Προς το περιεχόμενο

Παρουσιάσεις albums (reviews)

The_player

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Unida - Coping With The Urban Coyote (1999)

e806057r0ap.jpg

Tracklist

1.Thorn

2.Black Woman

3.Plastic

4.Human Tornado

5.If Only Two

6.Nervous

7.Dwarf It

8.You Wish

Aυτό το cd είναι παλιά κυκλοφορία, το έγραψα για να υπάρχει στα cd μας...Οι Unida είναι η μπάντα του John Garcia (ex Kyuss, Hermano) που κινείται στα ίδια μουσικά μονοπάτια των Kyuss...Λίγο ποιο "γκαζιάρικο" απο τις δουλειές των Kyuss και το ίδιο βαρύ και μελωδικό ταυτόχρονα.Η φωνή του Garcia ανεπανάληπτη σε όλα τα κομμάτια, ακόμη και στο αργό You Wish.Οι Unida θυμίζουν αρκετά Kyuss (λογικό είναι άλλωστε, εφόσον η φωνή είναι η ίδια) αλλά όχι σε άσχημο/ενοχλητικό βαθμό...Ένας δίσκος must για τους fan tou stoner.Κομμάτια δεν μπορούν να ξεχωρίσουν, είναι ένας ομοιόμορφος δίσκος που τον ακούς απο την αρχή μέχρι το τέλος με την γεύση της άμμου και τον ιδρώτα πάνω στις νότες...Oχι δεν είναι κάποιο desert session...είναι Unida!

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Stardust Records presents "Baby O"

babyo.gif

1 ) Naughty / Kinky / Sexy Girls σας προσφέρουν 4 λεπτά απόλαυσης αφού το cd περιέχει ενα videaki για να ικανοποιη8ούν μάτια και αυτιά..:!:

2 ) House Trance Techno Ήχοι που πιστεύω πραγματικά οτι θα ικανοποιήσουν πολλούς..Αν όχι ολους! ;)

3 ) free condom γιατι.... Άνθρωπος είσαι βρε αδερφέ! Είσαι στο δωμάτιο με την δικιά σου και τελευταία στιγμή συνειδητοποιείς οτι έχεις ξεμείνει απο σκουφάκια.. Σκεφτόμαστε πριν απο σένα.. Για σένα :twisted:

4 ) strip dictionnary γιατί... Όσο ζεις μαθαίνεις...

01.ROBOT TRAX / READ MY MIND

02.SOLARSTONE VS SCOTT BOND / NAKED ANGEL

03.WHITEROOM / SOMEDAY

04.ENVIO / LOVE POISON

05.KRISTINE W / THE WONDER OF IT ALL

06.SUZANNE PALMER / LUV 2 LUV

07.PRIVE / PRIVE

08.JIM X / GIVIN TO ME

09.BAD HABIT BOYS / KING OF TRASH

10.DIMAS ANF FERRERO / TUNES OF NIRVANA

11.DECO / MAGIC GROOVE

Για να πάρετε μια ιδέα.... :arrow: Baby-O Preview Video

Hope you like it... ;)

Δημοσ.

B0002XL2WK.03.LZZZZZZZ.jpg

Disc 1

1.As I Am (Live At Budokan)

2.This Dying Soul (Live At Budokan)

3.Beyond This Life (Live At Budokan)

4.Hollow Years (Live At Budokan)

5.War Inside My Head (Live At Budokan) (LP Version)

6.The Test That Stumped Them All (Live At Budokan) (LP Version)

Disc 2

1.Endless Sacrifice (Live At Budokan)

2.Instrumedley (Live At Budokan)

3.Trial Of Tears (Live At Budokan)

4.New Millennium (Live At Budokan)

5.Keyboard Solo (Live At Budokan) (LP Version)

6.Only A Matter Of Time (Live At Budokan)

Disc 3

1.Goodnight Kiss (Live At Budokan) (LP Version)

2.Solitary Shell (Live At Budokan) (LP Version)

3.Stream Of Consciousness (Live At Budokan)

4.Disappear (Live At Budokan)

5.Pull Me Under (Live At Budokan)

6.In The Name Of God (Live At Budokan)

Ξεχωριζουνε λιγο τα ακολουθα:

Hollow Years - Τελιο τραγουδι, εξεραιτικος Petrucci στιν κιθαρα

The Test That Stumped Them All - Πολυ καλο και οχι μονο για τους στοιχους του

In The Name Of God - Απιστευτοι στοιχοι, οραια μουσικι και δεν γινεται βαρετο παρ'ολον που ειναι περιπου 20 λεπτα το τραγουδι!

