Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΤΟ προβλημα ισως ξεκινησε αφοτου αλλαξα τροφοδοτικο. Ειχα ενα 750w και εβαλα ενα κανουριο 650w της corsair. Κανω τεστ με το furmark και οταν παει 75 βαθμους κελσιου ο υπολογιστης κλεινει και ανοιγει μονος του ξανα μετα απο λιγα δευτερολεπτα. Κανει και ενα τσαφ, λες και κλεινει και μετα ανοιγει μια ασφαλεια. Δεν καταλαβαινω γιατι το κανει. Εχω μια 2070 super. Σε cpu stress δεν υπαρχει προβλημα.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Lazostat είπε

ΤΟ προβλημα ισως ξεκινησε αφοτου αλλαξα τροφοδοτικο. Ειχα ενα 750w και εβαλα ενα κανουριο 650w της corsair. Κανω τεστ με το furmark και οταν παει 75 βαθμους κελσιου ο υπολογιστης κλεινει και ανοιγει μονος του ξανα μετα απο λιγα δευτερολεπτα. Κανει και ενα τσαφ, λες και κλεινει και μετα ανοιγει μια ασφαλεια. Δεν καταλαβαινω γιατι το κανει. Εχω μια 2070 super. Σε cpu stress δεν υπαρχει προβλημα.

Επεξεργαστή ποιον έχετε;

Δημοσ.

Για τροφοδοτικό ακούγεται. DOA πιθανώς..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε 2 ξεχωριστά 8πινα απο το τροφοδοτικό αν δεν το εχεις ηδη ετσι.

Επεξ/σία από acalm
  • Like 1
Δημοσ.

Ανοιξα λιγο το κουτι, πιεσα κατι καλωδια πανω στη μητρικη, εκανε ξανα ρεσταρτ απο μονο του και μετα ετρεξα furmark και 3d mark χωρις προβλημα, και αυτη τη φορα η θερμοκρασια δεν πηγε πανω απο 72 βαθμους. Αλλα παλι δεν καταλαβαινω τι μπορει να ηταν/ειναι.

Επεξεργαστη εχω τον 3600.

6 ώρες πριν, acalm είπε

Δοκίμασε 2 ξεχωριστά 8πινα απο το τροφοδοτικό αν δεν το εχεις ηδη ετσι.

Τι εννοεις; Καταληγουν στην μητρικη ή στη καρτα γραφικων;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Lazostat είπε

Καταληγουν στην μητρικη ή στη καρτα γραφικων;

Στη κάρτα γραφικών. Ένα 8πινο από τη μία γραμμή, ένα από την άλλη.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Lazostat είπε

Ανοιξα λιγο το κουτι, πιεσα κατι καλωδια πανω στη μητρικη, εκανε ξανα ρεσταρτ απο μονο του και μετα ετρεξα furmark και 3d mark χωρις προβλημα, και αυτη τη φορα η θερμοκρασια δεν πηγε πανω απο 72 βαθμους. Αλλα παλι δεν καταλαβαινω τι μπορει να ηταν/ειναι.

Επεξεργαστη εχω τον 3600.

Τι εννοεις; Καταληγουν στην μητρικη ή στη καρτα γραφικων;

Μήπως σβήνει από θερμοκρασία επεξργαστη? Εκεί που άλλαζες τροφοδοτικό μήπως ξεκουμπωσε η ψυκτρα του?

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα πιθανότατα, απλά το τροφοδοτικό δεν μπορεί να δώσει τα Ampere που τραβάει η κάρτα και χτυπά η προστασία του OCP μάλλον θα εκλεινέ στιγμιαία πιθανά ΟPP

-Σε hardware που δουλεύει κανονικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να χρησιμοpιείς το furmark εκτός και θες να κάψεις την κάρτα

-Αν δεν σου φτάνει το τροφοδοτικό το αλλάζεις, το οτι σε stress τεστ του cpu δεν εμφανίζει πρόβλημα παρόμοιο απλά ο επεξεργαστής δεν τραβάει τόσα ampere όσα και η gpu που τεστάρεις και το τροφοδοτικό μπορεί να ανταποκριθεί στο συγκεκριμένο φορτίο

Δημοσ.

650w corsair και να μην φτάνει για 2070S, ε δεν νομίζω, όποια σειρά και να είναι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, atheatos είπε

Μήπως σβήνει από θερμοκρασία επεξργαστη? Εκεί που άλλαζες τροφοδοτικό μήπως ξεκουμπωσε η ψυκτρα του?

Οχι, ο επεξεργαστης ειναι κομπλε, εβαλα και Prime95 χωρις προβλημα.

Παντως σχεδον ταυτοχρονα με το ποστ, ανοιξα και το κουτι και πιεσα ενα καλωδιο που ειπα και παραπανω, και μετα εκανε αμεσως ρεσταρτ και τωρα δεν εχει θεμα μεχρι στιγμης. Δεν ξερω τι εγινε, ισως κατι δεν ηταν καλα κουμπωμενο; Αλλα και παλι δε βγαζει νοημα. Θα δειξει τωρα.

Στο idle μονο με firefox οι θερμοκρασιες για επεξεργαστη/καρτα γραφικων ειναι 37 και 38-45 αντιστοιχα.

Επεξ/σία από Lazostat

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...