r.zoe Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα laptop compaq και μου βγαζει το μήνυμα alert 601 (primary battery ...) και δεν μπαίνει καθόλου στα windows 1. αφαίρεσα μπαταρία, πατησα το κουμπί τροφοδοσίας για 20 δευτερα εβαλα ρευμα εκκινησα και παλι το ίδιο επειδή δεν έχω ξανα ασχοληθεί με hp και αυτο το μήνυμα δεν μου ετυχε ποτε, είναι λογικό οτι δεν μπαίνω στα windows επειδή ζητάει αντικατάσταση η μπαταρία;;; αφού την αφαίρεσα γιατι δεν κάνει εκκίνηση στα windows σωστά;;; το μονο που με αφήνει να κανω ειναι να μπει σε έλεγχο σφαλμάτων, μετά ότι επιλογή και να μου δείχνει δεν κάνει τιποτα παρά μόνο ξανα επανεκκίνηση και έλεγχο σφαλμάτων. καμία βοήθεια??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kremenarasi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Ίσως ο σκληρός δίσκος έπαθε βλάβη. Βγάλτε εντελώς την μπαταρία και δοκίμασε χωρίς αυτήν. Η μπαταρία είναι στα τελευταία τής. Για αυτό το μήνυμα. Όσο γιατί δεν μπαίνει στο λειτουργικό να δεις για άλλο Πρόβλημα είτε στο σκληρό δίσκο είτε στο boot ,των windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα