Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, να κάνω μια ερώτηση, επειδή το βασικό μέιλ μου (Gmail) είναι στο σχεδόν 90% πληρότητα (δεν θέλω να κάνω διαγραφές, τα κρατάω για αρχειακούς λόγους)  
Υπάρχει τρόπος να στείλω μέιλ από ένα δεύτερο μέιλ, το Gmail-2 και να εμφανίζεται αποστολέας το βασικό μου, Gmail-1;  

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

ΟΚ,  το βρήκα, (στην αρχή με μπέρδευε το ''Προώθηση/POP/IMAP'') -  Ευχαριστώ παιδιά για τον χρόνο σας 

Λοιπόν η λύση είναι:   
Πατάμε το γρανάζι πάνω δεξιά, μετά το Δειτε όλες τις ρυθμίσεις -> Λογαριασμοί   ->   Αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων ως: ->   Προσθήκη μιας ακόμη διεύθυνσης ηλεκτρονικής ταχυδρομείου -> ανοίγει ένα παράθυρο και ακλουθώντας τις οδηγίες συνδέονται οι δυο λογαριασμοί και όταν στέλνεις ένα μέιλ μπορείς να επιλέγεις ποιά διεύθυνση θα εμφανίζεται σαν αποστολέας

3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εγραψα σαχλαμάρα;Ειλικρινά ρωτάω.Να το διορθώσω αν είναι.

Όχι, είναι σωστό αυτό που έγραψες γίνεται αγορά επιπλέον χώρου.

Απλά ήθελα να αποφύγω την αγορά GB αφού γίνεται και με δωρεάν τρόπο

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Εγραψα σαχλαμάρα;Ειλικρινά ρωτάω.Να το διορθώσω αν είναι.

Γέλασα για την λέξη "Αγόρασε". Σόρυ, χωρίς παρεξήγηση.

• Like 2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, NovaLacertae είπε

ΟΚ,  το βρήκα, (στην αρχή με μπέρδευε το ''Προώθηση/POP/IMAP'') -  Ευχαριστώ παιδιά για τον χρόνο σας 

Λοιπόν η λύση είναι:   
Πατάμε το γρανάζι πάνω δεξιά, μετά το Δειτε όλες τις ρυθμίσεις -> Λογαριασμοί   ->   Αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων ως: ->   Προσθήκη μιας ακόμη διεύθυνσης ηλεκτρονικής ταχυδρομείου -> ανοίγει ένα παράθυρο και ακλουθώντας τις οδηγίες συνδέονται οι δυο λογαριασμοί και όταν στέλνεις ένα μέιλ μπορείς να επιλέγεις ποιά διεύθυνση θα εμφανίζεται σαν αποστολέας

Όχι, είναι σωστό αυτό που έγραψες γίνεται αγορά επιπλέον χώρου.

Απλά ήθελα να αποφύγω την αγορά GB αφού γίνεται και με δωρεάν τρόπο

Οι απαντήσεις που θα επιστρέφουν στο λογαριασμό με το 90% δεσμευμένο χώρο δεν θα πηγαίνουν?

Αν διάβασες καλά όλα αυτά συνδέονται μεταξύ τους, οπότε δες τι περιττό έχεις στο GDrive ώστε να αποδεσμεύσεις χώρο και να κάνεις χρήση το βασικό σου λογαριασμό εφόσον δεν είσαι σε θέση να πάρεις επιπλέον χώρο...

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, kormos είπε

Οι απαντήσεις που θα επιστρέφουν στο λογαριασμό με το 90% δεσμευμένο χώρο δεν θα πηγαίνουν?

Αν διάβασες καλά όλα αυτά συνδέονται μεταξύ τους, οπότε δες τι περιττό έχεις στο GDrive ώστε να αποδεσμεύσεις χώρο και να κάνεις χρήση το βασικό σου λογαριασμό εφόσον δεν είσαι σε θέση να πάρεις επιπλέον χώρο...

Οι απαντήσεις θα συνεχίσουν να έρχονται  στο Gmail-1 και είναι κάτι που το θέλω, δεν έχω πρόβλημα με τα εισερχόμενα, το πρόβλημα είναι στα μηνύματα  που στέλνω και  έχουν συνημμένα με αρκετά ΜΒ το καθένα.  

Μετά την σύνδεσή τους κρατάει την αυτονομία του χώρου του το κάθε μέιλ δηλαδή αυτή τη στιγμή έχω μετά την σύνδεση και τη νέα χρήση [13,18 GB (87%) από το όριο των 15 GB] στο Gmail-1 και [0,91 GB (6%) από το όριο των 15 GB] στο Gmail-2 

Κάποια στιγμή θα κάνω κάποια εκκαθάριση, δεν θα γλυτώσω βέβαια και πολλά γιατί τα περισσότερα είναι χρήσιμα και τα κρατάω και για λόγους αρχείου.

Βέβαια κάποια στιγμή μπορεί να κάνω και το άλλο, να δημιουργήσω ένα Gmail-3 Αρχείο και να μεταφέρω όλα τα παλαιά μέιλ από το Gmail-1 ώστε να απελευθερώσω τον χώρο του.
Προς το παρόν λύθηκε το πρόβλημά μου και όλα καλά  :)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NovaLacertae είπε

Οι απαντήσεις θα συνεχίσουν να έρχονται  στο Gmail-1 και είναι κάτι που το θέλω, δεν έχω πρόβλημα με τα εισερχόμενα, το πρόβλημα είναι στα μηνύματα  που στέλνω και  έχουν συνημμένα με αρκετά ΜΒ το καθένα.  

Μετά την σύνδεσή τους κρατάει την αυτονομία του χώρου του το κάθε μέιλ δηλαδή αυτή τη στιγμή έχω μετά την σύνδεση και τη νέα χρήση [13,18 GB (87%) από το όριο των 15 GB] στο Gmail-1 και [0,91 GB (6%) από το όριο των 15 GB] στο Gmail-2 

Κάποια στιγμή θα κάνω κάποια εκκαθάριση, δεν θα γλυτώσω βέβαια και πολλά γιατί τα περισσότερα είναι χρήσιμα και τα κρατάω και για λόγους αρχείου.

Βέβαια κάποια στιγμή μπορεί να κάνω και το άλλο, να δημιουργήσω ένα Gmail-3 Αρχείο και να μεταφέρω όλα τα παλαιά μέιλ από το Gmail-1 ώστε να απελευθερώσω τον χώρο του.

Κάνε βρε μια αναβάθμιση... 🙂

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε

μην βασίζεσαι στο gmail αν είναι σημαντικά αρχεία.Κατεβασε να τα έχεις και αλλού.

Δημοσ.

- Μα αυτή τη στιγμή λύθηκε το πρόβλημα και (σίγουρα για αρκετά χρόνια ακόμα ) δεν χρειάζομαι αναβάθμηση ή κάτι άλλο   B) 

- Κρατάω και buckup (σε κάποια) αλλά βασικά θέλω να ξέρω και πότε έστειλα, τι και σε ποιούς  :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...