Προς το περιεχόμενο

[Monitor] AOC AG322QC4 389E @eshop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Ποσό προσιτές είναι οι κάρτες για άνετο 4Κ; Οι επερχόμενες από nVidia και AMD που θα ανήκουν στην κατηγορία για 4Κ (3080/6800 και άνω) δεν θα κοστίζουν κάτω από 800€ για μήνες ακόμα - όταν θα μπορείς να τις βρεις. Αν εννοείς να περιμένει 1 χρόνο και παραπάνω συμφωνώ.

θεωρητικά ούτε η 3080 ούτε η 6800xt θα πρέπει να κοστίζουν τόσο. Πιο κοντά στα 700 θα έπρεπε να είναι. Δεν λέω ότι θα είναι προσιτές για όλους μας. Πιο προσιτές από την προηγούμενη γενιά σαφέστατα όμως...δεν ξέρω μπορεί να κάνω λάθος, θεωρώ όμως το 1440p ειδικά στις 32 ίντσες σχετικό συμβιβασμό. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, elpenor είπε

Πως μπορεί να είναι καλύτερη;

Η AOC αν δεν κάνω λάθος είναι certified HDR 400 με freesync 2 και φαίνεται πολύ πιο προσεγμένη κατασκευή.

Ακόμα όμως και αν κάποιος δεν παίζει με HDR είναι σίγουρο ότι θα απολαύσει πολύ πιο έντονα χρώματα με την AOC.

Πολύ σχετικό αυτό που λες, εσύ μπορεί να μην έχεις θέμα άλλοι μπορεί να έχουν.

Συγκεκριμένα αν κάποιος έχει συνηθίσει να γράφει σε 2Χ 27 inch 4Κ IPS και μετά πάει σε 1Χ 32inch 2Κ VA είναι πολύ πιθανό να νομίζει ότι η οθόνη δείχνει χαλασμένα τα γράμματα και ότι δεν χωράει τίποτα.

Αν άλλος έρθει από 32inch 1080p θα βρει την 2K VA θεϊκή.

Νομίζω ειναι προφανές ότι ζηταει απόψεις...

Δημοσ.
20 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Η συγκεκριμένη ήταν προτεινόμενη σαν περσυνό best value for money 1440p πάνελ από γνωστό κανάλι στο youtube που κάνει κατά τη γνώμη μου εξαιρετικά reviews από οθόνες. Σαφώς και είναι αξιοπρεπέσταση οθόνη και έχει καλύτερο πάνελ από την AOC σε όλα τα υπόλοιπα κομμάτια. Εύκολα με ένα ψάξιμο βρίσκεις reviews...βέβαια με τις νέες κάρτες γραφικών θεωρώ ότι θα γίνουν σχετικά προσιτές πια σιγά σιγά και οι 32 4k 144hz οθόνες...αν κάποιος δεν βιάζεται ίσως δεν είναι κακή ιδέα να καθήσει στα αυγά του...θεωρώ τα 32 1440p μεσοβέζικη λύση που την έχουμε γιατί δεν μπορούσαμε ως τώρα να πάρουμε 4k κάρτες γραφικών...αφού άρχισαν να γίνονται πιο προσιτές οι gpus θα αρχίσουν και οι αντίστοιχες οθόνες.

μπορείς να βάλεις link με κάποια 32'' 4κ 144hz γιατί δεν βρίσκω?

Δημοσ.
Στις 18/11/2020 στις 9:27 ΜΜ, dimoskoutr είπε

θεωρητικά ούτε η 3080 ούτε η 6800xt θα πρέπει να κοστίζουν τόσο. Πιο κοντά στα 700 θα έπρεπε να είναι. Δεν λέω ότι θα είναι προσιτές για όλους μας. Πιο προσιτές από την προηγούμενη γενιά σαφέστατα όμως...δεν ξέρω μπορεί να κάνω λάθος, θεωρώ όμως το 1440p ειδικά στις 32 ίντσες σχετικό συμβιβασμό. 

Μήπως να μας τις έδιναν τσάμπα? Λέω εγώ τώρα... 

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...