Δημοσ.

Δεν ήμουν ποτέ fan των ηχογραφημένων Live...Τους Theater τους έχω αφήσει στο Train Of Thought...Έβγαλαν και καινούριο δίσκο πρόσφατα (Studio, όχι Live) αλλά δεν νομίζω πως θα τον αγοράσω!Πάντως καλούτσικο setlist έχει αυτό το τριπλό cdaki που παρουσίασες tromeros dennis

Δημοσ.
Το νεο σιντι του Πλουταρχου λεει τπτ ?

Το εχει ακουσει κανεις ?

Σοβαρά το ρωτάς?Πάντως δεν νομίζω πολλά άτομα απο το section της μουσικής να ακούνε Πλούταρχο...

Δημοσ.

Εγώ πάλι ποτέ δεν πήγαινα τους Theater...

paschalia το έχω ακούσει, κορυφαίο είναι, χτύπα το με κλειστά μάτια!

(πλάκα κάνω, no offence...μη σε πάρω στο λαιμό μου...) :wink:

Δημοσ.
Η εγγραφη σου στο φορουμ δε θα ειχε τιποτα διαφημιστικους λογους φανταζομαι?

stous kanones leitourgias leei.. :

Δεν επιτρέπονται posts που αναφέρονται σε downloading αρχείων mp3 που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα μέσω ftp servers ή να δίνονται direct links, καθώς επίσης & posts που ζητούν cracks ή serials για προγράμματα. Οι users που θα κάνουν τέτοια posts θα γίνονται ban για 7 ημέρες, το post θα κλειδώνεται ή θα διαγράφεται κατά την κρίση του moderator.

Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση links για downloading αρχείων ανεξαρτήτου μορφής, που περιέχουν διάφορα τραγούδια ενωμένα (κοινώς mix) από οποιονδήποτε.

pisteuw oti den ekana kati apo auta! episis an kai efoson uparxei problima 8a zitisw sugnwmi apo tous mods kai 8a diagrapsw to post mou..

thanks . alex

Δημοσ.
Σοβαρά το ρωτάς?Πάντως δεν νομίζω πολλά άτομα απο το section της μουσικής να ακούνε Πλούταρχο...

Φυσικα και το ρωταω σοβαρα .

Η ερωτηση ηταν ''Ξερετε αν το νεο σιντι του Πλουταρχου λεει κατι ?'' και οχι ''Ακουτε Πλουταρχο ?''

Hugelacky no problemo - ειπα κι'εγω.. ,ακουει Πλουταρχο ??!

Δημοσ.

ian.jpg

1. Longsight M13

2. Time Is My Everything

3. Destiny Or Circumstance

4. Upside Down

5. Solarized

6. The Sweet Fantastic

7. Keep What Ya Got

8. Home Is Where The Heart Is

9. One Way Ticket To Paradise

10. Kiss Ya Lips (No I.D.)

11. Happy Ever After

Εφυγε απο τους Stone Roses αλλα η εμμονη του στην καλη μουσικη εκανε και αυτον τον δισκο επιτυχια....Η Βρετανικη σκηνη παραμένει .....Ηλεκτρονικα στοιχεια εισάγονται αλλα τι να κανουμε....το λεωφορειο της Μουσικης προχωραει και πρεπει καποιοι να ανέβουνε πανω σε αυτό....

Ενας δισκος χορταστικος με ήρεμα αλλα και δυνατά κομματια που θα σας συναρπάσουν....

Εγώ κρατησα για τον εαυτο μου ....τα 4,8,9,10 όμως γούστα ειναι αυτά και είμαι σιγουρος οτι θα σας αρέσουν και αλλα Tracks....

Απλά Απολαύστε τον!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...