Bourdoulas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, petasis είπε Ναι, γιατί χωρίς την apple δεν μπορούμε να βρούμε εφαρμογές. Κανονικά, τα τηλέφωνα της apple έπρεπε ήδη να είχαν απαγορευθεί. Ας βάλουν πρώτα δυνατότητα sideloading, store από άλλους, και μετά συζητάμε. LOL, ότι να 'ναι 2
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, petasis είπε Όχι δεν υπάρχει ψηφιακό μαγαζί, ούτε ενοίκιο. Ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας. Ο επόμενος, παρακαλώ 😅
petasis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, SeaLion είπε Πού σε χάνει, πού σε βρίσκει κανείς.... Δεν έχεις προσπαθήσει καν, οπότε τι να συζητάμε;; Που να με βρει κανείς; Εγώ είμαι με την προάσπιση των δικαιωμάτων των χρηστών.
AtiX Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αναρωτιέμαι αν θα δούμε, ως πελάτες, αυτές τις μειώσεις κάποια στιγμή στην τσέπη μας, γιατί όπως λέω πάντα τι με νοιάζει η καλή πορτοκαλιά αν μου αρέσουνε τα μήλα... 3 λεπτά πριν, petasis είπε Που να με βρει κανείς; Εγώ είμαι με την προάσπιση των δικαιωμάτων των χρηστών. Κοντοξάδελφος των noyb ένα πράγμα... Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2020 από AtiX
koutsis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, petasis είπε Άσε τις ανούσιες παρομοιώσεις. Όχι δεν υπάρχει ψηφιακό μαγαζί, ούτε ενοίκιο. Το Τηλέφωνο είναι του χρήστη, και τον εμποδίζει να βάλει λογισμικό. Ότι να ναι...άστο δεν βγαίνει άκρη.... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, petasis είπε Που να με βρει κανείς; Εγώ είμαι με την προάσπιση των δικαιωμάτων των χρηστών. Οι χρήστες έχουν το δικαίωμα επιλογής συσκευής, το δικαίωμα επιστροφής της, το δικαίωμα άρνησης όρων χρήσης κτλ Οι χρήστες έχουν το δικαίωμα να την σπάσουν την συσκευή, να την κάνουν jailbreak, να περάσουν όποιο λογισμικό τους αρέσει και διατίθεται σε όποια σκοτεινή γωνίτσα του internet βρεθούν (παρακάμπτοντας διάφορες δικλείδες ασφαλείας). Δεν είσαι εδώ για να προασπιστείς τα δικαιώματά μου, είσαι για να κράξεις και να ξεδώσεις έτσι.
AtiX Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, SeaLion είπε Οι χρήστες έχουν το δικαίωμα επιλογής συσκευής, το δικαίωμα επιστροφής της, το δικαίωμα άρνησης όρων χρήσης κτλ Οι χρήστες έχουν το δικαίωμα να την σπάσουν την συσκευή, να την κάνουν jailbreak, να περάσουν όποιο λογισμικό τους αρέσει και διατίθεται σε όποια σκοτεινή γωνίτσα του internet βρεθούν (παρακάμπτοντας διάφορες δικλείδες ασφαλείας). Δεν είσαι εδώ για να προασπιστείς τα δικαιώματά μου, είσαι για να κράξεις και να ξεδώσεις έτσι. Επίσης πως υπερασπίζεις τα δικαιώματα των χρηστών όταν υποστηρίζεις τα δικαιώματα μιας άλλης εταιρίας???
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Και για να συνεχίσω on topic: Εντάξει, η "καινοτομία" του App Store και γενικά των mobile app stores έχει ξεθυμάνει θα έλεγα, δεν παίζουν πλέον μεγάλα indie hits, μόνο κάτι τύπου FaceApp/Re-face ξεπετάγονται κάθε λίγο και κάνουν ένα κάποιο σούσουρο, τα κέρδη τα παίρνουν όλα οι big players λογικά, οπότε δεν είναι και τρομερό το κόστος για την Apple, ίσα ίσα που σε PR θα κερδίσουν πολύ.
AntiCambeR Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, petasis είπε Που να με βρει κανείς; Εγώ είμαι με την προάσπιση των δικαιωμάτων των χρηστών. Ξεκίνα να στέλνεις 6 στο 13033 για σωματική άσκηση όσο είναι νωρίς. 😄 Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2020 από AntiCambeR
hariskap Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, petasis είπε Που να με βρει κανείς; Εγώ είμαι με την προάσπιση των δικαιωμάτων των χρηστών. Το ξέρεις ότι υπάρχουν servers που έχουν τα δεδομένα, το ξέρεις ότι υπάρχουν υπαλλήλοι που κάνουν εημερώσεις, reviews κτλπ. Όλα αυτά κοστίζουν. Εάν δεν σου αρέσει μην πάρεις iphone. Eάν δεν έχεις iphone δεν έχει νόημα να σχολιάζεις σε αυτό το θέμα. 3
stivaks72 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, petasis είπε Κανονικά έπρεπε να είναι στο 0 (και για τις 2 πλατφόρμες). Αυτά μόνο στην ΕΣΣΔ γίνονταν. Όλα τα stores εκεί έτσι δούλευαν τί νομίζεις. Όλα για το προλεταριάτο.
DisRaptor Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, SeaLion είπε Πολύ καλό. Όχι για την Epic βέβαια! Απο μια άλλη οπτική γωνία, αν δεν υπήρχε η πίεση απο Epic, Spotify, FB, μπορεί να μην βλέπαμε αυτή την μείωση. 1
Iosif_L Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Μιλάμε για μείωση 50% έτσι? δεν είναι λίγο κύριοι!!! Δεν γνωρίζω που αποσκοπεί τέτοια κίνηση ίσως για το "ξεβράκωμα" της google? Αλλά προσέξτε αναφέρει για τις εταιρίες έως 1.000.000 τζίρο. Φανταστείτε για τι ποσά μιλάμε
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, stivaks72 είπε Αυτά μόνο στην ΕΣΣΔ γίνονταν. Όλα τα stores εκεί έτσι δούλευαν τί νομίζεις. Όλα για το προλεταριάτο. Εχω ριξει το γελιο του αιωνα. να εισαι καλα αδερφε. το ωραιο ειναι οτι του απαντατε κιολας μερικοι σοβαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα