Προς το περιεχόμενο

πρόγραμμα σύγκρισης φακέλων?

ekkli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω προγραμματάκι για να συγκρίνω 2 φακέλους, σε 2 διαφορετικούς σκληρούς.

είναι λίγο μεγάλοι, γύρω στα 30 γίγα έκαστος κ μάλλον δεν συμφέρει να τα δω αρχείο-αρχείο. :lol:

καμία ιδέα?

λέτε να εμπιστευτώ τα properties του explorer και τα folder data/statistics του 2xExplorer ? :roll:

Δημοσ.

ViceVersa Plus...

Κάνει την σύγκτιση και μετά αν θέλεις μεταφέρει οτι στοιχείο λείπει απο τον ένα στον άλλο.

Δημοσ.

Dokimase to Beyond Compare

>Beyond Compare is a utility for comparing things. Things like text files, folders, zip archives, and FTP sites.  Use it to manage source code, keep folders in sync, compare program output, and validate CD copies. Beyond Compare can create a snapshot of a live directory structure, and compare it against the live copy at a later date.

tha to breis edw: http://www.scootersoftware.com/moreinfo.html

:wink:

Δημοσ.

ευχαριστώ για την επισήμανση σου Highlander, το είχα δει το θέμα.

αν το διάβαζες λίγο προσεκτικά θα έβλεπες ότι αναφερότανε σε cd/dvd drives ενώ εγώ θέλω να συγκρίνω (λίγο) μεγάλα folders κ μάλλον δεν με βολέυει η λύση του να τσεκάρω αρχείο προς αρχείο τους φακέλους.

το ViceVersa Plus έκανε 2 ώρες κ 40 λεπτά περίπου να τσεκάρει όλα τα αρχεία, εγώ πόση ώρα θα έκανα? :roll:

Δημοσ.

Συγνώμη αν το ύφος μου ήταν εριστικό.

Με το Total Commander μπορείς να κάνεις αυτό που θες.

Και ίσως να σου έπαιρνε λιγότερο χρόνο, δεν νομίζω περισσότερο.

Αν θέλεις ψάξε το λίγο. Είναι φανταστικό.

Επίσης μπορούσες να συνεχίσεις την ερώτησή σου στο ίδιο topic.

Δεν νομίζω να μην σου απαντούσε κάποιος.

Δημοσ.

no offense :twisted:

ξέρεις, δούλευα nc στο 286 κ όταν σύγκρινες μαζί του το windows commander, θυμήθηκα τα 2 παράθυρα του nc κ σκέφτηκα ότι χρειαζόμουνα κάτι πιο αυτοματοποιημένο...

κ εμένα με ενοχλούν πολύ τέτοιου είδους δημοσιεύσεις που δεν κοιτάνε λίγο πίσω, στα προηγούμενα θέματα.

πριν κάνω αυτή την ερώτηση, έκανα search με όρους φάκελος/οι, folder(s), comparison, σύγκριση.

θενξ ένιγουέι :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...