skiathos7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 καλησπερα εχω την rx570 και μου βγηκε η αναβαθμηση drivers 20.11.2 αν το κανω απο την εφαρμογη της amd υπαρχει θεμα δεν θα ειναι σωστο?αν πατησω download δλδ και το κανω εγκατασταση...θα κρατησει απο τους προηγουμενους περιτα αρχεια?η δεν θα δουλευει σωστα η καρτα?το λεω γιατι βαριεμαι καθε φορα με το ddu unistaller και safe mode και τα σχετικα...και κατι ασχετο καπου μου ειπαν οτι το game mode τον windows 10 να το εχω off επιδει δεν δουλευει σωστα στις amd καρτες ειναι αληθεια ευχαριστω πολυ !
leros2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, skiathos7 είπε καλησπερα εχω την rx570 και μου βγηκε η αναβαθμηση drivers 20.11.2 αν το κανω απο την εφαρμογη της amd υπαρχει θεμα δεν θα ειναι σωστο?αν πατησω download δλδ και το κανω εγκατασταση...θα κρατησει απο τους προηγουμενους περιτα αρχεια?η δεν θα δουλευει σωστα η καρτα?το λεω γιατι βαριεμαι καθε φορα με το ddu unistaller και safe mode και τα σχετικα...και κατι ασχετο καπου μου ειπαν οτι το game mode τον windows 10 να το εχω off επιδει δεν δουλευει σωστα στις amd καρτες ειναι αληθεια ευχαριστω πολυ ! απο πανω κάν' το, παντα έτσι το κάνω. Ποτέ δεν είχα θέμα
skiathos7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, leros2004 είπε απο πανω κάν' το, παντα έτσι το κάνω. Ποτέ δεν είχα θέμα εννοεις απο την εφαρμογη κανονικα ?και οσο αφορα για το game mode windows 10 το εχεις on η off?τι ειναι καλυτερο?
leros2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, skiathos7 είπε εννοεις απο την εφαρμογη κανονικα ?και οσο αφορα για το game mode windows 10 το εχεις on η off?τι ειναι καλυτερο? Ναι μέσα απο την εφαρμογή, Off το έχω 1
skiathos7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, leros2004 είπε Ναι μέσα απο την εφαρμογή, Off το έχω οκ φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου!
jerry banana Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, skiathos7 είπε καλησπερα εχω την rx570 και μου βγηκε η αναβαθμηση drivers 20.11.2 αν το κανω απο την εφαρμογη της amd υπαρχει θεμα δεν θα ειναι σωστο?αν πατησω download δλδ και το κανω εγκατασταση...θα κρατησει απο τους προηγουμενους περιτα αρχεια?η δεν θα δουλευει σωστα η καρτα?το λεω γιατι βαριεμαι καθε φορα με το ddu unistaller και safe mode και τα σχετικα...και κατι ασχετο καπου μου ειπαν οτι το game mode τον windows 10 να το εχω off επιδει δεν δουλευει σωστα στις amd καρτες ειναι αληθεια ευχαριστω πολυ ! κατευθειαν το κανω στην rx 480 δεν ειχα ποτε θεματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα