m_zaxarias Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 κλεμμένη η πατέντα από τα στριφτά..🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) η lg ηδη εχει κατοχυρωσει πατεντες για smarthphone με τυλιγομενη οθονη και τα ονοματα τους, τον Μαρτιο υποτιθεται θα τα δουμε https://www.androidauthority.com/lg-rollable-phone-design-1174145/ https://www.gsmarena.com/plot_thickens_lgs_rollable_smartphone_might_actually_be_called_slide-news-46156.php Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2020 από duende 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixidor1991 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα έρθει η μέρα που θα λέμε "εχω κατι στο παντελόνι μου που αν το τρίψεις θα μεγαλώσει" και δεν θα ακούγεται πονηρό 😅 Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2020 από ixidor1991 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikangel Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Αυτό είναι καινοτομία, όχι αυτά που πλασάρουν οι μεγάλες εταιρείες και χρυσοπληρώνουν κάποιοι για δήθεν innovation. Ένα μεγάλο μπράβο στην OPPO και εύχομαι να τα πάρει χοντρά από τον ανταγωνισμό όταν πουλήσει τις πατέντες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Ότι καλύτερο μέχρι στιγμής αλλά όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω : τζαμάκι και θήκη πως θα μπουν??? Άρα αναμένουμε innovation στα τζαμάκια και τις θήκες ώστε να τυλίγονται και αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Φανταστικο.Απο τις καλυτερες καινουριες ιδεες που εχω δει και ισως οτι πιο βολικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 25 minutes ago, nikangel said: Αυτό είναι καινοτομία, όχι αυτά που πλασάρουν οι μεγάλες εταιρείες και χρυσοπληρώνουν κάποιοι για δήθεν innovation. Ένα μεγάλο μπράβο στην OPPO και εύχομαι να τα πάρει χοντρά από τον ανταγωνισμό όταν πουλήσει τις πατέντες καινοτομια αυτο θα φανει αν ειναι και αν εχει αντοχη στο χρονο και στη χρηση σημασια δεν εχει μονο η ιδεα αλλα και η υλοποιηση της και σε αυτο ναι ειναι πρωτη η apple Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pavlaras787878 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Ελα Oppo μαθε στα παπαγαλάκια ποια εταιρεία εισαι ακριβως... τι μπορείς να κάνεις.. γιατί πολλοί τα κινητά σου τα λένε ""Κινεζικα"" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvluc Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Συναρπαστικό. Υπέροχη ιδέα...μένει να δούμε αν θα είναι το ίδιο υπέροχη και η υλοποίηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
butters Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Πολύ εντυπωσιακό concept. Smartphone και tablet μαζί. Μακάρι να προχωρήσει, φαίνεται και πολύ πιο βολικό από foldable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bezbozny Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 φοβερή υλοποίηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gonzy Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Kids on 2021 be like... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Καλά θα ήταν να υπήρχαν έστω smartphones το 2000 που ήμουν στον Ε.Σ. 18 μήνες.Είχα 1 Nokia 3310 που είχε μόνο φιδάκι, έστελνα sms και μιλούσα με χρέωση, ούτε καν πακέτα ομιλίας υπήρχαν.Είχα και 1 μικρό ραδιόφωνο. Πραγματικά ειδικά μετά τον 1 χρόνο δεν περνούσε ο καιρός, χάσιμο χρόνου και χρημάτων, ψυχολογικός βασανισμός. Η να ήμουν 18-19 και να πήγαινα τώρα στον ΕΣ 9-12 μήνες.Δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάρω μαζί μου smartphone και 1 δεύτερο απλό κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Σε οθόνη OLED τηλεόρασης θα ήθελα να το δω αυτό.Εκεί αξίζει με χίλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα