Nik1239 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.e-shop.gr/innovator-7-advanced-gamer-9700-xoris-leitoyrgiko-p-PER.912847 Να ρωτήσω και εγώ από την στιγμή που βάζουν έναν i7 9700 σε μια low budget μητρική h310 δεν θα υπάρχουν θέματα; Ή όντως δουλεύει κομπλέ γιατί έχω την ίδια μητρική και θέλω να αλλάξω τον i3 μου με κάτι ποιο δυνατό χωρίς αλλαγη μητρικής; Επίσης rtx 2060 και ένας i7 9700 με innovator τροφοδοτικό είναι σοβαροί; Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2020 από Nik1239
jim_p Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Εφοσον ταιριαζει το socket και η μητρικη υποστηριζει τον επεξεργαστη, θα παιζει κανονικα. Αυτο κανουν χρονια τωρα ολοι οι oem κατασκευαστες για να κρατησουν χαμηλα το κοστος. Για το τροφοδοτικο και την gpu εχεις δικιο. Το μεγαλυτερο κακο ειναι μετα που ο χρηστης θελει να την αλλαξει με μια δυνατοτερη, κρατωντας το ιδιο τροφοδοτικο/
benign Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Nik1239 είπε https://www.e-shop.gr/innovator-7-advanced-gamer-9700-xoris-leitoyrgiko-p-PER.912847 Να ρωτήσω και εγώ από την στιγμή που βάζουν έναν i7 9700 σε μια low budget μητρική h310 δεν θα υπάρχουν θέματα; Ή όντως δουλεύει κομπλέ γιατί έχω την ίδια μητρική και θέλω να αλλάξω τον i3 μου με κάτι ποιο δυνατό χωρίς αλλαγη μητρικής; Επίσης rtx 2060 και ένας i7 9700 με innovator τροφοδοτικό είναι σοβαροί; ΟΕΜ Κινεζικο τροφοδοτικο χαμηλης ποιοτητας για να πεσει το κοστος για αυτους και να αυξησουν το κερδος τους απο την πωληση.Ο επεξεργαστης υποστηριζεται απο την μητρικη αρα θα τρεξει κανονικα . Η μητρικη ειναι φτωχη πλην τιμια και η Asrock αλλα και γενικα νομιζω ολες οι εταιριες,λογω ανταγωνισμου,εχουν ανεβασει πολυ την ποιοτητα ακομη και των budget μητρικων. Εξαλλου δεν θα κανει overclocking. Το τροφοδοτικο,μπορει να ειναι της πλακας και δεν θα το επαιρνα ποτε ουτε θα το συνιστουσα,αλλα λογω της χαμηλης πλεον καταναλωσης σε ρευμα των components,μπορει να ζησει μερικα χρονια χωρις προβλημα. Επισης πλεον και οι μητρικες αλλα και οι καρτες γραφικων εχουν τεχνολογιες που τις προστατευουν πολυ περισσοτερο απο οτι παλια. Ειναι λυση που ποτε δεν θα την προτειναμε ουτε με σφαιρες σε μελος που θα μας ρωτουσε,αλλα δεν σημαινει οτι θα γινει εκρηξη και θα καταστραφει ο υπολογιστης κιολας. Μπορει να τους πει καποιος ομως,το θελω,αλλα με αλλο τροφοδοτικο που εχετε και χρεωστε με το παραπανω ποσο στο συνολο. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2020 από benign 2
alexzzz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Nik1239 είπε https://www.e-shop.gr/innovator-7-advanced-gamer-9700-xoris-leitoyrgiko-p-PER.912847 Να ρωτήσω και εγώ από την στιγμή που βάζουν έναν i7 9700 σε μια low budget μητρική h310 δεν θα υπάρχουν θέματα; Ή όντως δουλεύει κομπλέ γιατί έχω την ίδια μητρική και θέλω να αλλάξω τον i3 μου με κάτι ποιο δυνατό χωρίς αλλαγη μητρικής; Επίσης rtx 2060 και ένας i7 9700 με innovator τροφοδοτικό είναι σοβαροί; Θα δουλέψει... καλά ή όχι, θα δουλέψει για κάποιο διάστημα. Όταν τελειώσει η εγγύηση και μετά θα αρχίσουν τα προβλήματα και δεν θα φέρουν ευθύνη (δεν μιλάω μόνο για το eshop, για όλους όσους χρησιμοποιούν αυτή τη τακτική)
Nik1239 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 59 λεπτά πριν, benign είπε ΟΕΜ Κινεζικο τροφοδοτικο χαμηλης ποιοτητας για να πεσει το κοστος για αυτους και να αυξησουν το κερδος τους απο την πωληση.Ο επεξεργαστης υποστηριζεται απο την μητρικη αρα θα τρεξει κανονικα . Η μητρικη ειναι φτωχη πλην τιμια και η Asrock αλλα και γενικα νομιζω ολες οι εταιριες,λογω ανταγωνισμου,εχουν ανεβασει πολυ την ποιοτητα ακομη και των budget μητρικων. Εξαλλου δεν θα κανει overclocking. Το τροφοδοτικο,μπορει να ειναι της πλακας και δεν θα το επαιρνα ποτε ουτε θα το συνιστουσα,αλλα λογω της χαμηλης πλεον καταναλωσης σε ρευμα των components,μπορει να ζησει μερικα χρονια χωρις προβλημα. Επισης πλεον και οι μητρικες αλλα και οι καρτες γραφικων εχουν τεχνολογιες που τις προστατευουν πολυ περισσοτερο απο οτι παλια. Ειναι λυση που ποτε δεν θα την προτειναμε ουτε με σφαιρες σε μελος που θα μας ρωτουσε,αλλα δεν σημαινει οτι θα γινει εκρηξη και θα καταστραφει ο υπολογιστης κιολας. Μπορει να τους πει καποιος ομως,το θελω,αλλα με αλλο τροφοδοτικο που εχετε και χρεωστε με το παραπανω ποσο στο συνολο. 2 λεπτά πριν, alexzzz είπε Θα δουλέψει... καλά ή όχι, θα δουλέψει για κάποιο διάστημα. Όταν τελειώσει η εγγύηση και μετά θα αρχίσουν τα προβλήματα και δεν θα φέρουν ευθύνη (δεν μιλάω μόνο για το eshop, για όλους όσους χρησιμοποιούν αυτή τη τακτική) Άρα μπορώ να βάλω και εγώ έναν i7 8700 ή 9700f στην συγκεκριμένη μητρική (χωρίς m2 έκδοση) έχω καλό τροφοδοτικό όχι μάπα είναι ένα 500αρι cougar bronze
alexzzz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 - Supports 9th and 8th Gen Intel® Core™ Processors (Socket 1151) https://www.asrock.com/mb/Intel/H310CM-HDVM.2/index.asp#Specification δεν βλέπω τον λόγο να μην δουλεύει
benign Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Άρα μπορώ να βάλω και εγώ έναν i7 8700 ή 9700f στην συγκεκριμένη μητρική (χωρίς m2 έκδοση) έχω καλό τροφοδοτικό όχι μάπα είναι ένα 500αρι cougar bronze Ασφαλως μπορεις,τωρα για το αλλο που μας αποκαλυψες το cougar, επετρεψε μου να αμφιβαλω αν ειναι καλο τροφοδοτικο. Το ''καλο'' σημαινει ποιοτικο, το δικο σου ειναι απλα καλυτερο απο το innovator αλλα καλο δεν μπορεις να το πεις. Φτηνο,που εχει τις βασικες προστασιες και μια σχετικη ποιοτητα κατασκευης μερικα κλικ παραπανω απο αυτα του κιλου οπως το innovator.
Nik1239 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, benign είπε Ασφαλως μπορεις,τωρα για το αλλο που μας αποκαλυψες το cougar, επετρεψε μου να αμφιβαλω αν ειναι καλο τροφοδοτικο. Το ''καλο'' σημαινει ποιοτικο, το δικο σου ειναι απλα καλυτερο απο το innovator αλλα καλο δεν μπορεις να το πεις. Φτηνο,που εχει τις βασικες προστασιες και μια σχετικη ποιοτητα κατασκευης μερικα κλικ παραπανω απο αυτα του κιλου οπως το innovator. Ναι οκ το ξέρω δεν ειναι τοπ ποιότητα αλλά είναι αρκετά καλό να τροφοδοτήσει ένα mid budget σύστημα με χαμηλή κατανάλωση Τώρα για τον i7 αν τον πάρω τελικά να βάλω κάποια custom ψηξη στα vrm της μητρικής ή κάτι τέτοιο ; Επίσης να πάρω μια ψήκτρα ή θα με καλύψει η στοκ;
benign Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Nik1239 είπε Ναι οκ το ξέρω δεν ειναι τοπ ποιότητα αλλά είναι αρκετά καλό να τροφοδοτήσει ένα mid budget σύστημα με χαμηλή κατανάλωση Τώρα για τον i7 αν τον πάρω τελικά να βάλω κάποια custom ψηξη στα vrm της μητρικής ή κάτι τέτοιο ; Επίσης να πάρω μια ψήκτρα ή θα με καλύψει η στοκ; Προσωπικα,παντα βαζω μια δυνατη ψυκτρα σε εναν καλο επεξεργαστη ακομη και αν δεν σκοπευω να κανω overclocking.Οσο χαμηλοτερες θερμοκρασιες τοσο μεγαλυτερη διαρκεια και υγεια θα εχουν.Για τα vrms αν βρεις κατι καλουτσικο και φτηνο,καλα θα ηταν να βαλεις ενα ειδος ψυξης. Αυτη που εχω τωρα ειναι εκπληκτικη και αθορυβη.Την σνομπαρα παλιοτερα την Noctua γιατι ηταν πολυ ακριβη και ειχε ασχημα χρωματα στους ανεμιστηρες.Αλλα τελικα ειναι η καλυτερη που εχω βαλει ποτε και εντελως αθορυβη. Προσεξε ομως,γιατι η μητρικη σου ειναι micro-atx και αρα μικρη στο μεγεθος και για τετοια boards υπαρχει περιπτωση να προκυψουν προβληματα με μεγαλες ψυκτρες,αν εχουν κακο design. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2020 από benign
Sakiz105 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, benign είπε Προσωπικα,παντα βαζω μια δυνατη ψυκτρα σε εναν καλο επεξεργαστη ακομη και αν δεν σκοπευω να κανω overclocking.Οσο χαμηλοτερες θερμοκρασιες τοσο μεγαλυτερη διαρκεια και υγεια θα εχουν.Για τα vrms αν βρεις κατι καλουτσικο και φτηνο,καλα θα ηταν να βαλεις ενα ειδος ψυξης. Αυτη που εχω τωρα ειναι εκπληκτικη και αθορυβη.Την σνομπαρα παλιοτερα την Noctua γιατι ηταν πολυ ακριβη και ειχε ασχημα χρωματα στους ανεμιστηρες.Αλλα τελικα ειναι η καλυτερη που εχω βαλει ποτε και εντελως αθορυβη. Προσεξε ομως,γιατι η μητρικη σου ειναι micro-atx και αρα μικρη στο μεγεθος και για τετοια boards υπαρχει περιπτωση να προκυψουν προβληματα με μεγαλες ψυκτρες,αν εχουν κακο design. Κυρίως να μην βρίσκει στις ψύκτρεςα από τα vrm 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα