costacurta Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα με την χρήση χάλασε το τηλεκοντρόλ με το ζόρι πιάνουν πλέον από το πάτημα τα βασικά πλήκτρα. Το μοντέλο τβ που έχω είναι το LG 42lm615s. Έχει εξαντληθεί είναι γύρω στο 2014. Το γκουγκλαρα και μου έβγαλε σε γνήσιο μόνο από αμαζον με μτφ βγαίνει 50 φεύγα pounds. Στο σκρουτζ έχει κάτι lg κοντρολ που λέει για όλες τις LG μετά το 2000. Θα κάνει λέτε αυτό https://www.skroutz.gr/s/14207802/Superior-Ready-To-Use-για-τηλεοράσεις-LG.html#description ???
antgen Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πριν καιρό είχα πάρει αυτο για μια lg plasma 720p παλιό μοντέλο χωρίς smart , δεν θυμάμαι χρονολογία, και δούλεψε χωρίς καμία ρύθμιση. Φτηνή κατασκευή αλλα τη δουλειά το την έκανε Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2020 από antgen
chsam Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 18/11/2020 στις 9:13 ΜΜ, costacurta είπε Καλησπέρα με την χρήση χάλασε το τηλεκοντρόλ με το ζόρι πιάνουν πλέον από το πάτημα τα βασικά πλήκτρα. Το μοντέλο τβ που έχω είναι το LG 42lm615s. Έχει εξαντληθεί είναι γύρω στο 2014. Το γκουγκλαρα και μου έβγαλε σε γνήσιο μόνο από αμαζον με μτφ βγαίνει 50 φεύγα pounds. Στο σκρουτζ έχει κάτι lg κοντρολ που λέει για όλες τις LG μετά το 2000. Θα κάνει λέτε αυτό https://www.skroutz.gr/s/14207802/Superior-Ready-To-Use-για-τηλεοράσεις-LG.html#description ??? Αν πιανουν λιγο τα χερια σου, γιατι δεν το ανοιγεις να το καθαρισεις;Μπορει να λυθει το προβλημα. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2020 από chsam 1
costacurta Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, chsam είπε Αν πιανουν λιγο τα χερια σου, γιατι δεν το ανοιγεις να το καθαρισεις;Μπορει να λυθει το προβλημα. Σωραιος, βελτιώθηκε αισθητά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα