση να κάνω αφού έχω τριφασικό !!! Ο πίνακας είναι από το 1979 Το οτι εχεις ηδη μπλέξει, ειναι δεδομένο. εκτος αυτου πες τους εκει να κάνουν αυτοψία στον χωρο, τι μετρανε τοσα χρονια; επισης για δες ο αριθμός του μετρητή ειναι ίδιος με αυτον του λογαριασμού, μην εχεις γινει καμια αλλη ιστορία, δεν ξερω
Takis73 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Ο αριθμός μετρητή είναι ο ίδιος με αυτόν του λογαριασμού ευχαριστω Νίκο καλο βράδυ
minosart Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, Takis73 είπε Ο αριθμός μετρητή είναι ο ίδιος με αυτόν του λογαριασμού ευχαριστω Νίκο καλο βράδυ ο λογαριασμος τι εχει μονοφασικο ή τριφασικο ρευμα
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Στον λογαριασμο το ρευμα φαινεται μονοφασικο ή τριφασικο ? Αν ειναι μονοφασικο πρεπει να πληρωσεις την επαυξηση για τριφασικο καπου στα 600-700 ευρω . https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/
nvel Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, Takis73 είπε αφού το ρολόι και ο πίνακας είναι τριφασικά είσαι σίγουρος ότι ο μετρητής (όχι ο πίνακας) είναι τριφασικός;
takoulou Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, nvel είπε είσαι σίγουρος ότι ο μετρητής (όχι ο πίνακας) είναι τριφασικός; Καλησπέρα...Η παροχή σου τι είναι;; Μονοφασική η τριφασική; Μέσα στον Δεδδηε τι φαίνεται; Αν φαίνεται ότι είναι μονοφασική τότε θα πρέπει να καταθέσεις το αντίστοιχο πιστοποιητικο.. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2020 από takoulou
Βασίλης_29 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Η αλήθεια ειναι οτι έχεις μπλέξει. Ο ΔΕΔΔΗΕ λογικό και αναμενόμενο είναι να αρνείται εφόσον στο σύστημα φαίνεται μονοφασικο. Κάλεσε ξανά τον ηλεκτρολόγο σου να ελέγξει την εγκατάσταση μήπως έκανε λάθος. Σε εμένα αν και έχω παλαιό πίνακα που σπάει μάτι σε εναν γνωστη ότι είναι 3Φ, ο ηλεκτρολόγος που είχε έρθει να επισκευάσει μια βλάβη με ρωτούσε αν έχουμε μονοφασικο η τριφασικό. Αν πράγματι έχεις τριφασικό τότε μπορεί να έκαναν λάθος οι υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ στο σύστημα. Μπες εδώ και γράψε τον αριθμο παροχής σου να δεις την συμφωνημενη ισχύ της παροχής σου. https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/
vasilllis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Στις 18/11/2020 στις 11:48 ΜΜ, NikosKallithea είπε Ο ηλεκτρολογος τι να κάνει; Το θέμα ειναι διαδικαστικό και πιθανόν οφείλεται στην μεταβαση απο δεη στο δεδδηε χασανε τα χειρόγραφα αρχεία Ποιος πιστευεις οτι θα ξεκαθαρισει την κατασταση?Ο φιλος μπορει να μην ξερει καν τι ειναι τριφασικο.Οποτε πρεπει να παει εκει να τακτοποιησει τα διαδικαστικα.Αν τωρα μπορει ο φιλος να κανει σχεδια και ΥΔΚΕ και ΥΔΕ τοτε παω πασο.
Vasileios-gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Σε αντίστοιχη περίπτωση , ο γυιός μου που είναι ηλεκτρολόγος έβγαλε τριφασικό πιστοποιητικό ενω στο αρχειο του ΔΕΔΔΗΕ ήταν μονοφασικό. Τον Πήραν τηλεφωνο να το διορθώσει και αυτός επέμενε να στείλουν τεχνικό να ελέγξει το ρολόι και να διορθώσουν το σύστημα τους. Μόνο αφού μίλησε με διευθηντή και αφού του είπαν ότι αν θα πάει τεχνικος και βρει μονοφασικό θα χρεωθεί ο πελάτης τελικά στείλανε τεχνικό το έλεγξε και διόρθωσαν το σύστημα τους . Το να πάς με το παλιό σχέδιο δεν λέει κάτι . Αυτοψία χρειάζετε από τεχνικό δικό τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα