M4tR1x Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα προσπαθώ να κάνω boot είτε από usb είτε από dvd και δεν μπορεί να ξεκινήσει με τίποτα. Αρχικά ο υπολογιστής είναι παλιός επίσης το usb που χρησιμοποίησα είναι 8gb το έκανα με rufus bootable, στην αρχή με GPT όταν προσπάθησα να bootαρω μου έβγαλε το μήνυμα με ερρορ "Bios/legacy boot of uefi-only media". Είδα ότι υπάρχει περίπτωση να λυθεί με αλλαγή του partition scheme απο GPT σε ΜΒR. Οπότε το ξανά έκανα με rufus. Το διαβάζει δείχνει το windows icon στο loading και αυτό μισό εμφανίζεται και έχει μια παύλα σε μαύρη οθόνη που αναβοσβήνει. Προσπάθησα και με DVD που λειτουργούν κανονικά σε διαφορετικό υπολογιστή. Μου βγάζει Boot from CD/DVD: και πάλι μένει έτσι με μια παύλα να αναβοσβήνει. Μια βοήθεια ρε παιδιά έχω ξεμείνει απο ιδέες. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2020 από M4tR1x
Τέρης Α. Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, M4tR1x είπε Αρχικά ο υπολογιστής είναι παλιός Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά; 24 λεπτά πριν, M4tR1x είπε μένει έτσι με μια παύλα να αναβοσβήνει. Πόση ώρα;
M4tR1x Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μια gigabyte GA-946-GMX-S2 μητρική, 4gb ram κι ένας q6600.. Δεν το άφησα πολύ ώρα η αληθεια είναι.. Δεν πέρασε πάνω από 7-8 λεπτά. Τα οποία μου είχαν φανεί αρκετά και γιαυτό το σταμάτησα Edit: τελικά μπήκε απλώς ήθελε περισσότερη ώρα μέχρι να το κάνει load.. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου συμφορουμιτη Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2020 από M4tR1x
Τέρης Α. Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Το σύστημα εντάξη είναι. 7-8 λεπτά είναι υπέραρκετά για να ξεκινήσει (από DVD, το USB θέλει λιγότερο από λεπτό). Windows 10 τρέχουσα έκδοση θέλετε να βάλετε;
M4tR1x Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Από usb μου άργησε 10 λεπτα και μετά μπήκε.. Όλα καλά τώρα συμφορουμιτη ευχαριστώ για τον χρόνο σου!!
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τι, έγινε κανονικά η εγκατάσταση; Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2020 από Τέρης Α.
M4tR1x Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Ναι όλα κομπλέ απλά έπρεπε να περιμένω σε μια μαύρη οθόνη με μόνο μια παύλα να αναβοσβήνει κάνα 10 λέπτο. Κι με usb κιόλας.. Γιαυτό και γω στην αρχή την πάτησα λέω usb και αργεί τόσο; Κι όμως ήθελε λίγο υπομονή. 1
duffyduck Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 δοκιμασε το Ventoy και μετα κανε copy to iso στο στικακι https://www.ventoy.net/en/index.html 1
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ εξαιρετικά! Όπως ανέφερα κι εδώ είχα πρόβλημα να κάνω boot από USB. Μέχρι τώρα το έκανα από DVD, όμως η τελευταία έκδοση των Windows 10 δεν χωρά σε DVD. Με τον παραπάνω τρόπο κατάφερα να κάνω boot από USB μετά από ενάμιση χρόνο! Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2020 από Τέρης Α.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα